Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1869) mrgergoke válasza Mate (#1867) üzenetére


mrgergoke
aktív tag

A Tinydeal-nél ez úgy működik, hogy ha vissza akarod kapni a lóvéd, akkor "igazi" pénzben ők csak 90%-ot adnak vissza (hatalmas cirkuszt rendeztem a 100%-ért, amiből csak 95-öt kaptam meg), mert nekik ki kellett fizetni egy szállítási díjat (ami az oldalon ingyenesnek volt feltüntetve) és valami kezelési költséget. A gond abból adódott, hogy ŐK elb@szták a címzést. És mivel jófejek, ezt az én refundomon verik le. Magyarul nyerészkedni akarnak egy elb@szott rendelésen is. Az undorító szó nem tudja eléggé kifejezni, amit róluk gondolok. 95% úgy lett, hogy teljes refundot adtak Paypalon, de mivel egy refund csak 60 napig refund, így kb. 4 hónap után már szimpla utalásnak minősült, amire díjak vonatkoznak. A küldő eldöntheti, hogy ezeket a díjakat ő fizeti, vagy a kedvezményezett (én). A díjak egyébként 3.4%-a a teljes összegnek + 90 HUF. Nem kérdéses, hogy kivel fizettették ezt ki. Ez nekem $8.06-omba került. Nem azért a pár dolcsiért megy a cirkusz még mindig (bár több, mint 1500 Ft), hanem azért, hogy úgymond elégtételt vegyek rajtuk.
Én is hatalmas gyökér vagyok, ezzel tisztában vagyok. Nem indítottam időben Paypal dispute-ot, és kifutottam a 45 napból. Mivel sosem kellett még semmire disputolnom, nem tudtam, hogy 45 napos korlát van rá. Ez az egész arra volt jó, hogy rengeteg mindent tanultam az esetből. Majdnem azt tudom mondani, hogy jó, hogy így alakult, mert sokat okosodtam belőle.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok rá. Ja, azt még megjegyezném, hogy $1775-öt (~390.000 Ft) hagytam náluk összesen, és még most is egy ostoba gyökérnek néznek.

[ Szerkesztve ]

https://rendeljkinait.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.