Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81388) lugosi válasza n@p@lm (#81373) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Oké, de valami reklám nem kéne? Mondjuk, ha én 3 hét múlva indítanék egy szolgáltatást, akkor már most későnek érezném a reklámot. És tök totál csönd van. Láttad a díjcsomagjaikat? [link] 6k 9 giga? 9 azaz kilenc megabiten? A telekomnál ezért 20 gigát kapok 300 megabiten. Remélem nem ezeket a csomagjaikat akarják terjeszteni majd, mert ez nem lesz elég.
De kitartok amellett, hogy - hangsúlyozom, sajnos - vagy nem lesz belőle olyan értelemben vett szolgáltatásindítás, ahogy itt mindenki várta, vagy pedig maximum valami olyan szintű elpöntyögés lesz, amiben semmi áttörés-jellegű dolog nem lesz. Ha nem így lenne, már a csapból is az új szolgáltatásuk reklámjának kellene folynia. Magáról a mobiltelefon-szolgáltatásuk állapotáról semmilyen infót nem írnak a weblapjukon. Vagy csak én nem találom.

Sőt, álljunk csak meg, milyen 3 hét, az nmhh oldala szerint március 21. van írva, aszerint bő 2 hét és itt kéne lennie a szolgáltatásnak. Az oldal szerint nincs még ászf?

Szóval én az idők során digiszkeptikus lettem.

Amúgy kicsit furcsa az nmhh weblapja. A címben a dátumot átírva akár jövőbeni "állapotot" is le lehet kérdezni. :/ [link]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.