Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz napocska2 #850 üzenetére
Veled ellentétben nekem meg pont ezek NEM jönnek be.
De más miatt. A dizájnerek nem véletlen kotlottak napokat a tervezőasztal felett, akkor minek elcsúfítani szegény ketyerét egy ilyennel. Nekem szállítási tok kell, ami addig védi, míg a táskában van. Eldobni meg tán csak nem fogom... (két hete a vonaton verték ki majdnem a kezemből a telefonomat: valaki oly indulattal nyitotta ki a fülke ajtaját, hogy repült szegény, de a levegőben utána kaptam, és nem ért földet, hanem a vállamhoz szorítva állapodott meg. Azóta nem ülök az ajtó közelébe. )"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
patomi
őstag
Súlyra megy szerintem. Én két vga-t küldtem usa-ba az 3000-.ft. volt. A kis fülesnek nincs súlya (szinte) de kérdés, hogy meg éri e az ár és pk. viszonya. Ha erről van szó akkor biztos több a pk. oda mint az ára a cuccnak.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Mate
nagyúr
Nem lehet, hogy azért vacakol, mert drága rátos apple miatt felcserélt lábkiosztásúak a telefonok, viszont a füles még régi kiosztású? Amiket felsoroltál telefonok szerintem mind "apple jack"-et fogadnak.
Első körben vegyél egy átalakítót és ha azzal se megy, utána nézz füles után.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
-
napocska2
senior tag
válasz vegyszer #851 üzenetére
Nyilván ízlések és pofonok, legalább a táblánk egyforma. Nekem fontosabb a praktikum, mint a dizájnban való gyönyörködés. Bármikor egy mozdulattal ráhajtom a tetejét, elsüllyesztem a táskámban vagy a párnám alatt és nyugodt lehetek, hogy nem karcolódik, nem sérül. Persze nem akarok befolyásolni senkit sem, mindenki olyat rendel, amilyen neki tetszik.
-
gabe_
őstag
válasz vegyszer #862 üzenetére
Még beszélgetek a kiskínai tesóval, azzal jött, hogy az enyém sony ericsson xperia mini (st15i), és ez nem kompatibilis csak a sony xperia telókkal ericsson nélkül. Viszont írtam neki, hogy kipróbáltam egy sony xperia s-el, ahol szólt a füles de max hangerőn is nagyon halkan, alig lehetett hallani.
Jelenleg itt tartunk.Köszi a linket, meglátom mi lesz az ügy vége, és lehet, hogy rendelek egyet.
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Az elsőnél írja hogy másolat, de ennyiért megér egy próbát. A második ugyanez eredetiben (elméletileg), ott valóban írja a telefonomat (st15i) a listán.
Ha megkapom a kicikínaitól a címet, hamarosan elnézek a postára, és ha 400-450 forintba belefér, visszaküldöm.Sovány szakácsban sose bízz!
-
patomi
őstag
Én vettem így "nem" eredeti Sony fülest (12000.- itthoni ára) 3E.-ért, Eszméletlen szépen szól, majd seggre ültem tőle. A legjobb füles eddig amit páromnak vettünk és képtelen tönkre tenni. Eddigieket 3-4 hónap alatt kinyírta, ez megvan másfél éve, de ugyebár "nem" eredeti
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
gabe_
őstag
Az jó. Ennyiért nem sajnálnám ha esetleg nem is szólna olyan jól, de akkor azért reménykedhetek is. Közben visszapostáztam kínába a headsetet, 415 forintba került bubis borítékkal együtt. (Azért jól be is csomagoltam előtte) Ennyit még megért, pláne ha meg is érkezik. (1800ft volt)
-
gabe_
őstag
Nem baj, időm mint a tenger, ha nem küldöm vissza, úgyis csak a fiók mélyén végezné, mert használni nem tudom. Így, sikerül, megmentek egy ezrest... (Közben rájöttem, hogy az agybadugós headsetek, fülhallgatók baromira irritálnak, nem nekem valók. Megrendeltem, amit korábban linkeltél, 400 valahány forintért)
-
fess
őstag
Nálam megújult az ebay keresője és most nem találom,hol lehet azt beállítani,hogy a kínai termékeket mutassa. Valaki tudja?
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Július 2.-án rendeltem kijelzővédő fóliát, és telefontokot 3.-án, és mindkettő megérkezett ma. Hon Kong-ból jöttek, egész gyorsak voltak nem?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mate
nagyúr
Aki teheti mostanság ne nagyon rendeljen. A drágalátos magyar posta teljesen szétesett. Rengeteg embert rúgtak ki és össze vissza viszik a csomagokat, van, hogy 3 napig nem jön egy postás sem, ma meg 2 is jött...
Elmúlt egy hónapban 9 csomagom tűnt el és 4-ről biztosan tudom, hogy magyar postán!
Nemrég adtam fel csomagot a szomszéd kerületbe és 12 nap volt míg megérkezett!
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Nekem egy két tisztességesen elveszett csomag (levél) jut 70 vásárlásra. Furán működik a (magyar királyi) postai intézménye, az nem kérdés de nem csak ott a hiba, sok kézen megy át a motyó míg honkongból megjön...
Nekem a 29en rendelt mobil tok tegnap, az ugyanakkori fólia tegnap előtt jött meg.
A brit nook simple touch egy hét alatt (pedig nem követett levél gyanánt jött)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
napocska2
senior tag
Most tényleg jó gyorsak, ma érkezett meg a 07.01-i három rendelésem közül az első fecske, agybadugós füles pótszállítmány. Valaki itt ajánlotta egy-másfél hónapja (köszönöm neki) és akkor rendeltem is egyet, de tényleg annyira jól szól azért a 270 Ft-ért, hogy mindennapi "nem sajnálom" használatra teljesen megfelel. Ezért is rendeltem belőle még hármat, hogy legyen itthon tartalék. Az újabb szállítmány nem teljesen olyan mint a képen, mert piros a műanyag része a vezetéknél és így piros alapon van az ezüst alma, de a hangja teljesen jó.
Az még külön tetszett, hogy az első rendelésnél az 1 darabot kis 10x10 cm-es bubis borítékban küldték, a másodjára három darabot is bele tudtak szuszakolni egy ugyanakkora méretű borítékba. -
-
-
vegyszer
addikt
Sikerült beszerezni egy bárbekjú hús hőmérőt nővérem részére. Nagyon tetszett neki, hogy a varerán kimenettel ellentétben ez csak 700ft volt, míg az 1800ft. Ja, és ugyanaz a típus. (a veterán is innen rendelnek)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
patomi
őstag
válasz vegyszer #894 üzenetére
Naná, sokszor ha többet veszel, még olcsóbb is(kint). Vaterán vettem T5 ledet (gyorsan kellet) 100.-ft/db áron.
Azóta sajna tönkrementek. Most érkezett meg amit múlt hó 10.- én vettem ebay-en 6xT5 leed 1 dolcsiért. Akárhogy is 40.-ft/db. a vaterás 100/db. ellenében ... 2,5 szeres ár.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
DJGABI
addikt
nnna, volt helyben ilyen szokásos heti vásárocska, nézem volt akciós bringa lámpa, tök ugyan ez, valami 550Ft körül. mondom deal, legalább nem kell 2 hetet várni még ideér. előtte persze gugliztam, ilyenekbe futottam bele: [link] enyém egyelőre nem produkálja ezt (kopp-kopp) csak annyit hogy néha a kapcsolóval nem lehet kikapcsolni... ez még talán a jobbik eset.
tesónak is kellett, ő ilyet vett: [link] azt hiszem olyan 100Ft-tal drágább, de már csak a 4 CMOS elem [link] miatt ami benne volt megérte (enyémhez nem járt, meg mintha ez erősebb is lenne ennek a fénye. lehet majd néha benyúlom tőle )
ja online meg berántottam egy csengettyűt [link] (nem is kérdeztem helybe mennyi, feltettem egy hagyományosat amíg nem ér ide, kéccázé jöhet) meg korábban linkelte már valaki: láncbontó (az itthoni rengeteg szerszám között ilyen épp nem volt, boltban 2k....)
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Melack
veterán
BT GPS vevőt vett már innen valaki?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