Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22954) Cartman99


Cartman99
csendes újonc

Amúgy én kb 3 napja frissítettem DSM 6.0-ra és szerintem nagy hiba volt...
Egy DS 114-et használok egy 3terrás WD green winyóval. Igazából én a Download Statont használom,meg néha az Androidos File Stationt ,na meg ugye a hálózati jel továbbítást UTP kábelen a többi szolgáltatás engem nem igazán érint.
Viszont ami negatívumot én tapasztaltam a DSM 6.0 és az 5.2 között azok a következők:
1: A rendszer sokkal lassabban indul újra (kb 3x annyi idő)

2:a processzort alapjáraton kb min.10 százalékkal jobban terheli ez az új rendszer (mondjuk nekem egy 1.2 ghz-es sima egy magos van benne)

3:ezzel az új rendszerrel nagyon sokszor van pirosban a processzor ,ha már pl. a Download station ablaka meg van nyitva akkor is felugrik a processzor terhelés narancsba illetve pirosba...eddig ilyen nem volt,de ezt tapasztalom bármelyik programnál,tehát ha megnyitsz egy programot akkor felmegy alaphangon narancsba.

Megújult a video station ,jukebox-os felületet kapott ,szép és jó csak éppen nem működik,azaz működik csak pl telefonra szaggat a stream (erős telefon+ gigabites 3 antennás wifis router) ,mondjuk lehet kevés neki az 1.2-es DS processzor.....
Viszont amit nem értek,hogy ha ugyanazt a file-ot nyitom meg androidos file stationel akkor a VLC playerel tökéletesen lejátssza ellenben ha a video station Androidos felületén nyitom meg Vlc playerrel akkor nézhetetlen az anyag mert úgy szaggat.
Valójában mi értelme ennek a video stationnek (azon kívül hogy kapott egy Jukebox-os felületet),amikor tökéletesen lejátssza File stationn-el ?
Amit még nem értek,hogy egy 2015-ben vásárolt 50 ezer forintos NAS-ban mit keres egy sima egy magos 1.2 ghz -es proci amikor már egy olcsó telefonban is minimum 2 magos van de inkább 4.
A másolás értékek nálam átlagban 50MB per másodperc,néha felmegy 70-80 ra de az nem tartós,mondjuk soha nem is láttam többet egyik DSM esetében sem. :)

Remélem ezeket a hibákat idővel orvosolni fogják a 6-os DSM-ben...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.