Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46098) Safi95


Safi95
újonc

Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, előre is jelezném, hogy ehhez a részhez technikailag semmit nem értek, úgyhogy elnézőek legyetek :) . A segítségeteket szeretném kérni, mivel éppen router vétel előtt állok.
Szeretnék venni az elkövetkezendő időben egy Nvidia Shield-et, amit a nappaliban a tv-vel össze szeretnék kötni. A tesóm és az én szobám közös és abban van a router is amit cserélni szeretnék (egy "régebbi" TP-LINK WR841N). A szobámtól kb 10-12 méterre van a tv ahol el szeretném helyezni a Shield-et.
Az internetem nem a leggyorsabb (40 Mbit/s le és 4 Mbit/s fel), de ha jól tudom az otthoni hálózaton való stremelésnek nincs köze az internetem fel és letöltési sebességének, hanem a router úgymond "tudásától" függ. A kérdésem tehát az lenne ha ez tényleg így van, akkor milyen routert vegyek, hogy gond nélkül streamelhessek filmeket és játékot a PC-ről a Shield-re, vagy inkább mondjak le az egészről, mert lassú lesz, nagy lesz a ping és laggolni fog? (Amit én gondoltam az egy Asus RT-AC66U lenne.)
Válaszotokat előre is köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.