Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29686) Integra válasza diegho (#29681) üzenetére


Integra
titán

évekkel ezelőtt megmondtam ezt, semmi új nincsen abban amit az ádám meg a szabolcs írt, nem értem mi az új benne, vagy min csodálkoznak el emberek. minden esetre jó, hogy kimondta végre ő is a frankót, bár nagyon visszafogta magát. ennél sokkal keményebben kell bírálatot mondani, ez nem elég.
elment kurvának, ez van. most majd meglátjuk, hogy észhez tér e vagy sem.
huszti és szalai jól döntöttek, ők felismerték, hogy a jövő alapjai egyértelműen a bundesligában keresendők, mert amíg itthon ment az irrealitás, a németek kivárták a másfél évtizedet és lám, türelemmel, kitartással idáig jutottak és az utánpótlás nevelésük borzalmasan jó ma már, absz dominánsak lesznek. lehet, hogy nem ők a legnagyobbak szubjektív imázsra, meg presztízsre, de ha megnézzük a számokat, akkor mindenkit megvernek, de nagyon. abszurdisztánban pedig mindent megcsinálunk mi magunk, mi úgyis jobban tudjuk. látszik ma már mindenki számára.
és, hogy miért az irrealitás, a teljesen elrugoaszkodott célok és a bukások után a még irreálisabb kommentek? nagyon egyszerű, ezt kell, hogy mindenki megértse. mert csóró mindenki, és mindenki pénzből él, és kőkemény hierarchia van, mindenki fél, hogy elveszti az állását és a pénzét hó végén, nem fog tudni enni venni a gyerekeinek és kifizetni a számlát. hát ezért. bevan mindenki szó szerint szarva, továbbá akik legfelül rohasztják mai napig a rendszert, elmozdíthatatlanok. mindenki ezen a kis szemétkupacon kapirgál, odakerül és akkor ha bukott, akkor is védi foggal-körömmel azt, amit kikapart, mert ebből él. úgy megy már nyilatkozni, hogy jaj, csak nehogy kirúgjanak és már festi az irreális képet, hogy de az első félidőben nagyon jók voltunk, hiába kaptunk ki... agyrém, teljesen torz az egész már, társadalmi szinten is. nem megtévesztés és átverés folyik, hanem egész egyszerűen a rendszer így működik, az, hogy ez lesz a vége és sokan így gondolják, egész egyszerűen természetes következménye annak, ami fentről lefolyik.. ezért mondom, hogy ezt a folyamatot kell megérteni, hogy hogy jutott az egész magyar labdarúgás idáig. hát így.
és akkor ott van az ádám, a szabi, a zoli és igen balázska is, akik nem tudnak a válogatottban rendesen érvényesülni. hát persze, hogy nem, met nincsenek hasonló kvalitású játékosok sehol, akikkel együtt tudnak játszani. nincsen foci kultúrájuk, nem tudják, hogyan kell jól edzeni, fizikailag és funkcionálisan erősnek lenni, mentálisan etc.. és akkor azt olvashatjuk az ádám interjújában hogy a többit meg oldjátok meg? wtf basszameg? normális ez? ez ijesztő.. miért van ott, mit keres ez még ott? mit keresett egyáltalán ott? ki írta alá, hogy ott lehessen? kirúgni az összeset, a jóváhagyókat is, mindet..
mi ment a román vereségre és most a hollandira? ugyanaz, csak egervári lemondott, mert ez már ciki volt nekik is. ez a nemzet nem képes a megtisztulásra, ez a szomorú helyzet.
a ma valamit érő 4-6 nemzetközi klub focizstánk és kapusunk pedig kirekesztett lesz és inkább haza sem jönnének, mert annyira más világban élnek már, tudják és értik. és ezért megy rájuk a köpködés meg a mutogatás, hogy persze, nekik könnyű meg nem tudják mi a frankó. pont, hogy ők tudják, mi a frankó. és megkérdezte őket bárki, hogy ti hogyan csináltátok? mondjátok el mit és hogyna lehetne jobbá tenni, akár csak egy edzésben is? nem, vagy ha igen, akkor gyorsan el is felejtették...
drámai az az elvtársi pártszocialistavörösnarancs ideológia és gyakorlat, ami 2013-ban ebben az országban jelen van. a foci sem kivétel, csak egy tökéletes gyakorlati példa arra, hogy mi van ma a fejekben.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.