Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz venember83 #218673 üzenetére

nem ezt írtam, szerintem

érződik, hogy valami elpattant nálad, az utobbi időben. csak tudnám, mi
    nem a juve áll a tabella élén? nem üt vág mindenkit látványos játékkal? utóbbiról soha nem voltak híresek.. de tény, nem lenne rossz - nektek legalábbis biztos nem
    majd 10évig uralkodott a vénasszony, szerintem te, azt az időszakot is vegyesérzelmekkel élted meg. ahelyett, hogy boldog lettél volna, vidám és kiegyensúlyott. hisz topon voltatok, top, állat playerekkel voltatotk tele, míg a többi olasz sehol nem volt, miláno egyik oldala sem volt tényező, a kék-feketék kerete éveken keresztül csak egy vicc gyülekezet volt, míg ti a csúcs barcával játszottatok bl-finálékat
    igen, most erős lett végre az inter, számolni kell a napolival is, roma, lazio csak önmagát hozza, és lehet lesz egy frissülő milan is
    de ne sírjál már minidg azért, mert épp nem vagytok a tető legtetején. mindig csak elégedetlenkedsz
    érkezett új tehetséges motivált edző, kell neki is biztos kis idő, de simán lehet, h tavaszra beindultok majd
    én ugyan nem akarom ezt, de miért ne lenne benne a pakliban. és legyen színes a calcio

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés