Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Integra #40449 üzenetére
itt feltettem egy kérdést:
"de még azt a real szurkolót, akit bevágtak a gól után.
az egy sérült ember volt, mert akkor nem poénkodok, vagy hivatalosan ép, csak úgy sziplán retardált?"
de az általad linkelt közepén van valami, amiből megkaptam a választ:
-> [link][ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #40453 üzenetére
szerintem pont az, hogy nem az.
szereintem ez ez egyészséges, átlag madridi szurkoló.
csak eltorzult a feje az ellenfél gyűlöléséstől, és az egyszerre való gólörömtől.
(aztán a fene tudja. ezért is kérdeztem a linkelt hsz-omban...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz 7600 GS #40455 üzenetére
Divatdrukkereknek nem kell feljönni... (mi majdnem minden meccsen ott vagyunk, pedig több, mint 100 km az út, jah idegenbe meg ugye még több ) Arra a kérdésedre, hogy mikor lesz ütőképes... hm...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sztbeni
őstag
Néhány real drukkeren tényleg csak sírni tudok. Idézet egy facebook csoportból:
"Mostantól kezdve minden szarca drukker aki bármelyik posztunkhoz kommentel az tiltásra kerül!!!! Eddig sok mindent eltűrtünk nekik, de mától ez megváltozik, ez nem barcelonás oldal , mennyetek oda sírni! EZ REAL MADRID OLDAL AHOL NEM TŰRÜNK MEG OLYANOKAT AKIK EGY CSALÓ, SZÍNÉSZEKBŐL, TIRPÁKOKBÓL ÁLLÓ KORRUPT CSAPATOT TÁMOGATNAK ÉS MINKET HORDANAK LE MINDENFÉLÉNEK! Mi nem csak szeretjük a REAL MADRIDOT, NEKÜNK EZ AZ ÉLETÜNK!!!! HALA MADRID!!!!"
Gratulálok
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
viharhozo
addikt
Elvezetes, jo meccs volt a tegnapi, egy igazi meglepetessel (nem hittem volna, h Di Mariat egyszer valaki megtanitja focizni), de ennel a ket csapatnal jelenleg akad tobb jobb is Europaban, szoval nem lesz konnyu BL-t nyerniuk.
A Realban Carvajal gyenge, Ramos es Pepe egy idozitett bomba, Benzema meg Benzema. A Barcelonanal meg tovabbra se ertik, h barmit is mondjon Guardiola, a fociban kellenek vedok is.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Dinter
addikt
Most valaki azt akarja nekem magyarázni, hogy hülyeség lenne a videóbíró, mert sokat állna a játék, minden szabálytalanságnál az eset visszanézését kérnék a bírótól. Szerintem nagyon nem így van. Most is addig szokták visszajátszani a jeleneteket, amíg áll a játék, addig simán visszalehet nézni. Most is ugyanúgy reklamálnak a bírónál, ő azzal nem nagyon foglalkozik. Nehéz független szakértőt keresni, aki eldönti az esetet-szerintem egy csomó ilyen van, ilyen szinten meg pénz probléma legyen? Ugyan már. Szerintetek?
-
DeathAdder
veterán
válasz Dinter #40467 üzenetére
Ha videóbíró lenne akkor semennyire sem lehetne már befolyásolni a mérkőzéseket!
Gólvonal technológiát is láttuk már aktívban, kb. 2-3 sec, hogy a sporihoz eljusson az információ.
Ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is megoldottak már az életben.A reklamálás meg akkora hülyeség. Soha nem értettem, úgysem fogja a játékvezető megváltoztatni a döntését semmilyen játékos szavára.
Még ha rossznak is ad pirosat, és azt elkezdi reklamálni aki valójában érdemelné (Arsenal-Chelsean), akkor sem változtatja már meg a döntését a játékvezető, pedig látszott az arcán, hogy tudatosult benne, hogy mit is cselekedett.Nagyon kíváncsi vagyok bede véleményére erről, hogy mi van ilyenkor...
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #40468 üzenetére
Nagyon-nagyon ritka, de előfordult már, hogy meggondolta magát a jv. Aztán, hogy a reklamálás hatására, vagy valami más miatt, nem tudom.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz IreN!CuS #40415 üzenetére
Eddig mikor nyert a Real akkor sem hengereltek. Persze nem ment rosszul, de Mou második szezonja a csillagos ég ehhez képest. Igaz, én most a Bayern-től sem vagyok elájulva és inkább örülnél egy Barca BL győzelemnek mint egy Bayern-nek a mostani unalmas(és hatékony ) játékuk miatt. Na mindegy, igazából a Barca megérdemelten nyert, a védelmük szar volt, de minden másban jobbak voltak. Hátha az Atleticskó X-el az utolsó fordulóban.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rgeorge
addikt
válasz DeathAdder #40468 üzenetére
A következő döntéseket próbálják ezzel befolyásolni. Nem túl szimpatikus, de a foci már csak ilyen. Rögbiben ilyen nincs, ha jól tudom, ott büntető jár érte.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
kutkut
addikt
válasz viharhozo #40466 üzenetére
Nem nézel sűrűn real meccseket, jól gondolom?! Carvajal nem gyenge, inkább gyenge napot fogott ki (és/vagy egy picit sok volt neki Iniesta de hát kinek nem az...)
Di Maria is meccsről meccsre jól játszik, életveszélyes passzai vannak. Most meg olyan könnyedén hámozta magát át a védelmen, mint a túloldalt Iniesta.
Egy döntetlen igazságosabb lett volna.Meizu MX3 32GB
-
NyxNyxNyx
addikt
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
34 bajnoki gólt kapott az Arsenal eddig az idei szezonban. Ennek felét 3 meccsen (City, Pool, Chelsea).
DDDDDD -
Dinter
addikt
Spanyolok miért nem tudják hanyagolni ezt az éjszakai meccskezdést?
-
Sztbeni
őstag
válasz venember83 #40478 üzenetére
Pontosan. Ott ebéd után alszanak és éjjel tovább fenntvannak
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
sh4d0w
félisten
-
Enzolord
addikt
Michael Owen mint kommentátor......
1. „Micsoda élmény egy menedzsernek pályára küldeni valakit.”
2. „Jó sorozat, de közben ez mégis egy rossz sorozat. Szóval értik…”
3. „A támadók rémálma válik valóra, amikor a hátvédek feltolják a védelmi vonalat. Ilyenkor velük együtt kell rohangálni, hogy ne legyél lesen.”
4. „Wenger biztosan rendkívül boldog, hiszen a csapata ma nem kapott gólt.”
5. „Pellegrini beszél a fiúkkal a szünetben, és egy adag új lendülettel fut majd ki a City a szünet után.”
6. „Egyszerű ez, mint... az egyszerű.”
7. „Ahhoz, hogy meccsben maradj, bizony a meccsben kell maradnod.”
8. „Hinned kell a szemednek, nem?”
9. „Könnyen gól születhetett volna az akcióból, ha a labda bemegy a kapuba.”
10. „Csatárokra van szükséged, akik gólt szereznek, így lehet meccseket nyerni.”
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sh4d0w
félisten
válasz venember83 #40482 üzenetére
A focisták sosem az egyetemi diplomáikról voltak híresek...
https://www.coreinfinity.tech
-
Integra
titán
nabasszus, bvb-schalke és manu-city fedi egymást
még el sem kezdődött a német meccs, már röpködnek a pirocuccok. ha megint balhé lesz, a dortmund a pénzbírásgon felül kap egy üres meccses stadiont....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integra #40484 üzenetére
Dortmunt meccs 45 perccel korábban indul így az első félidőben nincs ütközés , sőt a szünet miatt 15 perc teljes uralomban lesz a City meccs , micsoda mák
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
Örömhír: egy magasan jegyzett, nagyon jó bíró fogja vezetni az áprilisi Copa del Rey döntőt Mateu Lahoz személyében.
-
IreN!CuS
őstag
BM meccsen a live center szerint 82%-ban van a labda a BM-nél
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
7600 GS
addikt
válasz IreN!CuS #40490 üzenetére
Huha, a betyármindenit.
Kb. a legsemmitmondóbb statisztika az összes közül. Btw, megnézném már ezt a Bayernt egy top csapat ellen is (igaz, ott volt a City elleni két meccs, de a két meccsen két totál különböző játékképet láttunk).
Ja és sajna ma a bajorok bajnokok lesznek. Több, mint 20 pont előnnyel...
MANCHESTER UNITED: De Gea - Rafael, Ferdinand, Jones, Evra - Carrick, Cleverley, Fellaini - Mata, Welbeck, Rooney. Menedzser: David Moyes.
MANCHESTER CITY: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Yaya Touré, Fernandinho - Nasri, Silva, Navas - Dzeko. Menedzser: Manuel Pellegrini.
[ Szerkesztve ]
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #40491 üzenetére
Nem azért írtam ide ezt be mert annyira fontos információ lenne kedves még mindig ideges kolléga , hanem mert "viccesnek" találtam és gondoltam beírom , ha már annyiszor feljött a BM-Barca párhuzam például a labdabirtoklás okán.
Integra : Sajnos egyiket sem tudom nézni csak a már említett netes közvetítést látom.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
45 másodperc
-
szami777
addikt
a fene vigye le
nagyon kéne a pontrablás a citytől...“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
hát persze ,hogy dzsékó is pont a manu ellen támad fel...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest