Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény Kisfogyasztású számítógépek nyomában
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Agyturbina:] A vörös teknős
- [Re:] Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Átvertek vagy átvertél? Rendezzétek!
- [Re:] Kisfogyasztású számítógépek nyomában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu
Metacska
(aktív tag)

fraba
(aktív tag)
de nem agybadugóst keresett... :S
Ingyenes Revolut bankkártya rendeléshez és 3000 Ft ajándékhoz kérj kódot PM-ben!

Mate
(nagyúr)
Rendeltem a telefonomhoz egyszerre 7 különböző helyről fóliát.
Szépen jönnek is meg sorban. Eddig mindet be tudtam azonosítani, most viszont bajban vagyok.
Jött két csomag. Csontra ugyan az a feladó, ugyan az a boríték minden.
A feladó alapján fogalmam sincs, hogy mely ebay eladó küldte.
Leszűkítettem darabszám alapján és 2 eladó jöhet szóba.
Vagy véletlen 1 eladó 2-t küldött valamiért, vagy a két eladó csontra ugyan akkor, ugyan onnan küldte volna?
Esetleg lehet, hogy csak viszonteladóként működnek és egy kínai cégnek leadják a rendelést akik becsomagolják a cuccot és küldik?
Nem értem a dolgot

Bence123
(tag)
Van, hogy egy eladónak sok alregje van, lehet, hogy ilyenbe futottál bele. Nekem volt hogy 3 dolgot rendeltem két különböző helyről, és egy csomagban kaptam

Melack
(veterán)
10. havi 2db fülhallgatóm jött meg ma. Már csak 1 ilyen kósza csomagom van a világban
Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

pelenka35
(őstag)
Készitettem egy paypal-os fiókot és én is beállok a "kütyük" rendelöi közé ha mindent jól csináltam .
Előszőr valami nagyon olcsot rendelnék ingyen postával
ezzel kezdeném vagy ennél van értelmetlenebb ?
Gamertag:Rob3rt75

Melack
(veterán)
Tessék: gyűrű 5star+gold . ÉS 200Ft alatt maradsz

petipetya
(nagyúr)
A helyedben az itt leírt kulcstartót venném meg, mivel az még hasznos is: [link]
nincs rá lezsóidő

pelenka35
(őstag)
Megvettem
2500ft utaltam a paypalra mikor érkezik a számlára ?

pelenka35
(őstag)

zsolt1225
(aktív tag)
Vajon jó minőségű lehet ennyi pízért?

Melack
(veterán)
Cca 2 munkanap.

petipetya
(nagyúr)
Nem tudom. Nekem van egy külön internetes fizetésre alkalmas kártyám, és ez van beállítva a PayPal-ra. Ha pénzt mozgatok át erre a számlára, akkor az azonnal felhasználható a PayPal számára.
nincs rá lezsóidő

pelenka35
(őstag)
Úgy nézz ki ha nem tudd levonni a paypalról akkor automatikusan bankkártyáról emeli le a pénzt.
[ Szerkesztve ]

DJGABI
(addikt)
ma egy október (végi) cucc jött, haladunk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

mrgergoke
(aktív tag)
Übereltelek mindannyiótokat, azt hiszem. Szeptember 13-ai soha meg nem érkezett rendelésem árának kb. 95%-át kaptam vissza január 6-án. A kedves webshop a Tinydeal Co. volt. Bárki bármit mond, soha, semmit, semmilyen körülmények között többé a Tinydeal-től. Javaslom figyelmetekbe nektek is. Ha valakit érdekel a történet, elmesélem szívesen. Ha valaki ért angolul, akkor akár a posztolt review-imat is elolvashatja róluk, linkelem, ha gondoljátok.
Az összeg egyébként ~$150 volt.

Mate
(nagyúr)
Mi az, hogy 95%-ot fizetnek vissza? Ez hogy jött ki nekik? Paypallal fizettél?

Melack
(veterán)
Valutakonverzió?

mrgergoke
(aktív tag)
A Tinydeal-nél ez úgy működik, hogy ha vissza akarod kapni a lóvéd, akkor "igazi" pénzben ők csak 90%-ot adnak vissza (hatalmas cirkuszt rendeztem a 100%-ért, amiből csak 95-öt kaptam meg), mert nekik ki kellett fizetni egy szállítási díjat (ami az oldalon ingyenesnek volt feltüntetve) és valami kezelési költséget. A gond abból adódott, hogy ŐK elb@szták a címzést. És mivel jófejek, ezt az én refundomon verik le. Magyarul nyerészkedni akarnak egy elb@szott rendelésen is. Az undorító szó nem tudja eléggé kifejezni, amit róluk gondolok. 95% úgy lett, hogy teljes refundot adtak Paypalon, de mivel egy refund csak 60 napig refund, így kb. 4 hónap után már szimpla utalásnak minősült, amire díjak vonatkoznak. A küldő eldöntheti, hogy ezeket a díjakat ő fizeti, vagy a kedvezményezett (én). A díjak egyébként 3.4%-a a teljes összegnek + 90 HUF. Nem kérdéses, hogy kivel fizettették ezt ki. Ez nekem $8.06-omba került. Nem azért a pár dolcsiért megy a cirkusz még mindig (bár több, mint 1500 Ft), hanem azért, hogy úgymond elégtételt vegyek rajtuk.
Én is hatalmas gyökér vagyok, ezzel tisztában vagyok. Nem indítottam időben Paypal dispute-ot, és kifutottam a 45 napból. Mivel sosem kellett még semmire disputolnom, nem tudtam, hogy 45 napos korlát van rá. Ez az egész arra volt jó, hogy rengeteg mindent tanultam az esetből. Majdnem azt tudom mondani, hogy jó, hogy így alakult, mert sokat okosodtam belőle.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok rá. Ja, azt még megjegyezném, hogy $1775-öt (~390.000 Ft) hagytam náluk összesen, és még most is egy ostoba gyökérnek néznek.
[ Szerkesztve ]

Mate
(nagyúr)
Hogy tudták elcseszni a címzést? Kinek küldték a csomagot?
Azért is furcsa a dolog, mert mint írod jó pár dolgot rendeltél tőlük, így a címednek jónak kell lennie a rendszerükben. Ergo annyi lenne a dolguk, hogy kinyomtatják és rányomják a csomagra. Hogy a francba tudják ezt elrontani?
Az nem volt járható út, hogy kiküldik még egyszer a csomagot? Egyáltalán ekkora összegnél nem követési számmal adják fel?

kovisoft
(senior tag)
Így van, a PayPal-re nem kell raknod pénzt, nyugodtan lehet mindig nullán tartani. Amikor vásárolsz, akkor a hozzá kötött kártyáról emeli le a szükséges összeget.

DJGABI
(addikt)
brut all...
én mondjuk az ilyenek miatt nem is nagyon rendelek másnak és/vagy nagyobb értékben. egyedül a mobilt mertem bepróbálni, de annak is előtte legalább 5* utánajártam.

mrgergoke
(aktív tag)
Nem tudni, hogyan cseszték el. Az addigi ingyenes posta a Deutsche Post volt. Az adminok viszont "elfelejtettek" szólni, hogy ez mostantól China Post, a Deutsche-ért meg fizetni kell pár dolcsit. Kb. 10. rendelésem lehetett: katt-katt-kattkatt-katt... Már csukott szemmel is végig tudtam volna csinálni. Pár nap múlva jöttek a tracking numberek, és máshogy néztek ki, rájöttem, hogy a kínai postánál adták fel. Ők meg 3 hónapig nem tudtak semmiről, csak dispatched, aztán miután 19.-szer is chateltem velük, kinyögték, hogy visszaküldték hozzájuk... Ezután lehetett csak bárminemű refundról is beszélni. Felajánlották, hogy ingyen újraküldik, de tudod ki a halál merte bepróbálni
[ Szerkesztve ]

Mate
(nagyúr)
Hát én tuti újraküldettem volna velük+következő vásárlásból X% kedvezmény

Mate
(nagyúr)
Sehol nem vagy
Most kaptam egy csomagot. Vártam fóliát, egy telefon tokot és egy fülest kemény dobozban. Ez egyiknek se tűnt, így gyorsan szét is téptem a csomagolást. Benne pukis zacsiba valami nagyon betekerve. Mondom mi a franc ez.
Kinyitom és egy kék, kis világító delfin.
Visszatérnék erre a bejegyzésemre.
"Unokahúgomnak világító delfines vízi játék. Ez már drágább volt, 230-at kellet fizetnem érte"
2013.05. 13-án vettem. Ma érkezett meg Ráadásul nem is Kínából jött, hanem Malmö városából.
Pár nap híján 8 hónap volt míg ideért!
Na ez azért már kemény Hol a francba volt ennyi ideig a csomag?
[ Szerkesztve ]

mrgergoke
(aktív tag)
Ez már döfi!

Mate
(nagyúr)
Csak arra tudok gondolni, hogy itteni postán beesett a szekrény alá és most év végi leltárnál elő került
(#1878) mrgergoke : Annak visszakértem volna az árát
[ Szerkesztve ]

mrgergoke
(aktív tag)
Hallottam már ilyesmiről, simán el tudom képzelni. Örülj neki, hogy nem valami drágábbról van szó!

petipetya
(nagyúr)
Az igen!
nincs rá lezsóidő
Kínai gyerek játszott vele addig, míg ki nem nőtte.
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

pelenka35
(őstag)
Lakatlan szigeten játszott vele egy hajótörött ,de megtalák és újra postára adták a csomagokat amit kibontott ...
[ Szerkesztve ]

draco31
(addikt)
Az szép! Akkor még van remény a szeptemberi cuccomat meglátni, amit 2x küldtek el. Elvileg.
ASUS VivoBook S14 S410U /\/\ Samu A50 /\/\ Amazfit Bip
Hasonló töltőt rendeltem, 2A helyett 1A-est kaptam, töltés közben az X10 mini pro-m önálló életre kelt tőle, feloldotta a billentyűzárat, a menüben bóklászott. Gondolom a kínai rsa rákapcsolódott a telefonra. Másik töltővel semmi gond nincs a telefonnal.

fraba
(aktív tag)
Én is rendeltem pár fülhallgató gumit 2,21 HUF-ért.
Ezt vajon meg is kapom??!
Ingyenes Revolut bankkártya rendeléshez és 3000 Ft ajándékhoz kérj kódot PM-ben!

DJGABI
(addikt)
"98,8% Positive feedback"
hacsak a posta el nem keveri valószínűleg igen. arra azért tényleg kíváncsi lennék ez hogy éri meg nekik

Tim82
(nagyúr)
Aggódsz a pénzedér', mi?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

veector
(senior tag)
Nekem a nyomkövetés az úgy néz ki, hogy miután kilép csájnából, olyan státuszt kap, hogy nem lesz további információ, és egy dátum h kb mikor érkezik meg. De a cím stimmelt a nyomkövetésben, szóval attól nem félek hogy feladta nem létező címre és akkor 2 ft-okból meggazdagszik

petipetya
(nagyúr)
A postázási költséget is nézted? Mert az 650 Ft.
nincs rá lezsóidő

fraba
(aktív tag)
(#1888) petipetya
"Shipping: FREE Standard Int'l Shipping"
amúgy meg már kifizettem, és a paypal 0,01 $-t vont le, szóval remélem nem...
(#1887) veector
Milyen nyomkövetés??
(#1886) Tim82
Nem aggódom a pénzért, ezt itthon úgy is 0-ra kerekítik.. csak kíváncsi voltam. adott esetben, ha épp elhagytam az utolsó párat, hajlandó lennék érte több száz forintot is fizetni, csak érkezzen meg..
(#1885) DJGABI
Remélem, igazad lesz..

petipetya
(nagyúr)
Úgy legyen.
nincs rá lezsóidő

veector
(senior tag)
Majd az eladó küld egy üzenetet hogy hol lehet nyomon követni a csomagot.

fraba
(aktív tag)
0,01 $-s csomagra?! eddig még csak egy termékhez kaptam tracking numbert, azt se magamnak rendeltem...

veector
(senior tag)
Igen
Ezt írja nálam a tracking az összesen 4 ft-nyi csomagra:
Departured from SFC warehouse
2014-01-07, 11:30:30, Shenzhen
Economy intl shipping, no further tracking available, ETA 2014-01-13 ~ 2014-01-26
2014-01-07, 10:25:21, China
Parcel arrived SFC warehouse
2014-01-06, 22:35:01, Shenzhen
Szal nem valami hasznos. De legalább van
[ Szerkesztve ]

Tim82
(nagyúr)
És ma meg is jött, mondjuk az eladó eddig nem válaszolt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - JVC HA-S500 fejes, desktop DDR2 modulok, mobil i3-4000M proci eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

petipetya
(nagyúr)

Mate
(nagyúr)
Már épp írni akartam, hogy hú de nyálas duma ez, de aztán megnéztem a terméket

draco31
(addikt)
ASUS VivoBook S14 S410U /\/\ Samu A50 /\/\ Amazfit Bip

doc
(veterán)
rendelt mar valaki Androidos "TV-okosito" sticket?
kellene egy a Zasszonynak RTL Mostot nezni
1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző

DJGABI
(addikt)
Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Téma tudnivalók
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új HP ENVY x360 Érintős Ultrabook 13,3” AMD RYZEN 3 2300U -35% 8Gb 256GB SSD FHD IPS TOUCH+TOLL VEGA
- ÚJ ÉV, Új AKCIÓK >> PH! legolcsóbb csomagjai (Win10, Office, Vírusírtók, OneDrive) (LIMITÁLT IDEIG)
- YJHifi 2.1 D osztályú erősítő/DAC - 2x25+50W, OLED kijelzővel
- LG 55B8 140cm 4K HDR OLED TV!!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB 2 év gyári garanciával!