Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113112) Apollo17hu


Apollo17hu
őstag

Sziasztok!

Az alábbira szeretnék ötleteket kérni tőletek:

Anyám butatelót használ, de szeretne okosra váltani, mert megtetszett neki a funkcionalitása. A váltáshoz SIM-csere kell (normálról nanora). Elképzelhető, hogy mégsem jön be neki az új teló (pl. az üzemidő miatt), ezért lehet, hogy visszaváltana a régi telefonjára. Az előfizetése apám nevén van, viszont mindent én intéznék helyettük.

Először azt találtam ki, hogy igényelnék egy multisim szolgáltatást, ahhoz egy nano SIM-et, amit beraknék az új telóba, így mindkét telefonja kicsörögne, és azt használná, amelyiket szeretné. Gyanítom, hogy apám előfizetéséhez csak úgy nem igényelhetek extra szolgáltatást. Ha aláíratnék apámmal egy meghatalmazást, akkor szerintetek ez járható út lenne?

A "B" terv az lenne, hogy egy nano feltöltőkártyát vennék (saját nevemen) az okostelóba, anyám butatelefonját pedig átirányítanám erre a telefonszámra, és így tudná használni. Meg lehetne oldani azt, hogyha okostelóról telefonál, akkor ne a feltöltőkártyát, hanem a régi telójában lévő SIM-hez kapcsolt előfizetést használja (csak azért, hogy a régi telefonszáma megmaradjon)?

Szívesen fogadok más javaslatot is. Köszi!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.