Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68776) Zsolt1


Zsolt1
tag

Sziasztok, pár napja írtam ide, hogy én is rendeltem a használt készülékek közül és állapotra nem volt minden rendben a telefonnal. Sajnos az IMEI átíráson kívül egyéb csúnyaságok is kiderültek, amikor alaposan végignéztem a telefont, ezért az elállás mellett döntöttem inkább.
A lényeg amit írni szerettem volna ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy a neten fennlévő tájékoztató szerint rendeléstől elálláskor csak postai úton, csomagként lehet a Telekomhoz visszajuttatni a készüléket, viszont ma délután voltam bent egy T-pontban és minden különösebb ellenkezés nélkül leadhattam ott is a telefont, csak ki kellett töltsem ugyan azt az űrlapot, amit a netes tájékoztató is kér. (Mondjuk az ügyintéző nem volt a helyzet magaslatán, az űrlapot is nekem kellett kitöltenem, illetve azt sem sikerült megértenie, hogy hogyan tudtam használt készüléket rendelni.)
Ezzel a módszerrel a visszaút postaköltségét is sikerült megspórolni illetve az idegeskedést is, hogy eltörik/ellopják útközben. Az egyetlen negatívum az egészben annyi, hogy most nincs semmi bizonyítékom, hogy leadtam a telefont, mert nem kaptam róla se számlát se semmilyen iratot, ez csak később jutott az eszembe, amikor már eljöttem, úgyhogy erre majd figyeljen, aki szintén ezen az úton juttatja vissza a készüléket. (Nekem meg marad a reménykedés, hogy nem keverik el a telefont meg a papírokat :D )
Az is valószínű, hogy ezt nem engedik mindenhol megcsinálni, de szerintem egy próbát azért megér. Remélem pár embernek sikerül ezzel majd szintén megspórolni a postaköltséget. További szép estét!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.