- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csataálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Én meg mindig keresem a hiányzó cetlit ,már bejártam a pókos pályát újra, de találtam egy ládát ami kimaradt, de ott sem volt a cetli vagy vak vagyok!
A titkos boss meglett nagy nehezen, aztán vissza mentem még a befagyott kapuhoz, na ott most várt egy boss azt másodszorra sikerült is az elég könnyű volt többihez képest kb!
Na és utána most értem a két új bosshoz tudjátok a két gurulós szemétláda , szerintem meglesz hamarabb ez de alig lehet őket ütni mert kb rohanni kell utánuk!
De a cetlit hol hagyhattam el? Nem tudom. 🤔
Én meg a youtube segítséget nem nézem még ! Mert igy is meglepi volt a két új boss, a meg aszekér . Engem néha a kamera rendszer idegesít néha, hogy nem látok semmit kb és ez miatt haltam meg sokszor!szöges labdás két fószer [ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Volt olyan is, amelyiknél nem jött össze, és több alkalommal is éppen én húztam a rövidebbet.
De az új update után ha végigjátszotta az ember, akkor lehet megint próbálni, gyakorolni őket külön vagy gauntletben is. Még lehet, hogy megnézegetem ezeket a módokat, de most végigcsinálni nem terveztem őket, mert sok lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Érdekes, hogy kinek melyik a legnehezebb. Nekem pl. a főboss előtti, általában könnyűnek tartott (
) elég soká lett meg, aztán pár napot pihentettem is a játékot, mert durvákat írtak a maradékról és a chapter 6 lefárasztott őszintén szólva. Végül a főboss harmadikra lement, a secret pedig talán ötödikre, csak odamentem hogy mondom egy kísérlet belefér még lefekvés előtt.Stone Monkey Egy paraszthajszálon múlott, de a végén valahogy kikerültem minden támadását, és én vittem be a végső csapást. Lehet, hogy szerencsém is volt vele és ha ez nem sikerül akkor utána még 20-szor neki kell mennem, nem tudom. De szerencse is kell néha.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Én nagyon tartottam a játéktól és a kezdeti lelkesedés után voltak olyan boss-ok, ahol totál kiborultam, hogy ez nem fog menni. De csak leküzdöttem minden akadályt és végigvittem. Az utolsó boss úgyis a leggusztustalanabb szerintem, csak hogy meghozza ma kedvedet.
Ott már megvan az elérhető legjobb páncél és fegyver, nem tudsz már igazán hova fejlődni. Szóval ott már csak saját magadra számíthatsz.
-
PTM
aktív tag
Black Loong
Nekem is nehézkes volt, mert a sziklákat nem találtam meg időben, vagy már össze is törte őket. Nekem az ugrás és dodge segített, talán annyi, hogy ne hullámtól kifelé, hanem befelé könnyebb. A chapter 2 főbosshoz ez nem ad semmit, ide bármikor visszajöhetsz. Chapter 2 főboss
Ehhez egy másik tágy segít. A vaddisznós küldetés ill. Fuban után kapsz egy vesselt, ami kiszedi a homokviharos fázisból. Ha még jó állapotban vagy, akkor utána kb. bucira lehet verni, de mindenképp rengetget segít. Mindkettőben könnyít a szobros küldetés.
Hat Buddha szemgolyót kell összegyűjteni, legyőzni a titkos bosst, és kraftolhatsz a végén egy erősebb botot. Most én is a Ragnarökkel folytatom, hát... annak idején abbahagytam, és tegnap derült ki, hogy csak a végső összecsapás maradt a sztoriból. Szuperül fut a Pro gépen, iszonyú profi az egész, de hogy milyen patikamérlegen kiszámolt, steril egy játék. Ráadásul pikk-pakk levertek benne, de majd visszaszokom az irányításba.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
[link]
Én is szívtam kicsit, de ha kívárod a sziklán a 3-vagy negyedik ütemet, (csapás) aztán mész neki addig szépen háromszög nyomod míg 3 chargeolt heavy fel nem tölt (amúgy van 4 is!) aztán csak heavy-vel csapatod neki, de az ütem kombójára figyelj! Hallod én még a végére sem értem, és vagy 260 óránál járok! Volt boss ami 10x vagy 20x- ra sikerült, de csak meglett! Engem ez nem idegesít fel annyira inkább most a resi4-ben (az öregasszonyok) de azon is túl vagyok na de a resi sokkal jobban agyfaszt kaptam mint itt.. Amúgy néha másnap kezdem tiszta fejjel pihenten kb elsőre ment is!
-
polonic
félisten
Én tenyleg nem tudom, hogy győzted le a black loongot és a főbosst a charter 2-ben.
Vagy 3 órája szenvedek, de nem megy. A tigris a kútban meg lett. De ez a kettő....
Most már megnéztem egy segítséget.Ahol írják, hogy a főboss legyőzéséhez black loong után járó dolog nagyon megkönnyíti a főbosst. Na mondom, köszi... Most az van, mint az elején, hogy ez nem az én játékom. A kezdeti nehézségek után nagyon is tetszett és élveztem is. De ez már elmúlik és amikor már szenvedést érzek, akkor semmi élmény nincs már a játékban.
Azért egy gow-ot és stellar bladet élménnyel patináztam, de ez.[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #510 üzenetére
115, de a linken is leírtam. Ebben NG komplett és NG+ van a hatodik fejezet elejéig, ill. sok olvasgatás, nézegetés, legalább farmolnom alig kellett.
De bossok miatt pl. nem akadtam el, pedig az első két fejezetben még nem láttam, hogyan fogom én ezt egyáltalán befejezni. Ott volt egy-egy harc, mindegyiknek a közepén, ami szerintem egy óránál tovább húzódott, lehet bőven tovább is, nem mértem és nem is számoltam, hogy hányszor mentem nekik. Sokszor.
A többivel nem volt gondom, kivéve a hatodik fejezetben a
, amivel szerintem két-három órát is eltöltöttem, mire leesett a húszfillér, hogy mit kell csinálni. A játék is mutatta, ott villogott középen, de a történések miatt mégsem azt csináltam (kurva tücsökkel ).elengedtem a gombot [ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Én közben végigjátszottam, a platinához majdnem kétszer is, a PS5 topikban írtam róla pár bekezdést.
-
polonic
félisten
Közben megtaláltam csomó dolgot, jo bár boss legyőzve még.
Amit említettél, az is meg van.
De ez a black loong nem megy. Egyszerűen nem. Aztán meg ami ugyanúgy szivat, az akútban lévő tigris. Pedig az előző ilyen az könnyen lement.
Red loong is meg van. Bár ez véletlenül sikerült, mármint megtalálni.
Főboss-t még azóta nem próbáltam. -
PTM
aktív tag
Nekem is ugyanez volt, amit spoilerben írtál. De ha ráérzel akkor nem lesz gond.
A tárggyal kapcsolatban még akkor derítsd fel kicsit a sivatagot. Nincs nagyon elrejtve, és ide vissza kell tudnod menni. Van a chapterben egy szobrokkal kapcsolatos gyűjtögetős quest is. Ehhez is vissza lehet menni, és érdemes ha nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Igen, az a támadás.
Megpróbálom a másik módszert.Sziklára felugrással próbálkoznék, csak mindig úgy jön össze, hogy a mocsok szétcsapja a sziklákat. Elvileg jártam mindenhol a térkép alapján. De az említettel még nem találkoztam.
Lehet, hogy itt is számít az, hogy milyen sorrendben merre megyek? -
PTM
aktív tag
Black Loong:
Sejtem, hogy melyik támadásával van gond, az engem is rengetegszer elkapott. Öszönösen átugrani akartam, de ami működik az a dodge, akár ugrással kombinálva. Lehet használni a környzetet is ( ), de nekem az előbbi "felismerés" segített.felugrani a sziklákra Chapter 2 főboss:
Ha jártál mindenhol ( ), akkor kaptál egy tárgyat, ami a főbosst nagyban megkönnyíti.találkoztál a részeg vaddisznóval is és végigmentél a questjén Én Smash stance és Wandering Wright kombóval mentem végig, még medicine-t se használtam. Vagyis egyszer a chapter 2 közepén, de éppúgy összecsomagolt a boss (szerintem lehet sejteni, melyik
) és mondom erről ennyit. A Foundation, Stance és Survival részeket fejlesztettem. De ezer build van ami működik, az enyém a "lusta" build.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Sziasztok
Most csatlakozom én is.
Az elején nem indult jól az ismerkedésünk a játékkal. Nehezen ment és nem volt sikerélmény. De aztán csak megjött az aztarohadt érzés.
Első fejezetben szerintem mindent legyaktam, a nagyfejű kéket is.
Most második fejezet van és ott is elvileg mindenhol jártam? Viszont itt most szenvedés van. A titkos helyen még hátra van a black loong és a főboss is.
Valami tippke esetleg? Milyen munícióval készüljek?Meg úgy általánosságban tudtok tippet adni, hogy miket fejlesszek, mire menjek rá?
Nem akarok semmi guide-ot megnézni, nehogy belefussak valamibe, amit nem akarnék látni. Meg szeretem saját felfedezésben végig vinni a játékokat. Csak ilyen kisebb szintű segítségek kellenének.
[ Szerkesztve ]
-
Cipas
tag
válasz
Szilágyi84 #500 üzenetére
A 3. Chapter tűz a havas pályán megcsináltad?
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #500 üzenetére
-
Szilágyi84
senior tag
5.fejezetben van egy hatalmas befagyott kapú, ott mivel lehet bejutni?
-
SoulReaver
veterán
válasz
Szilágyi84 #498 üzenetére
Be kell nyomi a tűz elleni köpenyt és tartani a csápjait.
-
Szilágyi84
senior tag
Chapter 6 ban meg volt az orrszarvú és a rénszarvas, de az óriás tücsök nem engedi magát. Mit kéne csinálni, mert hiába nyomom rajta az R2 öt amit ír mégis ledob.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #495 üzenetére
A börtönös részén van egy rejtett boss. Ha kinyírod, máris nyitva lesznek a rácsok.
-
Szilágyi84
senior tag
A chapter 5 végén járok és eszembe jutott, hogyha jól rémlik a chapter 3 börtönös részében ahol körbe körbe kell feljutni ott van pár rácsos helység szoba valami nagy kék lezárással. Oda hogyan lehet bejutni mi kell hozzá, hogy azokon a kékeken átlehessen jutni?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84 #490 üzenetére
Ez nálam is így volt.. de visszatérve akkor megjelent.
Más:
Viszont pont ahol harcolsz a bossal ,ott még az elején én elakadtam balra van egy (aza cetlit vagy mit tép le) na ott nem tudok bemenni és letépni , egy pajzs védi!
Elvileg visszamentem a pókos résznél ott szerintem felszedtem mindent.
Vagy miért nem szedi fel tehát aza védelmi fal" , hogy tűnik el ?
Pont most jutott az eszembe, arra nem jöttem rá még! Gondolom hiányzik valamelyik előző résznél?[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #488 üzenetére
[link] Gondolom kimaradt vele az első összecsapásod. Ilyenkor elvileg nem lesz ott, ahol keresnéd. Gondolom utólag is vissza tudsz menni hozzá. Mármint remélem.....
-
Szilágyi84
senior tag
Nézegettem videókat és az a gondom, hogy nem adja be nincs ott a Venom Daoist a barlangvan aki után lehetne átmenni a térkapun az új részre. Most ilyenkor mi van, hogy nincs ott nem vár mit tudjak csinálni, hogy megjelenjen?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #486 üzenetére
Azzal kezdtem.
