Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz szőröscica #114895 üzenetére
+11
Addig volt BMW a BMW. E38 melle odaallni egy X7-tel, de akar egy uj 7-tel is, ezerszer inkabb a regit valasztanam. Mutatos, nagy, elegans, de nem basaskodo agresszor.
"Bad reklám is reklám too"
-
kisza25
félisten
válasz hülyegyerek #114898 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy ez mennyire jó lenne arra amire nekem kell, aztán megláttam az árlistát
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
rayoliviero
veterán
válasz szőröscica #114887 üzenetére
Ha lemerül, attól tudja a Renault kártya indítani a kocsit (
a szervizben mondták). Csak az ajtót nem tudja kinyitni, ahhoz van benne egy kihúzható kulcs.
Akkor van probléma, ha megsérül. -
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #114885 üzenetére
Azt csak hiszed h akkora tartalékkal rendelkezik a tulaj. Van lízing vagy használtan van.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Doki16
addikt
Igen a párja nincs dízel Ettől már csak a 520d lenne a jobb, az szép téli napokon önmagát borítja lángba
Igazság szerint titkon a lakótelep császára szeretnék lenni és ahhoz min egy kamu Remus kipufogós 316i kellene De erre fele és széttekert smók end sárm 3-as Golf is nagyon karaj. Azok is legalább annyi füstőt bocsájtanak ki mint a 520d
Viccet félreértve, természetesen van szép BMW. Engem azok tudnak lenyűgözni amik a technika csúcsai az M vonalon.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz szőröscica #114885 üzenetére
Ízlések és pofonok. Aki azt veszi valószínűleg az jön be neki és nem más. Én például rosszul vagyok minden BMW-től. Nincs az a típus ami megtudná dobogtatni az autóimádó szívemet. Ha ennyi pénzem lenne kocsira mint amit te is mondasz tuti, hogy E-Tron lenne belőle vagy I-Pace.
-
szőröscica
addikt
válasz rayoliviero #114886 üzenetére
Ez a Renault kartya, meg ezek az uj display kulcsok irtozatos faszsagok. Ha kell a komfort, sima bicskakulcs keyless funkcioval tokeletes. Ha lemerul, meg mindig csak bedugod es inditja a kocsit, egyebkent meg zsebben tartod kb eleted vegeig. Az osszes tobbi egy felesleges hibalehetoseg szvsz
-
szőröscica
addikt
Tudjatok mit nem ertek? Akinek van penze egy heremasszirozos X5-t venni (marpedig eleg sok jar Bp-n), az miert nem vesz valami izleses kocsit? Egy Maseratit pl? De en pl. ha olyan vagyonos lennek, hogy megengedhetnek magamnak egy bo 100 ezer euros autot (ertsd, normalis haz es akkora penzugyi tartalek, aminek a hozamaibol kenyelmesen elelek eletem vegeig), biztos egy 512 TR-t huznek be magamnak.
-
kisza25
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz szőröscica #114879 üzenetére
Engem (sort) péntek délutáni tömött Kerepesi - Hungária útkereszteződésben előzött, mögülem a sorból kiállva egy Skoda Rapid - később beértem, kíváncsi voltam ki ez az arc - egy 30as csaj. Látszott rajta (stílusan), hogy nem véletlen volt, utánna is gyurodott elég rendesen - miatta majdnem elütött egy busz engem, mert bevágott élem hirtelen, én meg veszfek, hogy bele ne menjek
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
veterán
válasz BigBlackDog #114878 üzenetére
Telenyomtad vele a D5-öt? És milyen?
-
szőröscica
addikt
Ma nem féltem hazafelé jövet, de kiakadtam. A jelzőlámpák és a záróvonal még csak irányadásnak sem jók néhány embernek. Nyilván tömött sorok minden irányból, gyalogosok, stb, szóval lassabban megyünk át a kereszteződéseken, mint szoktunk. De a pirosra váltás után másodpercekkel, álló helyzetből is simán áthajtanak a kereszteződésen, ha az előttük lévő megindult. Le se szarják.
Egészen hihetetlen. Csak ne szálljon belém egy ilyen, amikor én időben startolok a zöldtől. Bár már ezt is úgy csinálom, hogy előbb körbenézek, aztán indulok el. A jobbkezes utcáknál meg először balra nézek, nehogy letaroljanak.
-
-
nagyúr
Akkor meg menne a rikács hogy intézetbe dugol büdös kölke?! Szegény megboldogult Nagymamám is oda került, de azért mert már egyik lánya sem bírta szusszal az ápolását. Nem volt szabadideje a másiknak, és kvázi pinpongoztunk szegénnyel, eddig nálad lesz, aztán nálunk, és majd akkor vissza...
Őt is sajnáltam de Anyámékat és Nagynénéméket is. Nem volt rossz helyen, de akik vele voltak néha... Nem akarnék ilyen helyre kerülni én se... Biztos máshol sincs kolbászból a kerítés, de láttam már olyan angol/amerikai öregotthon hogy oda 30 évesen is beülnék! Itthon meg egy közepes fizut otthagysz és örülsz ha nem hagyják egy napig a saját végtermékében feküdni mert épp "nem vette észre" a nővérke...Bocsánat az offért csak ez egy szar téma...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Snoop-y
veterán
válasz kisza25 #114870 üzenetére
Ha tud nem mondtam ,hogy ne vezessen. Mondjuk UK-ben par eve volt egy musor mikor 70 feletti emberkek autojat bekameraztak es aztan elemeztek kozlekedesi rendorrel. Hat talan egy oreg volt aki eppen ,hogy nem bukott meg. A tobbitol azonnal elvettek volna a jogsit. Mindnek javasoltak a vezetesi treninget.
Mondjuk a felol sincsenek ketsegeim ha ugyanezt random emberekkel megteszik nem lenne sokkal kulonbozobb a vegeredmeny
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kisza25
félisten
válasz Snoop-y #114868 üzenetére
Itt van egy kisöreg, aki a kétütemű trabit üveghangon keneti, szokott jönni a szomszéd barkácsboltba, nagyott hall, ki sem kell néznem, hogy tudjam ő az.
A kia proceedem tükrét is egy 85 éves bácsi vitte el két öreglánnyal, egyik sem vette észre én meg a házban hallottam a csattanást amit éppen mutattam.
Itt vidéken hozzátartozó nélkül, idős korban autó nélkül elég nehéz boldogulni.
Ismerek olyat, akinek a fia 3hetente tud jönni és akkor hoz az édesanyjának minden élelmiszert 3 hétre, mert nem tud csak nehezen menni és messze van a bolt[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz Richard! #114860 üzenetére
Nezd mama ez a sok idiota mind szembe jon...
Faszomba nem tunt neki fel ,hogy a savjaban autok jonnek? Megha gyerebb lett volna a forgalom akkor azt mondom oke. Ez a figura barhol veszelyes volt mar szerintem nem csak a sztradan. Fogalma sem volt szerintem hol van. Es hat a sebesseg amivel repeszt szemben
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
válasz Richard! #114860 üzenetére
Dedede... De nem ezt nem fogom, komolyan, egyik sügér nyuggernek sem tűnt fel hogy valami nem kóser????? Hogy akkor félre kéne állni? Vagy a leállósávban... A szerencsétlen harmadikat sajnálom, ez a kettő már csecsemőkorban mehetett volna a levesbe komolyan...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Richard!
addikt
Ezt csak úgy itt hagyom...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Snoop-y
veterán
válasz Johnny_vT #114854 üzenetére
Legdurvabbat en a Brooklands muzeumban lattam. Neha kiviszik a palyara is azt is lattam egyszer lelegzetallito volt de leginkabb hang ugyileg
A Mercedes 300SL van gyarilag atalakitva ugy ,hogy az uj AMG mercedes motorja fekei egyeb josagok vannak belepakolva.
Egy arab sejk (ki mas) inditotta a projektet es kerte meg a gyarat ,hogy alakitsak at az autoit (6 db) viszont a tervezes es a gyartas tul sok penzbe kerult volna darabarra levetitve ezert meg 5 autot megvasarolt a sejk tehat osszesen 11 keszult belole amibol 4-et eladtak 1 pedig a muzeumban maradt.
Az akkori eladasi ara £1m volt
-
Johnny_vT
senior tag
válasz bitpork #114852 üzenetére
Hinnya! Két helyen láttam ilyet. Egyszer a Forzában, egyszer meg álmomban. Baromira kéne.
Anno volt egy Top Gear epizód, amiben bemutattak egy E-Type replikát. Nem is pontosan replika volt, mert csak a formáját vették át (beltérrel együtt), a technika viszont modern volt mögötte. Már arra is csorgott a nyálam, ideje lottózni
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Doki16
addikt
-
Snoop-y
veterán
válasz rayoliviero #114847 üzenetére
Akkor az meg nem is veszes
-
Doki16
addikt
válasz Magnum_ #114846 üzenetére
Ezek szerint a Leaf csak azért drága, mert elektromos kocsi. De valójában egy Note kategória. Meg a japán mindig egy kicsit bénább belsőre mint a többi márka.
Hamarosan megkapod a jó kis R-es rendszámot és aztán mehetsz faszázni
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #114839 üzenetére
így van.
Doki: Leaf2 nekem nem kell, nem győzött meg.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Snoop-y
veterán
válasz rayoliviero #114841 üzenetére
Mazli. Nem kerdezted most mibe faj? En anno csak azert akartam kicserelni mert a kartyaban levo kulcs lotyogott/konnyen kijott. Aztan mikor meghallottam mennyibe kerul azt mondtam ,hogy akkor inkabb figyelek ra jobban (nekem amugy is aktiv volt a handsfree opcio tehat nem kellett elo se venni a kartyat meg dugdosni a slotba)
-
Doki16
addikt
válasz rayoliviero #114841 üzenetére
Mi volt a baja?
-
Doki16
addikt
válasz szőröscica #114839 üzenetére
Még az én kis 1,3 kWh-ás akkumhoz is van megfelelő hűtés, pedig az nem tölthető kívülről. Láttam Handrás videóját, csak azt nem gondoltam, hogy ez tönkre is vágja.
Alapvetően akkor is valami olcsóbb árú villanyosra vágyomA Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
szőröscica
addikt
válasz Doki16 #114837 üzenetére
De, de ugyanugy be fog szarni. Erdemes megnezni Handras videojat, elojott nala is. Kivancsi vagyok, hogy ha lesz 60kwh-s Leaf, abban lesz-e mar rendes akkuhutes. Meg a proli Amperamban is van folyadekhutes, ami akar nyaron, allo helyzetben is be tud indulni, ha szukseges. Otthon 10Amperrel (2.3kw) toltve is lehet hallani a nagy melegben, hogy keringeti a folyadekot. Gondolj bele, mit kap egy Leaf akku mikor 22kw-tal vagy 50-tel megkuldik.
-
Doki16
addikt
válasz szőröscica #114836 üzenetére
Azt hallottam, hogy van/volt #chargegate a Leaf2-vel. Az elektronika nem pont azért szabályoz le a sok gyorstöltéstől, hogy megóvja az akkumulátorokat?
-
szőröscica
addikt
Mai TC teszt bizonyitja, hogy mennyit szamit a szin egy autonal: ez a szurke Tiguan sosem kene, undorito, unalmas fosvagen. Ugyanez az auto naracssargas vagy bordo fenyezessel dogos SUV, amit siman bevallalnek.
-
-v-
addikt
Most már jöhetnek az olcsóbb Teslák
Arra leszek még kíváncsi, hány évig lesznek forgalomban ezek a teslák .. ha nem rohad el a kasztni, ebben túl sok minden nem tud tönkremenni leamortizálódni, akksit lehet cserélni, sőt, abból nincs kizárva 10-15 év múlva lehet majd bele venni sokkal nagyobbat, ami ugyanúgy belemegy, a villanymotor elmegy 1 millió km-t biztos, de nem nagy cucc azt se cserélni gondolom .. egy mostani 2 turbós faszomtudja milyen pusztulat bmw-vel megy az ember amíg van rajta gari, aztán utána szép lassan gtk ha bármi elkezd megkotlani, ezek meg lehet 20 év múlva is tök jó autók lesznek, sőt addigra lehet lesz bele nagyobb akksi meg mittudomén ..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz sugarforce #114829 üzenetére
Jaffa, kollegám csináltatta, megkérdezem tőle
I humbly and respectfully decline™
-
-
tboldi
nagyúr
válasz rbalint88 #114819 üzenetére
Akkor sógornak ajánlom ezt az egyszerűbb tartót, az én 8 Plus-om még egyszer sem repült.
szerk.: Egyszer próbáltam egy ilyen mágnesest (Shelles izé Smart pontokért), az még nyugalmi helyzetben sem tartotta meg a fent említett telefont.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz Doki16 #114817 üzenetére
Sogornak az iphone 8 plus repult parszor... kanyar-katyu kombonal siman el tud szallni. Mondjuk az egy baromi nehez telefon a tepsi meret es az uveg hatlap miatt. Szerencsere a tok megvedte mindig.
Szoval lehet venni magneseset, de lehetoleg valami minosegitSaint: nekem is garazsbol indul, nem is reggelente van a baj... hanem amikor 9 ora -5 fokban allas utan kell indulni haza
Ha hosszabb tavra vetted “azt a szart” (1 evnel tovabb), akkor szerintem is van ertelme radart rakatni bele. Ranezesre is elmeny lehet vele tolatni -
UHHH
senior tag
Még a 100-as MOL evo benyától is rángat az autó, hogy merjek így MOL 95-öst tankolni nonturbó verdámba?
-
veterán
válasz BigBlackDog #114799 üzenetére
Könnyen lehet, arra nem járok; a Haller úti útba esik jövet-menet. Zegen pl. mindennap 14:00 és 18:00 között van a mínusz 10 Ft-os akció. Itt minden pénteken, egész nap.
Azon töprengtem még, hogy sokan paráznak a dízelinjektor / pumpa lekönyöklése miatt és tankolják a táltos gázolajat; jelenleg a puruttya 95-ös benya a táltos GO árának 80%-ába kerül. A tankolás még így is olcsóbb talán a dízelbe, de nem sokkal. (A kipu szaga más téma.)
-
Primary92
senior tag
Kicsit off:
Ismer valaki olyan telefontartót, ami vakuumos, gravitáció által rögzíti a telefont, és fémből van, ráadásul belefér a 12mm vastag 79mm széles telefonom? Vettem egyet, elég jónak tűnik, csak éppen 11mm vastag telefon fér csak bele. -
UHHH
senior tag
Pécsett tankoltam, biztos nem menő a MOL prémium benzin erre. Egy csodás 1.2-es 2016-os Clióba kell a prémium benya. A 2002-es Focusomba is prémiumot tankoltam, keveset megyek, nem szignifikáns az árkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest