Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Ez egy jo perc volt.
hábm bábm
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez nagyon szép fejes volt
Valamiért a Barcának szurkolok a másik meccsen. Bár nem hullajtanék értük könnyeket.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #40870 üzenetére
szerintem elromlott a billentyűzete.
csak a ctrl, v, és az enter működik nála.
és hát ez ragadt be a vágólapra.****
nem nagyon hiszem, hogy a mu kapott gól nélkül lehozza.
hát nem is hozta...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tonus
csendes tag
na végre Bayern
-
szab.tam
nagyúr
pillanatra meijedtem, hogy az előbb kirakott 96hunter96 barátunk klónja előjött. de nem. bocs...
szerintem tök egyformán mentek a labdáért.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
zsuniorrrrrrrrrr
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lol, piros, érdekes lesz a visszavágó is
mehet az oszkár rúninak is
jó, hogy martinez újra játszik, mert dante is elzárást kap a visszavágóra[ Szerkesztve ]
-
Tonus
csendes tag
Schweinsteiger meg a végén elintézi a MU továbbjutást?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
csúnyán benézte a bíró. jelenleg ők a jobbak idegenben lőtt góllal és az övék a hazai pálya előnye is. de ez a tilitoli bayern foci megbosszúlta magát ma, ez egyértelmű.
a barcelona szopóbbra áll, hogy idegenben áll döntetlenre.
-
7600 GS
addikt
Pinto azért benézte Diego gólját, szarul helyezkedett.
Nagy gratula egyébként a Unitednek.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
ekkora szar Bayern-t
egy Chelsea így széttszopat minket -
DeathAdder
veterán
Ezeknél a magyar sport1 televíziósoknál mindenkit divat a föld alá szapulni, aki nem barca, real, vagy bayern?
Honnan veszik egyáltalán a bátorságot, hogy egy manu -t lefikázzanak? Kik ők, hogy ezt megtehetik?
És mindezt a legsemmitmondóbb statisztikára alapozni (főleg az első félidőben) a labdabirtoklásra...
És ezekért még fizetik is őket?
A pálmát viszont az viszi, amikor a nyomi real és kabalabábús barsza drukkert berakják a stúdióba, hogy hallgatni kelljen az elfogult szarságait és a nulla szakértelmet..Most meg h nem nyert simán a bayern már arról megy a vita h nem játszottak 100%-on.
Kia tökömnek hiszik a bayernt h egy BL negyeddöntőben az OT-n ne játszana tudása legjava szerint?Bár én vagyok a hülye h az ő közvetítésüket nézem
Minden gyűlöletem ellenére gratula a manu-nak, én nekik szorítottam, disznóteregető nem lesz a visszavágón, lesz másik klasszis, de én nagyon nem írnám le őket azon a mérkőzésen sem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #40920 üzenetére
Ennek a Hegyi Ivánnak a labdabirtoklás a fétise. Ahogy meglátom/meghallom ökölbe szorul a kezem.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
forceberg
veterán
Nem magyarul láttam, de ti nem a meccset néztétek?
Egyik csapat(Bayern) játszott, próbálta feltörni az újabban-utóbbi években divatossá vált Kínai nagy falat, a falat felhúzó másik meg egész meccsen azt próbálta, hogy a megszerzett labdát belőni a Boateng Neuer közötti területre.
Welbeck azért mit művelt ziccerben...
A két kezezésről és Valencia Boatengre csúszásáról(2. sárga lett volna neki) nem volt szó?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szentes711
tag
válasz KisTücsök #40922 üzenetére
Eleve mi a nagyanyám zivataros térdinek kell elkezdeni a közvetítést már 8-kor mikor tényleg semmitmondó statisztikákat nyögdécselnek és olyan "szakértők" adnak tanácsot a Man Utd-nek akik soha nem is álmodthattak arról,hogy ők egyszer azon a szinten tevékenykedhetnek,de tudja,tudja és tudja!!
Diginek meg Respect,15 perc felvezetés és esélylatolgatás aztán hadd szóljon!
[ Szerkesztve ]
"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #40923 üzenetére
Mégsem voltak nagyobb helyzetei a Bayern-nek, sőt simán ki is kaphattak volna. Szóval erről ennyit, hogy ki mit akart csinálni.
Azt senki nem kérdőjelezi meg, hogy valóban jobb csapat-e, labdabirtoklásról meg kár messzemenő konklúziót levonni.Ha a másik oldalról mindent messziről kapura lőnének, akkor ugyanolyan arányban lenne magasabb az a statisztika, mint a labdabirtoklás, de az önmagában mit érne? Semmit. Ahogyan az sem, hogy 40 passz után jut át a csapat a félpályán és mindenki el van szállva, hogy egy meccsen 906-ot passzoltak és van hogy 100%-os pontossággal egy-egy védő játékos (nyilván ezt csak alibiből lehet).
Ez Pep taktikája, sokak szerint rém unalmas, és nem egyszer sorompót mutattak már neki a nagyobb csapatok. Önmagában két semmitmondó statisztikára kár alapozni.Ez a Bayern tavaly ilyenkor sokkal harapósabb csapat volt, ráadásul nézhető játékot is játszottak, nem kellett oda 1000ből 800 alibipassz meccsenként.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz DeathAdder #40925 üzenetére
Pont ez az, hogy ma már kvázi gépek játsszák a focit, amit, mint játékot megölni sokkal könnyebb, mint csinálni. Ezért vannak a támadófocit játszó csapatok halálra ítélve a betonvédekezésre törekedőkkel szemben.
Ma már az alapokat minden játékos magas szinten tudja. 1-1 kontrában bízhatnak, néha bejön.
Ehhez a passzolgatós játékhoz meg őrült felkészültség és tudás szükséges. Lehet ezt nem szeretni, mint itt sokan nem is szeretik.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
7600 GS
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #40923 üzenetére
Szerintem nem eloszor hallod, de a vedekezo jatek nem utkozik a labdarugas szabalyaival, erre hivatkozni egyszeruen hulyeseg. Mindenki tudta, h a ManU vedekezni fog, erre kellett volna tisztessegesen felkeszulni.
A biro gyakorlatilag hibatlanul fujt, talan Mandzukic konyokosen lehet vitatkozni, a tobbi megadhato, a kezezesek egyike sem ert 11-est, Schw pedig igazi amator modjara allittatta ki magat egy teljesen baratsagos hangulatu meccsen.
A ManU-t lehet dicserni, h fejben vegigbirtak a 90 percet, de veszelyes kontrajuk egy volt, es ahhoz is Boateng elcsuszasa kellett, a golt meg teljesen random talaltak. Ettol fuggetlenul maradt realis eselyuk, a Bayern harom szurojebol egy sem jatszhat a visszavagon (Schw-t eselykiegyenlito celzattal siman eltilthatjak a dontoig), helyettuk lesz majd Lahm, aki tovabbra sem vkp es Kroos, aki hatosban garancia a Bayern kilatastalan jatekara.
Erdekes ez a kiiras, egyik csapatot sem lehet egyertelmu eselyesnek tekinteni, Guardiolanak hiaba szebb valamivel az eredmenylistaja Juppenal, a csapat egyertelmuen rosszabbul jatszik. Ribery altalaban csak alibizget, az aranylabda elbukasa + a serulese betett neki. Robben megy elore, de inkabb csak lenduletes, nem veszelyes. Gotze tavasszal ertekelhetetlen. Meg Manduzkic az, aki vmennyire konstansan jol jatszik, de ot Mullerrel rotaljak. Annyi szerencseje van a Bayernnek, h a tobbi csapat sem tul acelos.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
homeless09
őstag
Nagyon büszke vagyok a csapatra, kis szerencsével a győzelem is meglehetett volna. A védelem végre nem csinált hajmeresztő dolgokat már a meccs elején, és Moyes is jó taktikát rakott össze ehhez a kerethez. Ha a visszavágóra össze tudják drótozni van Persie-t, akkor akár egy 2-2-vel is meglehetne a továbbjutás.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz homeless09 #40930 üzenetére
Le a kalappal a csapat előtt, nagyon szép eredmény a jelenlegi helyzetben... Remélem lesz bennük még átütőerő és nem az van, hogy a bajorok lenézték őket és Münchenben lest meg a böjtje...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szentes711
tag
Nagyon erősen gondolkodóba estem a tegnapi piros lapot érő szituációk végett.
Egy elkésett szerelés egyből 2. sárga és egy iszonyatosan ronda nyújtott lábbal való becsúszás meg semmi?
A spori ahol tudott a két csapat közötti különbségek kiegyenlítésén munkálkodott
Statok:
30% Labdabirtoklás 70%
6 Kapura lövés 15
5 Kaput eltaláló lövések 9
1 Kaput nem találó lövések 6
10 Szabadrúgás 11
3 Szöglet 6
0 Les 0
20 Bedobás 20
8 Védés 4
12 Szabálytalanság 10
0 Piros lap 1
1 Sárga lap 4+ a sokak szerint elrettentő statisztika:
107(58%) passzok 701(85%) (vagy valami hasonló)"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #40934 üzenetére
Jah kérlek az régen vót Azóta már más a csont és a törés is... Érdekes nekem is 6 hét volt, meg kb. 4 hét mire lehetett valamilyen szinten használni... Pedig csak a kezem volt...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
lacy86
addikt
válasz homeless09 #40930 üzenetére
Most kellemesen csalodtam az M.U.-ban , en ugy gondoltam mar most elintezi oket a B.M.-en!
Mondjuk a visszavagonal mar valamivel nehezebb dolguk lesz , de szeirntem ott is egy X lesz!A Barcelona meg szerintem igen nagy kakiban lesz a kovetkezo A. Madrid meccsnel!
-
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
válasz Napfénysüti #40937 üzenetére
"Apróbb és vékonyabb csontokon 2-4, nagyobb és vastagabb csöves csontokon 4-6, sőt a combcsonton 10-12 hét is szükséges a csontheg képződésére."
Kislexikon (Pallas Nagylexikon)
[ Szerkesztve ]
-
-
kutkut
addikt
válasz DeathAdder #40920 üzenetére
Tegnap unalmamban megnéztem az ismétlést, és azt kell mondjam, tényleg nem érdemelte meg a united azt a leszólást, amit a stúdióban kapott. Igen, beálltak védekezni, de ennyi. Meg hogy a bayern csak félgőzzel játszott... Hát, én nem mondanám. Most is futkároztak, szinte folyton keresték a lehetőségeket, csak az nem igazán jött össze...
Nehéz lesz a unitednek a visszavágó, de nem lehetetlen, ugyanezzel a játékkal sem...Meizu MX3 32GB
-
Integra
titán
válasz kutkut #40940 üzenetére
nem irigyellek benneteket, hogy ezeket a félkegyelműeket kell hallgatnotok.. mi a búbánatot tudott volna csinálni a manu mint a kontrabunkerfocit? a bayern meg otthagyta a győzelmet, 5-6 gólt, ennyi. az erőviszonyok tiszták, a bayern simán továbbjutó továbbra is.
-
-
Tonus
csendes tag
-
nagyúr
-
Tonus
csendes tag
válasz Napfénysüti #40944 üzenetére
most kíváncsi vagyok mi lesz ter Stegennel, vagy erre még nem vonatkozik?
Nem lenne semmi végig nyomni egy évet Pintoval(#40946) MikE008 : elvileg komoly
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bandus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest