Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15950) Cheesy


Cheesy
őstag

Sziasztok!

Ez a fórum a mai napig tud meglepetéseket nyújtani ennyi év után is, meg sem fordult a fejemben, hogy van T-Mobileos totyik is... :U
molnarpeter kolléga irányított aztán ide. Ide is beírom mi a dilemmám:

1 éve még nem volt ilyen hülyesége a T-Mobilenak, hogy a díjcsomagra is hűséget kell vállalni, csak a "sima" hűsigidőt kellett 2 évre aláírni.
Így lett a havonta fizetendő összeg a telefon részlete + előfizetés díja. Csak ha épp úgy tartotta a kedve az embernek, díjcsomagot váltott.
Nekem sokáig ECO csomagom volt, de a Médiamánia S-nél kötöttem ki, nem találtam jobbat nála. Ebben van egyk is mobilnet lehetőség meg olcsóbbak a percdíjak, igaz 5000/hó, de van lebeszélhető mennyiség. Én legalábbis nem tudok jobb opcióról... :/

Ez az előfizetésre vállalt hűségidő viszont betette a kaput. Inkább gyűjtök rá és függetlenül veszem meg az E6-00-t 68.000-ért újonnan függetlenül, mint a T-nél részletre 90.000-ért. Persze írják, hogy 0% THM, de eleve emelt árral eladni egy terméket és úgy ráírni, hogy amúgy nem számolunk fel kamatot nevetséges.
Ugyanis havi netezés nálam kb. 30MB, a maradék 470-et nem használom ki, de nem tudok olyan csomagról ami korrektebb lenne, mint a Médiamánia S.

Eltekintve a felülárazott készüléktől, én megvenném tőlük részletre, ha olyan előfizetést sikerülne választani ami lefedi az egyébként nem kirívó igényeimet. Ma már inkább telefonálok, smst havi 20-30-at küldök kb, mobilnet van, hogy hónapokig nem kell, van, hogy a fentebb leírt 30-40MB mennyiségig igénybe veszem, mert akkor nem vagyok gépközelben vagy netközelben.
Viszont ez a hűségidő az előfizetésre zavarja a szememet.

www.vakbelmutet.hu

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.