- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #201595 üzenetére
Neki mentek vonóhorogal?
a műanyag festése arra utal, mintha benyomódott volna a műanyag
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
MasterMark #201595 üzenetére
Nem parkoltál "rossz" helyen?
-
kisza25
félisten
válasz
Doki16 #201591 üzenetére
Ok, csak melyik full villany ad akkora kényelmet, mint a bmw?
Biqci: fater tegnap mondta, hogy még 80km-t ír az autó, de nem ér rá tankolni, még el kell mennie gyorsan szemesre és 10 percet mesélt még valamit (de nem ér rá tankolni, 2km-re van 2db benzinkút)
Amúgy jelenleg 4,8 a fogyija és 45 liter a tank... -
Biqci
aktív tag
Igazad van, én is tankolok mindig max. a tank 1/3-ánál. Akkor kb. 50 liter megy bele plusz-minusz valamennyi. Nem érdemes kockáztatni. Nem is értem azokat, akik egy modern dízelnél arra verik ki, hogy 1000km fölött mennek egy tankkal és ráérnek még tankolni, mert a lámpa is csak most gyulladt ki...
-
válasz
BigBlackDog #201580 üzenetére
Ha nincs rajtprogram, elkapar a gumi, ezért nem értem a huncutkodást.
442km, ebből 353km villanyos, továbbra is háromnegyedig van a tank.
-
törölt tag
Én már az RS2-t használtam a Hankookból (W452), azzal nem volt gond.
-
MM
őstag
Hasonló a tapasztaltom, Hankook télit (Winter Icept RS W442) használtam több autón is, többféle méretben 2013-2018 között. (nem volt választás, flotta kezelő...) Havon / jégen valami borzalom volt, de már vizes úton is nyúlós volt érzetre. (Szerk: jellemzően 205/55 R16 - Seat Leon, Renault Megane)
Conti TS850P, Barum Polaris 5, Nokian WR D3, Micheli Alpin 6 volt terítéken azóta, mindegyik megváltás volt hozzá képest, a Conti vitte a prímet.
Ellenben nyáriban pl Hankook Kinergy Eco is már teljesen vállalható.
-
Reggie0
félisten
válasz
Tsebacsi #201569 üzenetére
En sokezer km-et letoltam hankookal a francia alpokban es sosem volt vele gondom. Tomegevel eloztem a tobbi kuki autot a szerpentineken(havas/jeges/sozott). Igaz nekem nem a hetkoznapi meretekbol van, hanem 255/35r19. Ahogy neztem az eredmenyeket, hankook annal rosszabb, minel kisebb gumirol van szo.
-
kátú
őstag
válasz
stickermajom #201568 üzenetére
Félreértés ne essen, a nyárik lehet, hogy jók belőlük, elvégre ott nem kell tudnia megtapadni jégen. Itt most a téliken volt a lényeg.
Mindazok mellett egyébként ezek a hankook télik egész közlekedhetők így ebben az időben, nem megyek gyorsan velük, tekintettel vagyok rá, hogy téli, de nem veszek észre különbséget. Az esőt is sokkal jobban szereti mint a téli vékonyka jeget. -
válasz
stickermajom #201568 üzenetére
Ez azt hiszem ventus S1, nekem sincs vele még sok bajom.
-
kátú
őstag
Én mondtam, hogy egy trágya
Szoszo94: Teljesen nem merem azért magam a csak hátsóra bízni, így marad az RX, viszont jön majd mellé egy GS450h, az már korrekten mozog, tuning nélkül is, az RX meg éppen csak annyit kap, hogy hozza a 330 szintjét, meg persze fék upgrade
És így lesz egy téli mindenen átmenős autó és egy nyári menjünk gyorsabban autó is
BBD: igen, jobban jártálNekem egyébként volt a Rav4 emen Michelin Pilot Alpine 5, de azzal se voltam megelégedve valahogy
próbáltál vele venni egy szebb kanyartempót, és simán elvérzett… eddig a Bridgeston Blizzak DM-Z3 ban nem csalódtam, most az utódja van az itthoni Rav4 en, DM-V2 gyakorlatilag a jégen fékezéskor, olyan, mint ha az autó bele állna a földbe orral.
Az RX télre DM-V3 asokat fog kapni. Van neki ára, de ahhoz képest, amit tud, egyáltalán nem mondanám soknak. Télen nagyon szívesen megmutatom, amennyiben ugye lesz hó, bárhol, ha nem, egy műgyantás pályán hasonlóképpen lehet demonstrálni
Tsebacsi: igen, jelentősen fentebb te is láthatod az autómon, a gumikon festve van a márkajelzés
-
Veron
addikt
válasz
e.vid #201547 üzenetére
A fő kérdés az, hogy eladáshoz szükséges a forgalmi cseréje, vagy elég ha az adásvételin szerepel a leánykori név, ami megegyezik a forgalmin lévővel?
És egyúttal a törzskönyvet is cserélni kell? Azon is a leánykori név szerepel.
Forgalmi cseréje esetén mennyi idő kb. mire az újat kézhez kapja az ember? Postázzák egyáltalán vagy ocsmányban kell sorban állni érte? -
-
Szoszo94
őstag
Ne félj, egész ügyes a hajtás, elmegy az jeges/havas emelkedőn is
Valszeg' az F sem butább, sőt az azt hiszem sperres is. Nem egy 4*4, de eddig mindenhonnan kijött - bár volt, ahol orral lefele álltam be és saras volt, ott imitálni kellett egy sperrdifit (rögzítőfék 1/2 állásban) és úgy kihúzta szépen magát
Kleber Krisalp HP3 -
Snoop-y
veterán
-
TheProb
veterán
és Tse: Jah, Göbinek volt. De ahogy olvasom, ő is csap hobbiautónak használta.
Amúgy elég szegényes a kínálat atm, illetve barom mód elszálltak az árak. Eddig 2,5-3 millát olvastam, ahol már a korrekt állapotúak vannak. Jelenleg 4,5-5 milla az átlag és még ezek is kicsit kétesek számomra a képek és/vagy a leírások alapján.#201528tboldi: Ezekbe a vidinyókba azért még belepislantok.
Mindig a Júliához lyukadok vissza, az lesz az igazi, érzem én. -
e.vid
senior tag
válasz
Veron #201546 üzenetére
Ha a válás nem opció, akkor díjmentes a cseréje:
Illetékmentes a forgalmi engedély kiállítása:
ha a csere családi állapotból eredő névváltozáson alapul,
ha az okmányt eltulajdonították,
ha a csere a hatóság téves bejegyzésén alapul,
ha az okmány gyártáshibás, ha az eljáró hatóság az ügyfél kérelmére költségmentességet engedélyezett. -
Veron
addikt
Autóeladásnál mennyire probléma, ha a tulajdonos neve közben megváltozott (felvette a férje nevét a sajátja elé) és a forgalmiban a régi név szerepel? Mi a teendő ilyen esetben?
-
Snoop-y
veterán
Spritmonitor-ra gyorsan raneztem 14.96 az atlagom 5K -ra
-
Gabesz87
veterán
Olyan kérdésem volna, hogy a kerületi (ahol lakom) parkolási engedély kiváltása (2000 Ft-os regisztrációs díjat leszámítva) ingyenes? Ergo ha ezt kiváltom, nem kell fizetnem a parkolásért, vagy attól még van valami díja? 9.kerben lakunk, nem tudom van-e kül. kerületek közt e tekintetben. Eladó Megane-omra gondoltam, hogy kiváltom, mert amíg meg nem veszik, fizetem a havi 26000-es parkolohazat
Bár nincs szívem kitenni az utcára, de hát így csak viszi a pénzt fölöslegesen.
-
Kickass
őstag
válasz
stickermajom #201534 üzenetére
Unalmas már
-
kátú
őstag
válasz
Azt az előbb elfelejtettem, ugye tudod, hogy ezeket a csodálatos téliket az RX re, nem én vettem? Ezzel vettem.
A Hankook nálam a bőségesen kerülni messziről márka. -
kátú
őstag
válasz
Arra fogalmam sincs, milyen télit kéne tegyek. Nincs tapasztalatom szedánokkal
SUV al gyakorlatilag a legjobb télit veszem mindig, amit csak lehet, jégen való megálláshoz. Egyáltalán nem foglalkoztat az ár
így ennél sem érdekelne, mennyibe kerül. Csak annyira sokat hallom, hogy 2-3 cm hó, és a Mátra már felejtős
-
Magnum_
nagyúr
válasz
-
Peter.70
addikt
válasz
BigBlackDog #201527 üzenetére
Nincs még időpont
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi #201524 üzenetére
Göbinek volt/van, nem?
És bár újabb széria, de van egy szlovák srác, VisioRacer, akinek szintén Boxstere van, és csinált róla videókat.Csak olyat kell találni, amiben nemrég cseréltek gyertyát, iszonyat meló abban az autóban.
-
TheProb
veterán
Dícsértessék!
Gen 1-es (986) Porsche Boxster jól sejtem, hogy elsődleges, napi használatú szekérnek nem lenne a legjobb gondolat?
Valakinek esetleg személyes tapasztalat? -
kátú
őstag
válasz
Tsebacsi #201521 üzenetére
Igyekszem, 24 vagyok, tolom bele a pénzt, semmi másra nem költök (jó, az OT zási cél egy Corollával az más
), és majd lesz, ami lesz. Ha sikerül, és kijön a matek, komoly autó lesz belőle
300 paci a cél, nem elborult teljesítmény ez. A váltóm bírni fogja, 318 LE vel is elbír, ugyan ezt a váltót sok autóba tette a Toyota, nem lesz gond azzal sem
Igyekszem mindennek utánanézni, mielőtt valamit csinálok rajta, szeretem az autóm. Nekem tulajdonképpen a gyerekem
Most egyébként a "krómtalanítás" zajlik, még a kipufogó végét kell megcsinálnom, mert persze nem jön ám le a szísz burkolat róla -
kátú
őstag
válasz
Snoop-y #201517 üzenetére
Ez a 350 cuccaiból áll össze, az 270+ lovat tol keresztül ezen a hajtásláncon 3.5 v6 bol. Nem lesz vele baj. Ha mindenki így állna hozzá, egyetlen érdekes autót se látnánk az utakon, mind csak racsecivic lenne, meg a tyuningolf. Senki ne vegye sértésnek a Golfot és a Civicet, jó autók nagyon, csak a nagy hangú, színház, amit csinálnak velük valahogy nem adja.
És ezt a munkába járós autót erős kimondani is, kb mint ha egy X5 re vagy Q7 re mondanád.
Luxus terepjáró (magas építésű összkerékhajtásos nagy autó) a terepjáró kicsit más liga (Land Cruiser), a megjelenés idején elég nagyteljesítménnyel. -
Snoop-y
veterán
En meg most is azt mondom, hogy ha igy nem tetszik akkor add el es keress olyat ami jobban megy. Se a futomu se a valto nem erre van benne kitalalva. Ez egy munkabajaros auto az USA-ban...
Hiaba pakolsz bele nagyobb feket vagy cserelsz benne komplett futomuvet. Azt normalisan be is kellene tudni allitani az autohoz.
-
válasz
#89309696 #201512 üzenetére
Most ráálltam a mérlegre, nem sűrűn szoktam, legutóbb vagy egy éve. Nem kellett volna... kerek 100. 🤭 (pizsamában, ebéd után, + tegnap erős futam volt) Muszáj lesz sürgősen ledobnom egy 10-est. 🤪
@ sky11: Kedves egészségedre! 👍 Ebédhez én is ilyent fogyasztottam gyógyszer gyanánt.
-
kátú
őstag
válasz
Reggie0 #201510 üzenetére
5x 200-100 és kész a hullámos tárcsa
sikerült már, és még csak 5 alkalom se kell hozzá
tboldi: az volt az alapvető terv, de megkaptam már itt, hogy milyen dolog az, hogy nagy felni és a fék meg gyári méretű
így akkor költök rá többet, és legyen nagy a fék, ne lehessen megszólni a 19" os felniket a gyári 18" oshoz képest
De egyébként az EBC tökéletesen megállítja az autót, és még csak el se melegszik. -
kátú
őstag
válasz
focvis #201496 üzenetére
Azt egyébként hozzá kell tenni, hogy valami botrány ez a fék, nem áll meg rosszabbul, mint egy átlag autó, de ültem már jelentősen jobban megálló gyári fékkel szerelt nem sport autóban. Így igyekszem javítani.
Snoop-y: gyári nincs, viszont a motor az egy sok autóba szerelt cucc, gyári kompresszor kerül majd rá, és az oroszok egész nagy tapasztalattal vannak ezzel az autóval. Na nem mondom, nem egyszerű az oroszt megértem úgy, hogy magyarul és angolul beszélő emberke vagyok. De igyekszem. Szétfaragni nem szeretném, mindent csak úgy, ami a gyári szerkezetét alapvetően nem változtatja meg. Tehát nem vágom szét a kasztnit, meg semmit. Mindent csak úgy, hogy maradéktalanul és hibátlan állapotúra vissza tudjam állítani, ha szeretném. Nem vagyok a híve a szétvágom, itt megy a turbó, ilyen olyan leömlö, meg az anyám kínja dolgoknak, amit nem tudok gyári alkatrészekkel megoldani (gyári márka azonos autó gyári alkatrésze/azonos motorkódhoz más autóban gyárilag szerelt alkatrész), azt nem teszem bele, a megbízhatóságát semmi képpen nem szeretném elveszíteni.
-
Snoop-y
veterán
Hogyan esett a valasztas egy olyan modellre amibol gyarilag meg hasonlo sincs?
Nekem volt epitett autom nem is egy mielott belekezdesz most tanacsolom, hogy ne tedd mert csak szivni fogsz es elmenyfaktorban a kozeleben sem leszel mint amire szamitasz. Egy eladhatatlan szejjelfaragott semmire sem igazan hasznalhato auto lesz az eredmeny
-
Szoszo94
őstag
válasz
Tsebacsi #201502 üzenetére
és focvis: köszi!
A lökös rendbetétele még várat magára (fehér hegesztés a driftbalesetből, a sok helyen lepattogott fényezés pedig az ex-tulaj "műve", szarul fényezték és a kavicsoktól elkezdett lejönni a festék), aztán egy telipolír. Jó lenne még a nyaralás előtt kívülről 100%-ra hozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- ÚJ, USB-C-s / elemes, rádiós (RF), wifis (Tuya, SmartLife, stb.), programozható okostermosztát
- Eladó KitchenAid Artisan 4l-es konyhai robotgép mandulaszínben
- Li-Ion 18650 cellák, Samsung, LG, stb. Akku pakkok készítése!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra