Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17501) szab.tam


szab.tam
nagyúr

nem lehet huhogni, mert sokba kerül a csapatnak.
de a magyar szurkoló találékony.
ha egy afroamreikai, afro afikai, afroeurópai, vagy afroizé szabálytalankodik az ellenfél játékosai közül, jön az új, "ria-ria-hungária" skandálás. azért van némi áthallás.
nah, erre mit lépnek az okosok? :U :DDD

konkrétan most nézem a sp2-n a haladás pápát, és az előbb volt egy ilyen a hervadt balotelli frizurás, gyenge klón cselekménye után...

most akkor ez hogyan lesz mlsz riszpekt pajtás? :F :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#17502) szab.tam


szab.tam
nagyúr

más:

a méhek ellen nem érdemes focizni. erősebbek...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#17503) Sickboy25


Sickboy25
addikt

Nah megint Bárszááá Vs ReálMargit, pedig nem is egymással játszottak... Nah mind1 vissza sem olvasom ezeket... (S)Hála Istennek mindkét csapat a helyére került...(/S)

Koncentráljunk a nap meccsére az örök rangadóra: FTC - MTK, sokakkal ellentétben köszönöm a depeche modenak, mert így megint a helyszínen tekinthetem meg ezt is... Előtte gyors szurkolói kártya készítés... :C

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#17504) baluka26


baluka26
veterán

A Realosoknak el kellene gondolkozni, hogy eddig ahol volt Mou sehol sem volt hú de nagy feszültség. Talán a hisztis pöcs spanyolok a problémások. Komolyan nem tudom mi történik a Pireneusokon, de alatta mindenki idegbeteg...

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17505) Napfénysüti válasza Sickboy25 (#17503) üzenetére

Én sem örülök hogy megint előkerültünk holott ehhez a meccshez semmi közünk nem volt de hát ezt lassan tényleg meg kell szoknom. :(((

Més que un club!

(#17506) bagyulajuve válasza baluka26 (#17504) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ez így van :U

Resistencia eterna

(#17507) 7600 GS válasza Sickboy25 (#17503) üzenetére


7600 GS
addikt

Miért kell megint feleslegesen csinálni a feszkót? Másnak meg magyar bajnokik nézhetetlen szarok (köztük vagyok én is, de azért a Fradi-Újpestet megnézem), nem tudom, miért kell ezen vitatkozni. Mindenki nézze azt, ami neki szíve szerint bejön. Én maradok a La Liga-nál meg a Premier League-nél.

baluka: Másik opció: Mourinho képtelen volt félre tenni a személyes afférjait, és nem tudta kezelni a kialakuló helyzetet. Meg úgy általában nem neki való a spanyol futball.

[ Szerkesztve ]

(#17508) Ps Vita válasza baluka26 (#17504) üzenetére


Ps Vita
őstag

Ez az idegbetegség amúgy szinte mindig kijött,ha egy fontos meccsen vesztésre álltak,egyszerűen ilyenkor szétrúgták a másikat

(#17509) 7600 GS válasza Ps Vita (#17508) üzenetére


7600 GS
addikt

JM így hozta ki belőlük a maxot. Ez egyszerűen az ő műve, mert az utóbbi kb. 10 évben semelyik edzőnél sem volt ilyesmi.

[ Szerkesztve ]

(#17510) Ps Vita válasza 7600 GS (#17509) üzenetére


Ps Vita
őstag

Ez azért nem csak az ő hibája,hanem azé a pár játékosé is akik ilyenkor rúgdosodnak( általában ezek Pepe,Ramos,Di Maria,Marcelo,Arbeloa)

Balotteli:
"Egyszerűen most boldog vagyok. Otthon érzem magam és abban a bajnokságban játszom, ahol annak idején elkezdtem. Itt van a családom és itt vannak a barátaim, ki tudom magam pihenni, ha szükséges. Persze a magánéletem itt sincs biztonságban, de sokkal jobb a helyzet annál, mint ami Angliában megy. Igazságtalanul bántak velem Angliában, de ennek ellenére jó volt ott is játszani. És most jó Olaszországban lenni."

"Azok közül, amiket az újságok megírtak rólam Angliában, csak néhány dolog igaz. Komolyan, a nagy részét csak az újságírók találták ki. Létrehoznak a személyből egy ikont, és mindenki azt hiszi, hogy csak igazat írnak róla, még a hazugságokat is könnyűszerrel elhiszik. Talán ezért gondolják azt, hogy őrült vagyok. Néha arról álmodom, hogy egyedül vagyok, és nem kell senkivel beszélnem, senkinek sem megfelelnem. A foci viszont ilyen, sokan néznek, többek között gyerekek is.

"Szeretem a nőket, szerintem ez normális. Aztán szeretem a gépeket, a gyors kocsikat is, mi a probléma ezzel? Hibáztam már nem egyszer az életemben, de ha meg kéne fogalmaznom, ki is vagyok én, egyszerű: normális srác vagyok."

"Mindig azt mondtam, hogy nem érdekelnek a rasszista bekiabálások, hadd mondják, én teszem a dolgomat. A múlt vasárnapi események ezt kicsit megváltoztatták. Ha még egyszer ilyet tapasztalok, egyszerűen le fogok sétálni a pályáról, akkora baromság ez. Beszéltem erről Prince-szel is, ő azt mondta, ne érdekeljen ez, egyszerűen nyerjük meg a meccset."

"Nem igazán lepett meg, hogy Mancini elment Manchesterből. Remek menedzser, a legjobb játékosokkal dolgozhatott, mégsem sikerült nyernie. Nem tudom miért, ezek belső problémák, én meg itt vagyok Milánóban."

[ Szerkesztve ]

(#17511) 7600 GS válasza Ps Vita (#17510) üzenetére


7600 GS
addikt

Arbeloa, Ramos, Marcelo, és Pepe (a Casquero-esetet leszámítva) nem voltak ilyenek ezelőtt. Di Maria-t senki sem tudja, mert ő nem játszott más edző alatt itt Madridban.

(#17512) baluka26 válasza 7600 GS (#17507) üzenetére


baluka26
veterán

Személyes afférok...hagyjál már a faszságaiddal.

Ja, M arra tüzeli őket, hogy ha vesztésre állnak, öljék meg a másikat. Ezeket te elhiszed? :D

Értem én, hogy jó egy olyan embert kihozni bűnbaknak, aki mígy is, úgy is elmegy a csapattól, de attól még kissé szánalmas.

Az edző hoz egy döntést, azt a csapatnak, akármi is az, támogatni kell, mert ez lesz belőle. Csak a játékosokra haragudhatsz, ez olyan féreg dolog, amit művelnek, mint amit Chelsea öltöző csinált szerencsétlen AVB-vel...

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17513) 7600 GS válasza baluka26 (#17512) üzenetére


7600 GS
addikt

Te is max csak találgatsz. De biztos csak szakmai döntés Nem kell ám védeni a Special One-t, ő hozta magát ebbe a gané helyzetbe, amiben most van. Elismerni persze nehéz, könnyű azt mondani, hogy hisztisek a spanyolok. Nyilván nem arra utasította a játékosokat, hogy játszanak durván, de ez a gerjesztett feszkó ezt eredményezi, semelyik sem csapat lehet így sikeres.

Jóval több Real Madrid meccset láttam, mint te, sokkal jobb rálátásom van. És nyugodtan mondhatom, hogy ekkora feszültség a csapat körül egyetlen edző alatt sem volt.

[ Szerkesztve ]

(#17514) baluka26 válasza 7600 GS (#17513) üzenetére


baluka26
veterán

Este 20-22 körül nem szokott jobb dolgom lenni, mint Real meccset nézni, úgy hogy nem hiszem, hogy olyan nagyon sokkal többet.

Ez a Real az utóbbi idők egyik legganébb Madridja emberileg-játékosügyileg, ha Cé elmegy óriási gáz lesz, óriási.

Nem csak a spanyolok hisztisek, azt hittem agyam eldobom, amikor Kuipers megfújja a tizit a Benficának, erre huszonöten mennek sárgát reklamálni :DDD :DDD

Nyugodtan mondhatom, hogy Mou hülyére nyerte magát minden csapatával, és sosem volt feszültség körülötte.

Mou előtt meg Chelsea-szinten ment az edzőcserélgetés, nem tudom az mennyivel egészségesebb ennél...

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17515) 7600 GS válasza baluka26 (#17514) üzenetére


7600 GS
addikt

Ha jön egy normális edző és hoz 2-3 erősítést a megfelelő posztokra, akkor nyugodtan lehet nekivágni a következő szezonnak.

(#17516) baluka26 válasza 7600 GS (#17515) üzenetére


baluka26
veterán

Arról nem az edző tehet, hogy ziccereket képtelenek belőni az emberek amúgy.

Végre valaki ezt is le merte írni.

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17517) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nna, itt vagyok én is, frissen, pihenten, csodaszép reggelt mindenkinek!
:D :D

kurva jó volt a tegnap este/éjjel, a bernabeuban nézni az ünneplő atleticot nagy móka volt
jól játszottak, a szurkolószektoruk is nagy forma volt, mondanom sem kell, sokkal szimpatikusabbak, mint a realé, nagy örömet okoztak azzal nekünk, antimadridistáknak, hogy semmit nem nyerhetett murinnyó
az idényben.
az az ember egy szánalom, egy szégyen, az edzők, a csapatvezérek, a csapat irányítóinak szégyene
nem special one, hanem egy special shit..

feldobtam tyúbra a bulit, Club Atlético de Madrid!

(#17518) Integra


Integra
titán

na, a tegnap este után látom, kezdenek azok a szemellenzősek is ébredezni, akik korábban köpködtek meg hülyének néztek, mikor a real madrid-ról és mourinho-ról beszéltem, mikor a the special idiot one megérkezett a csapathoz.... aztán tessék...
végülis, jobb későn, mint soha. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17519) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Mindenhol azt írják Pepe azért nem kezdett mert balhé volt közte és a kisördög között ,min balhéztak össze?

baluka26: Az engem nem zavar legalább - egy hentes.

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#17520) baluka26 válasza IreN!CuS (#17519) üzenetére


baluka26
veterán

Pepének az a gondja, hogy Varane kitúrta a kezdőből.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17521) Ijk válasza baluka26 (#17512) üzenetére


Ijk
nagyúr

Jaja, anno Ramos nyomta Mou ujjait Villanova szemébe.
Ezek a hisztis spanyolok...

#17522: Jó is hogy megemlítetted, a portugál kerettagokat is el lehet vele együtt takarítani.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#17522) baluka26 válasza Ijk (#17521) üzenetére


baluka26
veterán

Portugália is ott van. Csak a spanyolokat többet lehet látni.

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#17523) homeless09


homeless09
őstag

Jézusom CR kiállításánál az Atletico-s csávó hogy fetrengett a földön...mint egy ponty....:DDD

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#17524) cyberkind válasza baluka26 (#17514) üzenetére


cyberkind
félisten

CR ha megy nem lesz gáz meg kell Bale-t és kész aztán jobb játékos kel faragni belőle mint CR vay minimum olyat !

Paranormal Cocktivity

(#17525) ronson válasza cyberkind (#17524) üzenetére


ronson
őstag

Ez szinte lehetetlen. Olyan játékos mint CR igencsak ritkán születik.

(#17526) homeless09 válasza ronson (#17525) üzenetére


homeless09
őstag

Újvári Joci áll a legközelebb hozzá.

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#17527) Ps Vita válasza homeless09 (#17526) üzenetére


Ps Vita
őstag

Hát valahogy így:
Torghelle Xanyi>Újvári Joci>CR

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#17528) homeless09 válasza Ps Vita (#17527) üzenetére


homeless09
őstag

:DDD :DDD

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#17529) NyxNyxNyx válasza cyberkind (#17524) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Hát szerintem nem sikerülne. De emberileg mindenképp szerethetőbbé válna a csapat.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#17530) szab.tam válasza ronson (#17525) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"Olyan játékos mint CR igencsak ritkán születik."
mert tojásból kelnek ki...

***

(#17527) Ps Vita
nekem a torghelléről valamiért a szántóvető garaba jut az eszembe.
pedig ugye a garaba más poszton volt, stb, de valamiért nekem ugyanaz az egyszerűség...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#17531) Viszlát


Viszlát
addikt

Az utóbbi időben megnéztem pár magyar bajnokit és valamit nem értek (nem ironizálok, tényleg kíváncsi lennék az okra). Szóval tele van idegenlégióssal a csapatok fele, de egyáltalán nem jobb játékosok mint a magyarok, nem láttam közöttük kiemelkedő tehetséget. Így aztán a színvonal változatlan, csak mindenféle nációval hozzák össze a nem túl élvezetes focit.

Minek igazolnak akkor külföldit? Nincs elég magyar játékos? Vagy a külföldiek olcsóbban "dolgoznak"? Tényleg nem vágom...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#17532) Ijk válasza Viszlát (#17531) üzenetére


Ijk
nagyúr

Szerintem kevés a hazai nevelés. Nincs akkora pénz a fociban, így szegény országokból hoznak D kategóriás játékosokat.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#17533) Skipp válasza Viszlát (#17531) üzenetére


Skipp
senior tag

Röviden: az akadémisták, akikkel fel akarják tölteni a csapatokat, azoknak 95%-a hulladék, a jelenleg "felnőttek" pedig kényelmesen elülnek a posványban.

Egy külföldin azért látszik, hogy van valami fogalma a fociról (bár nem mindig).

Vagy csak a szuper proliszenszes edzők túl sokat kérnek. ;]

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#17534) homeless09


homeless09
őstag

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#17535) littlelion21 válasza Viszlát (#17531) üzenetére


littlelion21
addikt

Ön az, Mészöly úr?

(#17536) Viszlát válasza littlelion21 (#17535) üzenetére


Viszlát
addikt

A marhája... :U

(#17533) Skipp: szóval akkor idegenlégiósok nélkül még gázabb lenne a magyarországi színvonal? Mert ha a magyar akadémiákról nincs kivel feltölteni a csapatokat, akkor tulajdonképpen ez a helyzet...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#17537) Ps Vita


Ps Vita
őstag

Beszarás ez a Bayern:Y

[ Szerkesztve ]

(#17538) Integra


Integra
titán

Könyörgöm csak 1 gólt rúgjunk és 5. hely.....
Bitte bitte bitte....

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17539) Skipp válasza Viszlát (#17536) üzenetére


Skipp
senior tag

Pontosan így van sajnos.

Azon túl, hogy az edzők belterjes, haveri alapon működő közegének (és még feljebb) ki kellene tisztulnia, a játékosokra ez ugyanúgy vonatkozik. Többek között ezért is próbálják tűzzel-vassal irtani a külföldi edzőket, mert még véletlenül rámutatnak, hogy lehet fejlődést elérni.

És az is nagyon gáz, hogy kézzel fogható, feltűnő példák vannak, hogy ha szar valaki, akkor is játszik, mert haver. Pl. itt Szombathelyen ez hatványozottan igaz, ezért van a csapatban a jobboldali hátvédünk, aki ugyan felfut, de 20 beadásából 1 megy emberhez, védekezésben pedig semmi. Az edzőnk által "ideális irányítónak" nevezett játékosunk se beadni, se passzolni nem tud, technikailag egy nagy nulla.

[ Szerkesztve ]

Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!

(#17540) homeless09


homeless09
őstag

Köszi Dortmund.... :W :W

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#17541) pohár válasza homeless09 (#17540) üzenetére


pohár
félisten

:D
a Bayern +80-as gólkülönbsége, hát az nem semmi... a 100 gólnak se volt sok híja

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#17542) Ps Vita


Ps Vita
őstag

ezt a tippmix topikba szántam :W

[ Szerkesztve ]

(#17544) Ps Vita


Ps Vita
őstag

balukának,látod néha azért Ribéry is jól játszik :D

(#17545) pohár válasza Ps Vita (#17544) üzenetére


pohár
félisten

csúnyán elsült a balja :Y

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#17546) Sickboy25


Sickboy25
addikt

Jó volt a mai Fradi meccs... Ismét élőben tekintettem meg, jól le is égtem... Jó idő volt... :C

Peterszky: Voltál?

7600GS: Milyen feszkót ember?? Azt csak Ti csináltok az állandó Barca vs Real pöcsméregetéssel... Igen én is imádom a PL -t és a Bundesligát, megnézegetem a Seria A-t és néha megyek NBI -es bajnokira, de TV-ben nem szenvedem végig...

PsVIta: Ribery a legjobb... Imádom!! Ő lett az év játékosa is!

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#17547) 7600 GS válasza Sickboy25 (#17546) üzenetére


7600 GS
addikt

Teljesen felesleges beírogatnod, hogy így megy úgy milyen szar meccseket a játszik a Barca vagy a Real. Nonszensz.

De ha leírod, hogy hol volt pöcsméregetés mostanság, akkor azt örömmel veszem.

[ Szerkesztve ]

(#17548) Sickboy25 válasza 7600 GS (#17547) üzenetére


Sickboy25
addikt

Hol említettem, hogy szar meccseket játszik??

Dehogy írom le nincs kedvem hozzá, keresd ki... :DDD :DDD

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#17549) Ps Vita válasza Sickboy25 (#17546) üzenetére


Ps Vita
őstag

Úgy-úgy, idén legjobb szélső volt a világon szvsz :))

(#17550) 7600 GS válasza Ps Vita (#17549) üzenetére


7600 GS
addikt

Eden Hazard.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.