Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17729) salival


salival
aktív tag

Védőtémában érdekes változások lesznek a Liverpoolnál. Eddigi belső védők közül távozik Carragher, valószínűleg Skrtel és Coates. Marad Agger és két fiatal Kelly, és Wisdom akik eddig csak a szélen játszottak, de igazából belső védők.
Mivel nincs pénz 3 csúcsigazolásra, Rodgers először tapasztalatot szerezne. Voltak pletykák Williamsről a Swanseaből, de ő drága, meg valószínűleg az Arsenalba megy. Ezért Kolo Touré lett a célpont aki ingyen szerződhető július 1-tól. Nem igazán ismerem de Arsenalban nagy tanár volt. Amitől félek hogy 32 évesen csak levezetni jön és hogy City után hatalmas lesz a fizuigénye. (max 60k/w-et ér)
Védők kiválasztásánál fontos szempont lett, hogy jól passzoljanak, gyorsak legyenek, képesek legyenek feltolva védekezni, beleilljenek abba a sokpasszos játékba amit Rodgers az első félévben erőltetett, majd Carragher csapatba kerülésével és a direktebb játékkal feladott az eredmények érdekében.
Szóval jönni fog legalább egy nagy fiatal védőtehetség Európából. Ő valószínűleg Papadopoulos lesz a Schalkéből (akit Varane mellett a legjobb ifivédőnek tartok) vagy Alderweireld az Ajaxből.
Ezen kívül még Enrique posztja is kérdéses, mivel nagyon kiegyensúlyozatlan a formája. Szóval a nyáron a fél védelem ki lesz cserélve és megint a beilleszkedésekkel fog elmenni az első félév.
Következő szezonban már kimondott cél a Top4be kerülés, amire 3 évet kapott Rodgers, így télihez hasonló erős átigazolási szezont kéne végrehajtani.

[ Szerkesztve ]

YNWA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.