"Remélem a The Duskveil-t kinyírtad...." Keress rá YT-on, hogy kell eljutni hozzá.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
SoulReaver #485 üzenetére
És ő hol van hol található? Mert eddig nem jött az útamba .
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz
Szilágyi84 #484 üzenetére
A duskevil adja.
-
Szilágyi84
senior tag
Igen láttam a videóban is, de mi az a tű pontosan, mert nem a stoppolás nem is a láthatatlanság, de akkor mi? Bocsi, de nem vagyok elmélyülve benne ennyire vagyis eddig csak magamtól jöttem videó segítség nélkül.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84 #481 üzenetére
Ki kell jönni a sárga részből a tűt használd mikor az a rész jön, és abból ki is jössz és utána könnyebb lesz.
(Látom közben Peace is leírta!)
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #481 üzenetére
Amikor átvált, akkor kell elnyomni a tűt és kidobja abból a fázisból.
-
Szilágyi84
senior tag
Köszi néztem, de nem volt segítség sajnab, mert úgy érzem mintha frltuningolva menne vissza és úgy darál, mert nekem nem adja így nem tudom hasonló képpen megcsinálni, ahogy a végén átváltunk sárgára addig nincs gond, de onnan nem tudok mit kezdeni vele
-
Peace
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #479 üzenetére
Remélem a The Duskveil-t kinyírtad, mert kelleni fog hozzá. Én az ő tippjeit követtem, akármikor elakadtam. Ráadásul hipnotikus hangja van a csávónak, miközben halál nyugodtan magyaráz: [link]
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Chapter 4 végső bossnál megakadtam, eddig nem volt nagy gondom, persze volt akinél 2 órát elazórakoztam mire levertem, de ezt nem érzem egyáltalán. Kis segítséget kérnék, mert szívesen végigvinném úgy hogy egyáltalán nem szeretem az ilyen dög nehéz játékokat és hanár eddig eljutottam nem hagynám abba, de nem tudom megfejteni a gyengéjét Hundred.... . Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
És ez sem kapott take screenshot gombot.
Nem is értem minek van photo mode, ha PC-n kontrollerrel nem tudok képet készíteni. Ez most már sokadik játék idén, ami így járt. Talán egyedül Outlaws-ba sikerült betenniük. Csak engem idegesít?!
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
A gold ridge beastot már tartogatom ezer éve (3db) néztem utána wikin, ez csak annyi , hogy később több willért adhatom el? Vagy van valami más is?[ Szerkesztve ]
-
PTM
aktív tag
Itt van a patch notes a frissítések listájával.
-
duronx
senior tag
Mit tartalmaz a frissítés?
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Szoke1982
senior tag
Ég és s föld kb.. Amúgy egy fél napot (délutánt) szívtam
Yaksha king-el!
Undorító amit csinált kb, vagy én vagyok béna..
De na itt már kezdtem ideget kapni.. Hiába Dodge oldtam healni se tudjak baszki, az utolsó lángoló késes komboi a (le csap oldalra aztán megint le és oldalra csap) többi az mind ment kívülről fújtam.. Hiába láttam tudtam mennyit csap, de nem tudtam mikor kellene lenyomni! De csak meglett.. mikor már inkább a staminára figyeltem és hagytam kb ilyen 80% ra max levinni.
Egyszerűen annyit sebezett, hogy az durva.. És akkor még inni se tudok kb.. Szerintem ide szerencse is kellett kb![ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Jött az update, bár csak eddig pc-n!
(nálunk ps5-n, hiába frissítem nem érkezett meg még sajnos.. )[frissítés részletei ]
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
válasz
toxicjew #468 üzenetére
Én már 155 óránál.. és csak 57% lol
Amúgy pont most néztem X - en..
Meg ha nem (kamu fordítás volt) a fejlesztő góré ott mondta köszöni a sok szavazást, és bizalmat meg idén még lesz egy meglepetés is ? (na erre kíváncsi leszek mi lesz az.. (lehet a ps5pro pack, vagy a dlc trailer?)[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Kicsit lassan haladva, közel 100 óra játékidővel befejeztem én is. Fasza kis utazás volt ez
Betekintést kaptunk a kínai mitológiába. Az, hogy goty vagy sem, azt nem tudom, de mindenesetre az érződött, hogy a játék"szerelemből" készült. Nem hiszem, hogy többször végig játszanám, szóval majd megnézem milyen befejezések vannak. Kíváncsian várom a DLC(ket), ha tényleg készülnek. A játék alapjai jók, ha foglalkoznak majd vele és kibővítik, nagyon jó franchise nőhet ki belőle. Szép volt Game Science
-
Szoke1982
senior tag
Ebben a pillanatban lett meg, kb ruhát váltottam és úgy sikerült, de ott is kb a heavy talált be a végén és szerencse is kellett hozzá!
Lényeg a hp-s töltő serpentscale battlerobe ruhával mentem neki mindig, de az kevés volt hozzá!
De a loongscale ruha segített azt hiszem meg talán a másik gourds a xiang river goodess gourd.Huh... Na már megérte a curio 3 végett is
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szoke1982 #464 üzenetére
Őszintén szólva a kovács engem is annyira negizzasztott, hogy a weben kerestem rá megoldást hogyan lehet megállítani, aztán valamelyik verzió bejött.
A kérdéseidet meg kb megválaszoltad te, és igen, egyetértek, nálam is én játéka, elképesztő élmény, várd ki a végét, ott fogod majd tátani a szádat.
Ne felejtsd el, hogy nem egy befejezés van, az egyik különösen epikus.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! 🐵
Ez a kovács 🦁 már kezd egy kicsit unfer lenni (agyamra menni!) kb 3 napja szenvedek akisgee..már minden mozgást tudok kb, erre szó szerint az utolsó ütés (hp jah maradt) pillanatában öl meg! (Annnyira gyors lesz a végén nem igaz és semmit se látok néha (kamera fa stb)
Meg ez a direkt ha úgy kezdem már tolja is a verhetetlen ütéssel. (Ez a elnyomhatatlan bejátszás vagy mi, HP leszedő!)Eddig ez a legnehezebb "boss" eskü xD
Amúgy nálam az év játéka eddig, nem gondoltam volna , hogy ennyire jó lesz és tetszik majd!
Szépen nyílik kifelé a játék még mindig, néha csak pislogok!
Jelenleg a pókos csajnál voltam már .. (chapter 4?) de vissza mentem idegesít ez a kovács kemény gyerek
Már a nézése is.. az elején látni rajta..
- te mit akarsz itt?(összehajtalak kis csira nézése) xD
Amúgy rohadt jó játék, főleg ha azt nézzük ez a első játékuk! Jó lenne az év játéka lenne de kétlem, azért rakták be az elden dlc-t tuti az vigye kb..
Remélem még nincs vége.. régen kötött le így egy game!Jah a deluxe verziós ruhát+bot avagy staff-ot érdemes megvenni? (Valami opera vagy mi folk opera..)
Vagy ez csak az elején segítség amúgy a deluxosoknak..?
Amúgy ps5! Jó lenne Pro -n, de erről még semmit nem olvastam lesz e egyáltalán pro pack?
Néztem azért pc-n, azért tényleg nagyon szép ott! De ez van, én már ennek is örülök ha ps5-n legalább tolhatom!
Amúgy a Kang-jin staffal tolom, remélem jót lesz egy darabig..
Most nyílt meg egy másik is, de lehet várok még... Meg ez a fine gold thread-ot hol lehet szerezni? Nagyon kevés van ..[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Na meglett a chapter 4, az az item tényleg egymaga lehozta a főbosst
-
tkohun2107
tag
Üdv kis segítség kellene, a kártyám 7800xt van kb 20 játék a gepemen és mind hibátlanul működik kivéve a wukong. 10/15 indításból 1x működik normálisan. Nincs FPS a játékban... Mindegy hogy 1080p vagy 4k mindenféle képen 10/15 FPS találkozott már valaki hasonló helyzettel ? Előre is köszönöm a segítséget.. már többször újra telepítettem
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz
SoulReaver #459 üzenetére
Sikerült már azóta végig vittem.
-
Sajnos nem igazán van más megoldás. Nekem 4 boss volt amivel szívtam ő volt az egyik. A szél az segít,meg nekem a kőfejű ( nem tudom a nevét) spirit segített. Na meg persze gyakorolni kell. Ha fenn van a levegőben , ( én akkor haltam meg legtöbbet) forgasd a botod (ahogy pl egy nyíl ellen is teszed) az segít,és a piros villanáskor már ugorj is
-
Garsza
veterán
válasz
SoulReaver #454 üzenetére
Azokat nézem. Kb. egyik sem működik neke. Lejön a pajzs ütök kettőt megint rajta van. Különösen a második fázistól.
-
Garsza
veterán
Valaki adjon valami jó taktikát Erlang ellen. Már vagy 5 órája kínlódom vele. És még csak a közelében sem voltam a legyőzésének. Egyszerűen mindig visszamegy rá az armor.
-
Garsza
veterán
Hogy csinálja ezt a támadást ami a videóban van kb. a 20. másodperctől?
[link] Azt látom hogy trust stance kell hozzá de nekem nem akarja csinálni a majmom. -
Garsza
veterán
válasz
SoulReaver #445 üzenetére
Köszönöm. A tűzgyűrős boss hiányzott. Nem melegítettem őt meg.
Van még egy kérdésem a webed holow résznél vannak cetlik totemeken amiket le lehet szakítani. Eggyik van egy palotában is de azt valami lila mágia védi. Ahoz hogy lehet hozzáférní?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! A játék vége fele járok. Meg akarnék küzdeni Erlangal, de a Great pagodában nincs ott a kiscsávó nem tudok interaktálni. Mind a 6 festmény megvan. Mi lehet a gond?
-
S e t h
nagyúr
válasz
SoulReaver #441 üzenetére
Igen, az is egy verzió, de akik platináznák azoknak nem javallott, mert így bukjuk a skorpiós küzdelmet, plusz úgy emlékszem az is droppol valamit.
-
válasz
SoulReaver #432 üzenetére
Lehet nekem szerencsém volt vele, de egész hamar meglett. De tényleg kinek mi. Én a játék alatt 4 bossal szenvedtem, a többi egész hamar meglett. De az a 4 a szívatott rendesen
-
válasz
SoulReaver #430 üzenetére
Szerintem nem volt az nehezebb
mármint ami adja. Viszont van ott egy másik is ami igen
de ugye az nem fontos hozzá.
-
toxicjew
addikt
Na jó, most már felbasz Hundred Eye Daoist. Az első fele sima, de a végét nem bírom stamina nélkül.
Már talentet váltottam, geart is, de a vége túl cancer.
-
válasz
Bencus88 #421 üzenetére
Ne hagyd ki semmiképp. Az a dlc simán lehetett volna Elden Ring 2
Én a Wukongban összesen 2 bossal és a final bossal szívtam. A többi szinte elsőre ment. Az Eldennél azért lényegesen több bossal szenvedtem
Seth
Szerintem a Bull szett jobb. Nekem az tetszett benne hogy végig tudom vinni az elkezdett támadást. Nem tudja megszakítani az enemy. (Mondjuk a sebzést akkor is bekapom )Bár nem vagyok benne biztos ,hogy nem az utoljára megszerzett bot miatt volt
-
S e t h
nagyúr
Ma délelőtt nekem is 100% lett, a második végigjátszás még hiányzó alapanyagai is meglettek, vagyis az utolsó armor set és fegyver is legyártása került, fájt is a szívem, hogy most ezzel ér véget a játék, egy baromi jó fegyver és armor megszerzésével amiket jó lett volna még használni.
Nem is tudtam kihagyni, mentem még pár kihagyott boss rusht és nem is tudnám eldönteni, hogy a Wukong set vagy Bull King's set az erősebb, mert ng+ nem engedi ezt nagyon megmutatni annyira erős mindkettő, sebzéseket nem számoltam, gondolom ng+2-3-4-nél már kijönne.
Hogy év játéka-e nálam?
Nem kérdés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bencus88
nagyúr
Na én is a végére értem remek kis kapand volt. Jó időre félre rakom most a soulslike játékokat. A végén már nagyon szenvedtem
Szerintem az Elden Ring könyebb játék. Jöhet valami ugrálós platform játék hogy vissza álljon a vérnyomásom
-
Igen , én is így gondolom. Az ok hogy kell a platina miatt a ng+ az szerintem mindenhol úgy van. De hogy ennyire könnyű lett az fura. Nem tudom a szett miatt e? Vagy a fegyver? De mintha a nehézség maradt volna ugyan az mint az első körben. Viszont nem nullárol kezded hanem pl 100 szinten op cuccokkal
Mindegy végül is nem is akartam 2x szívni vele, csak legyen meg a platina és kész. Meglátod végig semmi nehézség nem lesz egyedül a final boss amin éreztem hogy másabb lett.
-
S e t h
nagyúr
Már a harmadik chapter közepén vagyok, kb egy rohanás, azzal meg egyetértek, hogy az első végigjátszás végén megkapott szett annyira op, hogy gyakorlatilag halni sem lehet.
Volt olyan boss az elsőn akivel szívtam, gyakorlatilag most ez a boss rám nézett és meghalt.
Benéztem most Yin tigerhez a negyedik curio slot miatt, rákészültem, de ő is hamar ráfogta a fegyverére, hogy xar.
Azt gondoltam azért valamivel nehezítenek ha már ng, de az első ehhez képest több kihívással szolgált.
Így viszont nem is nagyon értem a plusz fegyvert, armort, mert a második végigjátszásban kb nincs létjogosultságuk, kivéve ha vki unja a wukong szettet és a Jingubangot és buildezni szeretne.
-
Igen az 5 fejezet titkos részén kapod meg az utolsó páncélhoz kellő anyagokat. Igen a helyes sorrend úgy lett volna, de én az első végigjátszásban minden bosst megöltem az utolsó előtt, így kellett teljes végig játszás újra. Bár ha már 5 fejezet végéig elmész szerintem végig viszed újra te is
Továbbá igen, az ng+ talán ez lett a legnagyobb baj hogy minden nagyon könnyű lett. Én azt hiszem egyszer sem haltam meg csak a végén a bossnál. Az ami érezhető hogy ng+ szerintem okosabb lett
Mert ahogy az első végigjátszáskor megöltem az az ng+ nem működött.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #413 üzenetére
Ez jó, nem tudtam róla, köszi!
-
CptAdamica
veterán
A 4 fókusz pontot csak az utolsó chapterben tudod használni. Viszont azt én később vettem észre, hogy new game pluszba a chapterek után tudsz plusz 1 relics pontot rakni az adott relic alatt és így 3 végigjátszással mindegyiket letudod rakni, amivel permanensen megkapod a 4 fókusz pontot.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
S e t h
nagyúr
Azóta már a chapter 1 végén járok, a final boss a reggeli első eset után már könnyen lement újra, de ami nagyon jó, hogy mint kés a vajon megyek át mindenen, revenge time van, revans mindenkin aki korábban szívatott és el is pukkant jó pár trófea, már csak pár hiányzik, weapon, armor meg talán egy recept.
A chapter 5-ig kell menni a speckó anyagért a secret helyre, vagy tovább is mire meglesz minden anyag?Egyébként sok helyen olvastam, hogy a két trófeához egy végigjátszásban a sorrend
- final boss
- secret boss
- újra final,
nem kérdezd miért, de így nem kell a másodikat végig lenyomni.Egyébként eléggé szíven ütött, hogy hiába nyomom a játék végén megszerzett szettben, new game pluszban elvették az egyik fókuszpontot( már csak 3 van 4 helyett), szívás, csak több végigjátszás után lehet megszerezni újra.
-
S e t h
nagyúr
Megcsináltam a két endinget, aztán léptem otthonról, lehet ma megcsinálom újra a főbosst, hogy átlépjek new game-be, de az is lehet rápihenek.
Azért egy 2+2 fázisos boss a végén, utána azonnal a játék legnehezebb bossa, inkább edzés lesz ebből, ezt le kell vezetni valahol.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Felvettem maszkot meg olyan ereklyét amivel nekem sem tartott sokáig a farmolás. Talán egy óra volt. A platina miatt van olyan fegyver/armor amihez majd szinte a végén kapsz alapanyagot csak. Így ne bánd mire oda eljutsz lesz bőven más alapanyagod
Nem tudod megúszni hogy ne vidd majd 2x végig.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap bizonytalanodtam el először, hogy kell-e nekem a New Game+.
A játék kb átlényegült farming szimulátorrá, órákon keresztül farmoltam növényeket, magokat, el sem hittem mennyire képes rombolni a korábbi élményt.
Az szinte csoda, hogy én megúsztam 3-4 óra farmolással, mondhatni kegyeibe fogadott az rng isten, de vannak akik napokat szívnak, mert nem esik ki az utolsó mag.Most viszont azt sajnálom, hogy elköltöttem szinte az összes alapanyagot, hogy minden fegyvert és armort lecraftoljak, mert van ilyen trófea is és nem gondoltam rá, hogy new Game pluszban lesz olyan fegyver mindjárt a játék elején amihez nagyon fog hiányozni az az anyag(kun steel).
-
Igaz én nem így csináltam, de biztos hogy jó lesz így szerintem. Mivel én elsőnek a secret bosst is megöltem így mindenképp kellett az ng+. Viszont így is ott maradt a végén a final boss. Persze úgy értem addig amíg nem kezdtem el az ng+ Még meg is lepődtem hogy mit keres ott
meg is öltem megint de nem történt vàltozás. Lehet rajta gyakorolni
De mindenképp kell az ng+ van olyan dolog amit csak ott tudsz megszerezni. Èn kétszer játszottam teljesen végig.
-
S e t h
nagyúr
Ha esetleg valaki vágná, akkor attól kérdezném jól értelmezem-e.
A játékban van két ending és elméletileg egy végigjátszásban is elérhető mindkettő, az alábbiak szerint.
- le kell győzni a final bosst, majd a játék felkínálja a new game+ lehetőséget, viszont ha ezt elutasítjuk, akkor továbbra is szabadon kalandozhatunk,
- ha megcsináltuk a szükséges dolgokat( quest, secret helyek kipucolása), akkor megnyílik a mód a secret bossal való harcra és annak legyőzésével jön a secret ending.
- ezután viszont újra le kell győznünk a final bosst, mivel amikor elutasítjuk a new game+-ot, akkor a final boss elé rak vissza bennünket.
Ergo kétszer kell lenyomni a final bosst és egyszer a titkosat a két trófeához, így a new game+ már csak a collectibles gyűjtéséről szólna csak inkább?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
SoulReaver #401 üzenetére
Nem elég ha a geart össze kapom? Vagy az melyik item? Lehet már megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest