Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40928) viharhozo válasza forceberg (#40923) üzenetére


viharhozo
addikt

Szerintem nem eloszor hallod, de a vedekezo jatek nem utkozik a labdarugas szabalyaival, erre hivatkozni egyszeruen hulyeseg. Mindenki tudta, h a ManU vedekezni fog, erre kellett volna tisztessegesen felkeszulni.

A biro gyakorlatilag hibatlanul fujt, talan Mandzukic konyokosen lehet vitatkozni, a tobbi megadhato, a kezezesek egyike sem ert 11-est, Schw pedig igazi amator modjara allittatta ki magat egy teljesen baratsagos hangulatu meccsen.

A ManU-t lehet dicserni, h fejben vegigbirtak a 90 percet, de veszelyes kontrajuk egy volt, es ahhoz is Boateng elcsuszasa kellett, a golt meg teljesen random talaltak. Ettol fuggetlenul maradt realis eselyuk, a Bayern harom szurojebol egy sem jatszhat a visszavagon (Schw-t eselykiegyenlito celzattal siman eltilthatjak a dontoig), helyettuk lesz majd Lahm, aki tovabbra sem vkp es Kroos, aki hatosban garancia a Bayern kilatastalan jatekara.

Erdekes ez a kiiras, egyik csapatot sem lehet egyertelmu eselyesnek tekinteni, Guardiolanak hiaba szebb valamivel az eredmenylistaja Juppenal, a csapat egyertelmuen rosszabbul jatszik. Ribery altalaban csak alibizget, az aranylabda elbukasa + a serulese betett neki. Robben megy elore, de inkabb csak lenduletes, nem veszelyes. Gotze tavasszal ertekelhetetlen. Meg Manduzkic az, aki vmennyire konstansan jol jatszik, de ot Mullerrel rotaljak. Annyi szerencseje van a Bayernnek, h a tobbi csapat sem tul acelos.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.