Hirdetés

2020. augusztus 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#451) 1430 válasza blueye (#415) üzenetére


1430
(senior tag)

D900i ha lesz is, júniusban nem várható...

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#452) Quentin Ruby


Quentin Ruby
(aktív tag)

kössz de nem találgatnék,de ha mégis van lehetőség hogy megvegyem miért nem lehet alapból.
Ja meg ha már felhoztad,akkor leírhatnád, ha meg ciki akkor jöhet priviben.

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#453) Quentin Ruby


Quentin Ruby
(aktív tag)

egyébként a tré mobil nem tervez 50net es és a 2GB díjcsomagok között legalább 2 lépcsőt?
Mondjuk egy 200MB és és egy 1000MB-ost?
ez az 50-es túl kicsi, a 2GB-meg még véletlenül sem tudom kihasználni...

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#454) evR válasza 1430 (#441) üzenetére


evR
(aktív tag)

Hudejó, hogy van egy ilyen 1430-as emberke! :R

köszönöm az sms200-al kapcsolatos kérdésemre adott válaszod!

Újabb kérdés: hó felénél ismeretlen szám hív reggel pontban 8kor. T-MObil ügyfsz. hölgy mondja, h gyorsan megugrott az egyenlegem, tudoke róla stb. mondom tudok, több szükségem volt a telora ebben a hónapban stbstb.. be kellene fizetnem egy bizonyos összeget.. holnapig.. ehhem. hát nem úgy álltam a dologgal, h megoldható legyen, de mint mondjak. következő nap utáni reggel már nem tudtam talozni (csak hívástfogadni).
azóta rendezve a dolog meg minden. nem ez a kérdés. a kérdés az, hogy a kapcsolatpontjaimmal mi a pálya? ilyenkor elvész? a hsz-edből azt olvastam ki, h csak akkor ha több ideig van (összesen) letiltva a kimenőd, mint 45 nap stbstb..

na de most akkor ez hogy is van tulajdonképpen?


(csak azért, mert sokat telozok, és sok pontocskám van (volt?) ám, amit majd szeretnék felhasználni...)

''...trend a lelke mindennek...''

(#455) Quentin Ruby válasza evR (#454) üzenetére


Quentin Ruby
(aktív tag)

??
főlhívnak hónap közben ha eltérően használod a mobilodat mint a megszokott és ha átlépsz egy meghatározott limitet, akkor be kell fizetned a lovettát különben letiltanak??
azt a hétszázát...nem semmi :Y :Y :Y :Y :Y :Y :Y

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#456) evR válasza Quentin Ruby (#455) üzenetére


evR
(aktív tag)

jaja. ez így van. hitelbírálatnak csúfolta a hölgyikém.. illetve lehet egyfajta kauciónak is gondolni. a teljes történethez hozzátatozik, h nem vagyok még csak kb fél éve T-s előfizető. egyik T-mobile értékesítésben dolgozó haverom azt mondta, hogy új előfizetőnél előfordul, h hirtelen kérnek bizonyos összeget. a igazsághoz hozzátartozik, h 2 előfizu van a nevemen, és a kettő együttes összege haladta meg azt a bizonyos (és számomra titkos) összeget.. akkor azt mondta a csajszikám, h 36.000,- pénzecske adók nélkül. hozzátartozik az is a dologhoz, h. a két számra meg van rendelve az ''oda-vissza plusz'' kedvezmény (mármint h egymás között). aztán a lezárt egyenleg (a megrendelt és valós kedvezményekkel együtt) nem volt 30.000,- se... érdekes. na mind1! befizettem a 30.000,-et, remélem majd köv. hónapban pontosítanak illetve korrigálva lesz olyan módon, h levonják v. vmi.

''...trend a lelke mindennek...''

(#457) 1430 válasza evR (#454) üzenetére


1430
(senior tag)

Nos evR, így működik a forgalomfigyelés! :) Alapesetben még nem vesztetted el a pontjaidat, de ez esetben nem is a 45 nap a lényeg, az a teljes felfüggesztésre, nem az egyirányúsításra vonatkozik. A kérdés inkább az, volt e ezen kívül az elmúlt 6 hónapban egyirányúsítás (szolgáltató általi), mert akkor veszélyben vannak a pontjaid. Ha nem, akkor is vigyázni kell, mert még egy ilyen egyirányúsítás az elkövetkezendő fél évben (mondhatni idén) és elvesztheted a pontjaidat.

Azért nem kell megijedni, gondolom nem sűrűn egyirányúsítottak még eddig, csak kerüld el a jövőben! :) Azaz fizesd ki időben a számlát, és ha nagy forgalmat bonyolítasz, számíts a hóközi számlára... Azt most hagyjuk, hogy ez így mennyire van rendben, hidd el, nem véletlen van így!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#458) evR válasza 1430 (#457) üzenetére


evR
(aktív tag)

rendben van minden. nem is pattogam egy pillantig sem! teljesen okés minden, csupán nem tudtam ilyenről és meglepődtem.
egyébként ez volt az első, remélem az utolsó is.. :C akkor ezek szerint a pontjaim megvannak. teljesen hibátlan! köszönöm a választ! :C

''...trend a lelke mindennek...''

(#459) 1430 válasza evR (#456) üzenetére


1430
(senior tag)

Igen, a számládban szerepelni fog a hóközi befizetés, és új előfizetőknél valóban óvatosabb a forgalomfigyelés. Az Oda-Vissza Plusz valóban szerepel az egyenlegben, de számlazáráskor visszaveszi a rendszer, ha pedig túlfizetésed van, akkor a következő számlából veszik le a maradékot...

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#460) Quentin Ruby válasza 1430 (#457) üzenetére


Quentin Ruby
(aktív tag)

na most akkor erre mondok egy történetet.
2 évvel ezelőtt kiküldött a T-mobil egy számlát 140.000ft-ról amiben szerepelt egy telefon részletfizetési hátraléka és egy valag beszélgetés.
Na most tudni kell, hogy ezelőtt egy hónappal az 6-os éjszakai járaton a körúton késsel felszakították a kabátomat és megszabadítottak 50.000ft-tól és az irataim is ott figyeltek a labló bácsinál.
Na most szerencsémre következő nap felismerve az elveszett értékek hiányát elmentem a rendőrségre, feljelentést tettem, jegyzőkönyv miegymás.
Ez még nem is olyan nagy baj(relatíve),de én a rablás előtt szerettem volna a saját személyi igazolványommal venni mobilt meg előfizut,de nem hagyták mondván hogy 2001-ben volt egy nagy összegű tartozásom és feketelistán vagyok.Mondom jól van, egyszer csak kikerülök onnét addig marad a vodafone.
Na erre történt meg velem később a szitú, hogy az ellopott személyi igazolványomra valaki jópofán vett egy mobilt részletre, és nekem küldözgették a számlákat.Persze bementem jegyzőkönyvel miegymással tisztáztam magam, mondjuk ez sem ment egyszerűen, a Petőfi Sándor utcában annó nagyon sok IQ hadvezér volt, mostanában jobb a helyzet.
Mindegy el tudtam intézni ez a lényeg.

Tehát kérdés.
A figura aki ellopta a tárcámat, hogy tudott vásárolni, és hogy tudott ekkora számlát csinálni nekem, ha van ez a hó közi limit átlépési dolog??? A részletre vett mobil kb 70.000ft, a többi a beszélgetés volt.

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#461) 1430 válasza Quentin Ruby (#460) üzenetére


1430
(senior tag)

Akkor talán még inkább érthető, miért figyel ma (2 évvel később) a Forgalomfigyelési csoport az új előfizetésekre! Mára már sokat fejlődött a T-Mobile a csalás gyanú kiszűrésében is.

Arra, hogy a csalónak miért engedték a vásárlást, mikor Neked nem sokkal előtte nem, nincs egyértelmű magyarázat, legfeljebb az, hogy a hitelbírálatban lehet némi szubjektivitás... De ugye végül nem fizetteték ki veled a kárt?!

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#462) Quentin Ruby válasza 1430 (#461) üzenetére


Quentin Ruby
(aktív tag)

nem hál istennek. :R
de egy büdös petákot nem fizettem volna az is tuti ha ezt szerették volna...

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#463) M412311


M412311
(csendes tag)

Szia 1430!
Azt szeretném tőled kérdezni, hogy a T-Mobile tervezi-e mostanában a Nokia 6290 telefon forgalmazását. Eőre is köszönöm a választ. Üdv M412311

(#464) tl-x


tl-x
(őstag)

1430! Erröl mi a véleményed? [link] Valószinű nem mondom le csak kiváncsi vagyok!

(#465) 1430 válasza M412311 (#463) üzenetére


1430
(senior tag)

Szia M412311! Júniusban biztos nem, mert csak az E65-ös és a 3110 Classic jön (jött) be ebben a hónapban. Több infóm nincs.

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#466) 1430 válasza tl-x (#427) üzenetére


1430
(senior tag)

A Lefedettségi csoport nem tudott segíteni? Mert ha nem, és a megszüntetést választod akkor nem ''vagy'', hanem ''és''. Azaz le tudod mondani ÉS fizetned kell a megszüntetésért. Pontosabban nem a megszüntetés kerül pénzbe, hanem a kötbért kell kifizetned.

Ha nem vettél rá készüléket, akkor mire kaptad a hűségnyilatkozatot? SIM ONLY akcióban vetted? Minden esetre ha felhívod a 1430-at, telefonszám és jelszóegyeztetés után meg tudjuk mondani a kötbér összegét.

Még annyit megjegyeznék - de tényleg csak zárójelben -, hogy ahol az egyik szolgáltató térereje rossz, ott a többinek még lehet jó. Tehát ha a T-Mobile-nak rossz, akkor ''ez van''. Tudom nem hangzik jól, de egy cellát nem lehet csak úgy bebiggyeszteni. Mivel nem lehet egymás mellett két egyforma frekvenciákat használó cella, egy módosítás egész sor cellaátrendezést eredményezne. Éppen ezért ha nem cellahiba miatt nincs térerő, szinte semmi esélyt nem látok a fejlesztésre. Főleg most, hogy 3G hálózat építés folyik, így ha meg lesz hosszabbítva a 900-as (később az 1800-as) frekvencia, szerintem 2015-re (vagy inkább még előtte) le lesz kapcsolva a 2G hálózat. Vagyis nem fejlesztenek, ha 5-6 év múlva nem is lesz rá szükség. Te beleölnél valamibe több millió Forintot, aminek ideje sem lesz, hogy megtérüljön? Most biztos azt mondod, hogy akkor csináljuk vissza az egészet, de amikor megvetted a számot, feltételezem nem úgy vetted meg, hogy XY helyen fogod használni, működni fog ott? (Ha egy kis településen vagy dimbes-dombos helyen használnád a számod leginkább, érdemes rákérdezni vásárláskor a térerőre, amit térképen elég részletesen ellenőrizni lehet.) Abban lehet bíznod, hogy mielőbb eljut arra a 3G hálózat. Tudom, hogy ez reménytelenül hangzik, de több esély van rá, mint a 2G fejlesztésre. No persze akkor egy 3G-s mobilra is szükség lesz. Tehát ezt a bekezdést nem válasznak, inkább csak gondolatébresztőnek/vígasznak szántam.

Érdemes lenne esetleg keresni valakit, aki szívesen átválalná a számot, és ha az Oda-Vissza Plusz-ra ezáltal már nem lenne szükség, akkor az lemondható... Én ezt a megoldást tudom javasolni. (Elő- és számlafizető módosítás 6000 Ft, a hűségnyilatkozat is átkerül.)

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#467) Lord Takeda


Lord Takeda
(csendes tag)

üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy itthon mikor kerül forgalomba a T-Mobile Ameo? (Vagy egyáltalán kapható lesz?)

Az élet olyan, mint a norvég kenyér, csak egy kicsit más.

(#468) tl-x válasza 1430 (#466) üzenetére


tl-x
(őstag)

Köszi a kimerítő választ! Még nem keresett fel a lefedettségi csoport ezért nem tudom mi lesz a megoldás! A telóhoz már találtam külső antennához átalakító kábelt, ha jól értettem külső antennát ti adtok. ÉN Budapesten használom a készüléket és simem és meg vagyok vele elégedve rengeteg kollégámmal ingyen beszélek ezzel a csomaggal. A másik számot egyszerre vettem a telómmal ( tehát vettem telót+2 db simet ) és gondoltam ha nem válik be le tudom mondani vagy bármikor vehetek hozzá egy készüléket. Na amikor akartam azt mondták a 1430on hogy nem vehetek csak ha lejár a 2év, a megszüntetést meg nem akartam, ezért dominóban vettem hozzá egy 6103at! :(

[Szerkesztve]

(#469) 1430 válasza Lord Takeda (#467) üzenetére


1430
(senior tag)

A T-Mobile Ameo JÚNIUS KÖZEPÉN várható, tehát bármelyik nap megjelenhet az árlistába, szerintem legkésőbb a jövő héten bekerül! :)

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#470) _seth_


_seth_
(veterán)

Trénél relax 100-as csomagom van (3300huf havidíj ami le is beszélhető 33ft/perc áron és a további percek is ennyibe kerülnek minden hálózatban napszaktól függetlenül). Szal olyat kellene találni ami olcsóbb ennél a csomagnál ha már előfizus vagyok. Most is kijött egy 83xx forintos számla, előző hónapban 6xxx forint volt és ezt kicsit sokallom (tudom a megoldás az, hogy kevesebbet kellene beszélni telefonon de néha belefutok 1-2 45 perces beszélgetésbe ami nem éppen ehhez a csomaghoz való :(

Ki tud egy olcsó csomagot a trénél? A netes kalkulátora szerint kaméleon csomagra kellene váltanom opciókkal :F

Jah: aranykártyás vagyok így 1200HUF-ért 60 percet kapok ami nem rossz de kevés...

Csak hallgatom pannonos és vodás ismerőseimet az 1 percet fizet 60-ért és ''ingyen'' beszélek hálózaton belül dolgokat... a trénél miért nincs ilyen?

[Szerkesztve]

(#471) 1430 válasza _seth_ (#470) üzenetére


1430
(senior tag)

Szerintem a 2006. január 1-ei ÁFA csökkentés óta van (konkrétan nem emlékszem), hogy csak 3200 Ft a Relax 100 havidíja, így egy perc 32 Ft (utána 37). Ezt csak azért jegyzem meg, mert minden második ügyfél a 3300 Ft-os havidíjról beszél, ami már másfél éve nem igaz.

Ha a Perc Plusz csomagot is használod, akkor ez a kombináció (Relax100+Perc Plusz) 133 és 210 perc közötti perctartományban optimális. Nézd meg a számládban, mennyi percet számlázott ki neked a rendszer. Ha ennél több (210-nél), akkor válts a Relax 250-be (6250 Ft havidíj), és amennyiben 291 percnél kevesebbet beszélsz, mond le a Perc Plusz-t. Ez csak egy magán számításom... :)

Ha a rendszer a Kaméleont ajánlotta, azon is érdemes elgondolkodni. 2000 Ft az alap havidíj, aminek a fele lebeszélhető és leüzenetezhető. Ekkor viszont 40 Ft a perc és üzenet (SMS/MMS) díjad. A különböző opciókkal felezheted a percdíjaidat, akár többször is. Egy opció 500Ft, ami nem lebeszélhető. Ha például ezek a 45 perces beszélgetéseid ráérnek 16 óra után vagy hétvégén, válaszd a ''Csúcsidőn kívüli'' opciót, így már csak 20 Ft-ért telefonálsz bármely belföldi előfizetői irányba. A csúcsidő ilyenkor napközben 8-16 óra között van. (Kvízkérdés: Ki tud olyan csomagot bármely szolgáltatónál, ahol 2500 Ft havidíj ellenében csúcsidőn kívül minden irányba 20 Ft-ért telefonálsz? Méghogy a T-Mobile drága...:) ) Ha ezek a hosszú hívásaid T-Mobile-os számokra mennek vagy csak sok T-Mobile-os számot hívsz (akár csúcsidőben), válaszd a ''Hálózaton belüli'' opciót. Így ha hálózaton belüli számot hívsz, 20 Ft-nál többet nem fizetsz, de ha kombináljuk a csúcsidőn kívüli opcióval, már csak 10 Ft a percdíj (nyilván csúcsidőn kívül). Ha inkább vezetékes számokat hívsz sokat, válaszd a ''vezetékes'' opciót. Ha pedig nem Budapest vagy valamely megyeszékhely területén laksz, ajánlom a ''Zöld Zóna'' opciót, így minden számot féláron hívhatsz kedvezményes területről (ha nem olyan területen vagy, arról egy automata bemondás tájékoztat, így dönthetsz úgy, hogy későbbre halasztod a hívást). Amennyiben pedig sok SMS-t és/vagy MMS-t küldesz, 200 Ft-ért kérheted az ''SMS/MMS'' opciót, így féláron, azaz 20 Ft-ért küldesz üzeneteket. 20 Ft-ért MMS bármely belföldi előfizetői irányba, bármikor!!! Egy MMS 1000 karakter is lehet, sőt képet, zenét csatolhatsz hozzá! Ha kissé bonyolultan hangzik amit írtam, nézd meg a Kaméleon díjcsomag kalkulátort! [link] Aranykártyás kedvezmények közül pedig javaslom a Te+Én Plusz csomagot, ahol 250 Ft-ért megadhatsz 2 belföldi előfizetői számot (akár más mobil vagy vezetékes számot is), amiket minden időszakban 30%-kal olcsóbban hívsz!

Ami a Pannonos példád illeti. Tudtommal nem 1, hanem 5 perc után díjmentes a beszélgetés (60 percig), és van még egy 590 Ft-os havidíj ezért a szolgáltatásért. A T-Mobile-nál hasonló a T-Percek szolgáltatás, ami évek óta elérhető. Ha előfizetéses vagy 2500 Ft-ért 2500 percet kapsz, amit munkanapokon 22-07 között valamint hétvégi és ünnepnapokon egész nap leforgalmazhatsz, de csak T-Mobile előfizető és Domino valamint T-Com belföldi vezetékes előfizetői irányba. Ha lebontod a szolgáltatást, napi 83 Ft-ért 83 perc (30 napos hónapban)! A szolgáltatás részarányosan számlázódik.

Remélem tudtam segíteni, ha valami még kérdéses, írj! :)

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#472) _seth_ válasza 1430 (#471) üzenetére


_seth_
(veterán)

Igaz, csak ugye én még 3300-al kötöttem meg 2004-ben :)

Egyébként a vége inkább 3392HUF mivel a hívószámkijelzés 192ft... ez azért nem semmi... 2007-ben még mindig fizetni kell azért, hogy lássam ki hív... egy sz.r kártyás csomagban ingyen van...

Egyébként köszi a tájékoztatót! Nagyon jól leírtál mindent ami érdekelt :R

Te+én szolgáltatás jó lenne de általában nem ugyanazzal az emberrel beszélek sokat hanem mindig becsúszik 1-2 hosszú hívás.

MMS-t nem szoktam küldeni, smst pedig múlt hónapban egészen sokat küldtem: 18-at :) Ez nálam már soknak számít.

Zöldzóna: jól hangzik de hívásaim kb 60-70%-át ''piros'' zónában bonyolítom le így olyan sokat nem nyernék vele :(

Számolva egy kicsit: talán a relax 250 lenne a legjobb, mert kaméleonba mire minden opciót bejelök az 3700HUF, 220 perc 20 forinttal számolva (ebben van ami 5ft/perc és van ami 40ft/perc, sok vodásat hívok :( ) Szal 4400 huf a 220 perc + 3700 az alapdíj az 7100 HUF, akkor a relax 250 6250-ért jobban hangzik és az 250 perc azaz + 30 :) Erre jön 192 huf a számkijelzés az már 6442 + sms plusz (amivel 250huf 20 sms, további sms-el pedig 12,5 forintba kerülnek), így már 6692-nél tartok amiért kapok 250 perc beszélgetést valamint 20 sms-t.

Ez is még nekem olyan soknak tűnik :(

(#473) Carpio


Carpio
(tag)

Az aranytárskártyás díjcsomagokkal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ezt bárki igényelheti? Pl. ha én és a párom eddig pannonosak voltunk és most szeretnénk új T-mobil-os szerződést Relax 125 - aranytárskártyás csomaggal, akkor ezt megtehetjük?
Vagy hogy is van ez... :F

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#474) Quentin Ruby válasza Carpio (#473) üzenetére


Quentin Ruby
(aktív tag)

ha jól tudom, akkor az aranykártya 2 év aktív felfüggesztés és rendes díjfizetés után lesz a user.
Ha nem így van, majd kijavítanak, hosszú idő után lettem ismét t-mobilos... :DDD

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#475) 1430 válasza _seth_ (#472) üzenetére


1430
(senior tag)

Nos _seth_, ha nem sajnálod a pontjaidat erre a célra, akkor 3, 6 vagy akár 12 hónapra előre kifizetheted a hívószám kijelzést. Ha jól tudom, a többi szolgáltató nem ad olyan pontokat, amit akár szolgáltatásra is beválthatsz, tehát ha úgy nézzük, megteremtjük a lehetőséget, hogy ingyenes legyen Neked is a Hívószámkijelzés szolgáltatás! :) Persze az is érthető, ha inkább készülékvásárlásra költöd a pontokat! :)

Próbáld ki akkor a Relax 250-et, havonta egyszer válhatsz díjcsomagot, ha nem jön be, próbáld ki a Kaméleont. :)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#476) 1430 válasza Carpio (#473) üzenetére


1430
(senior tag)

Szia Carpio! Sajnos nem. Aranytárskártyás díjcsomagot csak akkor kérhet az ügyfél, ha lenne egy fő szám, ami rendelkezik arany vagy platina kiemeltséggel. Tehát ha két új számmal jönnétek, akkor amelyik szám előbb eléri az arany szintet, az lehetne a fő szám, a másik onnantól kezdve válthat az Aranytárskártya Relax 125-re. A társkártyás Relaxoknál annyi kikötés van még, hogy a fő szám is Relax díjcsomagban kell legyen (nyilván a normál Relax csomagok valamelyikében). Az aranykártyás feltételekről a 441-es hsz-ben olvashatsz. Annyit hozzátennék, hogy legkorábban 8-9 hónap után lehet egy új szám aranykártyás.

Egyébként számhordoznátok, vagy teljesen új számot vennétek? Hívjátok a 1430-at kölcsön T-Mobilos telefonról esetleg T-Com számról díjmentesen, vagy bármely számról a 06-1/265-9210-es számot. Minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ tudunk adni, sőt akár be sem kell menni az ügyfélszolgálatra, megrendelhető Nálunk is az előfizetés+készülék (ha az is kellene), amit díjmentesen házhozvisz a DHL, és még plusz kedvezményekben is részesülhettek (amiért nem személyesen vásároltok). Ráadásul ha nincs készleten a készülék, akkor sem kell fél órát sorban állni. Számhordozásnál nem lehet kihagyni a személyes megjelenést.

Üdv! 1430

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#477) _seth_ válasza 1430 (#475) üzenetére


_seth_
(veterán)

11xx pontom van és ahogy mondod meghagyom készülékcserére bár teljesen mind1 mert akkor is ugyanannyit ér.

Ugyanakkor lehet mégis kaméleon lesz mert nem beszélek minden hónapban ennyit csak mostanában és lehet ráállok arra, hogy hálózaton belül kedvezményes időben, zöldzónából hívok :) Na még alszok rá párat és eldöntöm mi lesz.

Köszi a segítséget :B

Még egy kérdés: a temail szolgáltatás, hogy aktiválódik magától? Egyik hónapban még nem volt a másikban már ott volt a számlán, hogy 240 forint, a my-tmobile önkiszolgáló részén ilyet nem találtam, hogy kikapcsolhassam. Amikor megkötöttem a szerződést volt pár hónap amíg aktiválva volt net50-es csomaggal de ki lett kapcsolva és nem értem miért aktiválódott.

[Szerkesztve]

(#478) THomas007


THomas007
(senior tag)

Szia 1430!
Azt szerettem volna kérdezni,hogy lesz-e valamikor T-nél T-mobile mda compact III?

[Szerkesztve]

(#479) 1430 válasza THomas007 (#478) üzenetére


1430
(senior tag)

Szia Thomas007!

Igen, az Ameo-hoz hasonlóan június közepéptől várható!

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#480) THomas007 válasza 1430 (#479) üzenetére


THomas007
(senior tag)

Köszi szépen a választ! :R

(#481) Carpio válasza 1430 (#476) üzenetére


Carpio
(tag)

Köszönöm a kimerítő választ.
Mindenképpen megfontoljuk a lépést, mert a hócipőm tele van már a Pannon-nal.
Köszi

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#482) 1430 válasza THomas007 (#480) üzenetére


1430
(senior tag)

Akkor még pontosítanék, mától kapható az MDA Compact III, 1 év hűséggel 94980 Ft, 2 év hűséggel 84990 Ft, illetve 2 év esetén elvihető 29970 Ft kezdőrészlettel! :) Az Ameora még várni kell...

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#483) Viktor0610 válasza 1430 (#482) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Mondd meg a téged üzemeltető cégnek ;) , h. a weboldalukon nem jön be a készülék bővebb ismertetője!!! ;]

Fekete Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Nillkin Super Frosted Shield tok eladó - érd. privátban! :)

(#484) THomas007 válasza 1430 (#482) üzenetére


THomas007
(senior tag)

Üdv
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy ebben a verzióban van Wifi? Utánaolvasgattam és állítólag a német és osztrák t-s verzióba nincs wifi ?! :F A magyar honlapon megnéztem és ott nem találtam róla információt!

(#485) tl-x válasza 1430 (#482) üzenetére


tl-x
(őstag)

Szia kiderítenéd nekem, hogy a teló nélkül vásárolt kártyámra veheteke hűségnyilatkozattal készüléket. ( mert állítólag nem vehetek csak ha lejárt a 2 év ) Priviben küldöm a számot! Köszi :R

[Szerkesztve]

(#486) Viktor0610 válasza tl-x (#485) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Segítek: nem tudsz -[link]... :(

Fekete Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Nillkin Super Frosted Shield tok eladó - érd. privátban! :)

(#487) 1430 válasza Viktor0610 (#486) üzenetére


1430
(senior tag)

Itt most másról van szó, mert itt - ha minden igaz - hűségnyilatkozat is van.

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#488) Viktor0610 válasza 1430 (#487) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

Na de készülék nélkül mire a hűségnyilatkozat? :U

Fekete Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Nillkin Super Frosted Shield tok eladó - érd. privátban! :)

(#489) tl-x válasza Viktor0610 (#488) üzenetére


tl-x
(őstag)

Ezt én se értem!

(#490) xxcc


xxcc
(csendes tag)

Szerintem nem jó szolgáltató!
Már nem T-mobileos vagyok, hanem Vodás, de amíg t-m volt nagyon utáltam! :W
Ennek rengeteg oka volt! :(((
Egy okot leírok: én még 2004 elején vettem az akkori Westelnél, ami nagyon jól működött. Aztán pár hónap múlva lett T-mobile és akkor kezdődtek a gondok. Először azt vettem észre, hogy még mindig Westelt ír ki a mobilom. Azt gondoltam, hogy majd ez megoldódik, mert minden barátomé már az új nevet írta ki. 2005 tavaszán elegem lett, és bementem az üzletbe.
Ott azt mondták, hogy úgy oldható meg hogy vennem kell egy új sim-et sokezer forintért.
Késöbb még rengeteg hiba volt vele. 2006 elején lett végül elegem, és átmentem a Vodához.
Az azóta is hibátlanul működik! ;)

Szerintem nagyon szemét cég a T-mobile, nagyon! :((( :(( :(
Jól el lett cseszve. A Westel sokkal jobb volt!
Gratulálok! :R

(#491) Viktor0610 válasza xxcc (#490) üzenetére


Viktor0610
(MODERÁTOR)

A Westel felirat annyira nagy probléma volt, h. ezért ott hagytad a szolgáltatót? :Y

Azt elismerem, h. nem feltétlen korrekt dolog ilyen típusú kártyacseréért pénzt kérni, de ha belegondolsz, rengeteg kártyát kellene így cserélniük, amit nem szívesen vállalnak be ingyen.

Fekete Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max Nillkin Super Frosted Shield tok eladó - érd. privátban! :)

(#492) stichus válasza xxcc (#490) üzenetére


stichus
(tag)

anyukám telefonja még most is Westelt ír ki. az enyém is azt ír ki az ő régi telefonjával, de az újakkal T-Mobile-t. a sim-menü viszont még Westel néven fut, de egyáltalán nem zavar

(#493) THomas007 válasza THomas007 (#484) üzenetére


THomas007
(senior tag)

Üdv 1430!
Tudnál segíteni nekem ebben a kérdésben? Mégegyszer köszi!

(#494) Quentin Ruby válasza xxcc (#490) üzenetére


Quentin Ruby
(aktív tag)

ez legyen az ember legkisebb problémája

A közgazdaságtan, az agyvérzés egyik formája

(#495) jdg


jdg
(csendes tag)

Hali! Van ra esely, hogy a T-mobile is forgalmazni fogja a Samsung i600-at?

(#496) 1430 válasza THomas007 (#493) üzenetére


1430
(senior tag)

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem! :) Megkérdezni a WiFi-t a műszakiaktól... Ma igyekszem nem elfelejteni, bár a leírásban tényleg nem szerepel. Ez azért rossz jel, mert egy ilyen fontos tulajdonságot biztos nem hagytak volna ki a felsorolásból. Szóval rákérdezek, de nem sok esélyt látok a pozitív válaszra. :U

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#497) 1430 válasza xxcc (#490) üzenetére


1430
(senior tag)

Tudod, szívesen olvasnám, mik voltak még a problémák, mert ez a Westel felirat... Most nem kötöszködés képpen írok, de ez inkább ne írtad volna, mert úgy hangzik, mintha ez lett volna a legnagyobb problémád... :U Viktor válasza azt hiszem elég nyilvánvaló és logikus. Az egyik legnagyobb bajom az ügyfelekkel, hogy sokan nem tudnak komplexen gondolkodni, csak a saját bajukat látják. Írok egy példát. Idén már nem egyszer átrendezték a munkanapokat az ünnepnapok miatt. Íly módon például március 10-e (szombat) pénteknek minősült, március 16- (péntek) szombatnak. 10-én két féle hívást kapkodtunk fel. Az egyik, hogy ma lehet e használni a T-Perceket, amire a válasz egyértelmű nem (vagy legalábbis 7-22-ig nem), az ügyfelek másik része arra panaszkodott, hogy lement az egyenlege, pedig az automata szerint még vannak T-Percei (ugye értitek, miért fogyott le az egyenlege). Az egyik nőnél már nekem is elszakadt a cérna, mert olyan nagy hévvel rontott rám, mire úgy fogalmaztam, hogy az ünnepnapi átrendeződés miatt logikusan ma ''péntek'' van. Erre ő kiakadt, hogy nem kéne egyből hülyének nézem, mert ő vállalkozó, nem követi ezeket a napcseréket, és hogy mit képzelek magamról, hogy így beszélek vele... Akkor itt jött a sablon nyelvcsapás, és sikerült visszatornáznom a hangulatot a korrekt tartományba.

Szóval ez a nő kitalálta, hogy mi miért nem küldtünk egy tájékoztató SMS-t, hiszen olyan sokszor küldözgetünk az ügyfeleknek SMS-t, most miért nem?! Csak egy SMS! Hát persze... 1 SMS szorozva 4.400.000 ügyféllel. Ekkora forgalom szilveszterkor sincs, és akkor is órákat késnek az üzenetek! :Y De ő csak egy SMS-ben gondolkodik. Hiszen ez a napcsere nem csak a T-Perceket érinti, hanem minden olyan díjcsomagot, ahol meg van különböztetve a csúcsidő. Tudok jobbat! Minden magyar állampolgár ajánljon fel nekem 1 Ft-ot! Csak egy forint, de akár lakást is tudnék venni belőle... Hmmm... ha jobban belegondolok, lehetne inkább 2 Ft? Annyira nem sok, és abból már akár 2-3 szobás is kijönne! :DD

Gyakorlatilag xxcc problémája is hasonló, azaz ha a SIM a baj, akkor cseréljük ki ingyen. Csakhogy ez nem egy olyan hiba, ami befolyásolja a működést. Ennyi erővel akinek olyan régi SIM kártyája van, hogy még nem tud 250 db 16 karakteres nevet tárolni, akkor neki is cseréljük ki ingyen, mert neki ez fontos? Ez olyan, mint ha valaki a 3310-es Nokiája helyett egy például 2610-est kérne, mert ő nem tehet róla, hogy akkor nem volt kapható MMS képes telefon, de neki ma már fontos az MMS küldés-fogadás. Nyilván lehetséges a ''telefon csere'', de ezért fizetnie kell.

Alternatívaként esetleg operátor logóként le lehetett tölteni a T-Mobile logo-t. Alkalmas volt rá a telefon?

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#498) 1430 válasza jdg (#495) üzenetére


1430
(senior tag)

Ha be is kerül a kínálatba, Júniusban biztos nem...

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#499) GodHeart


GodHeart
(senior tag)

Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni mielőbb, hogy ha valaki feltöltőkártyás tmobile-os telefonnal kimegy külföldre (olaszországba), és nem aktiválja a roamingot, akkor ez pontosan mit is jelent.. Nem tud külföldről hívást kezdeményezni avagy fogadni se? SMS ilyenkor hogy megy? vagy az sincs? Nagyon úgynézki, hogy egyik ismerősöm úgy ment ki, hogy nem aktíválta, és nem jelentkezett pedig már rég kellett volna neki... lehet-e emiatt!? :U

(#500) 1430 válasza GodHeart (#499) üzenetére


1430
(senior tag)

*104# hívásindítógombbal kell aktiválni a roamingot. Ha ez elmaradt, és kiment az országból, akkor amint nem volt T-Mobile H térerő, eltűnt az éterből. Ergo ilyenkor olyan, mintha ki lenne kapcsolva a telefonja.

[Szerkesztve]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.