Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1414) Metacska


Metacska
aktív tag

Sziasztok!

Vettem egy (trehány) ismerőstől egy alig használ laptopot (nem egy csúcskategória). Az ára 30 ezer forint volt, amiért a hülyének is megérte. Típusa HP (Compaq) 620 D40. Használtan az ilyenek 45-50 körül cserélnek gazdát. Hogy miért volt 30e? Mert kontakthibás a töltő és abszolút halott az akksija.

A töltője 18,5V 65W. Itthoni boltokban látok ugyanehhez a típushoz 90W teljesítményű töltőt is. Nem volt még laptopom, mi a különbség 65W és 90W között, gyorsabban tölti tán az akksit? A kérdésem/kérésem az lenne, hogy segítenétek találni egy normális utángyártottat Ebay-en? Én csak UK falicsatlakozóst találtam.

Az akkumlátor némiképpen keményebb dió (számomra), a gyári leírás szerint 6, illetve 9 cellés 4400mAh-s kell bele. Itthon egy utángyártott 17000e ft, ami nem kevés, tudtok esetleg ebayen beszerezhető verziót, ami megbízható és remélhetőleg nem fog "beleolvadni" a gépbe a szar minősége miatt?

Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.