- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
-
rbalint88
addikt
Mitol doglik az ecoboost: [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
stickermajom #116194 üzenetére
Elég változó volt a minősége. Volt, hogy elég lagymatagul ment tőle az autó, a következő tankolás után meg minden oké, pedig ugyanaz volt a kút, és elég forgalmas is. A Shell-ben még sosem csalódtam, az egyformán jó mindig.
-
stickermajom
addikt
válasz
focvis #116168 üzenetére
Nanáhogy kombi!
#wagonlife meg minden. Nálunk ez ilyen becsípődés, nekem pl. formára is jobban adják általában a kombik.
Új kora óta a családban van az F, ~136k van benne. Alapvetően rendben van, de 1-2 tipikus helyen elkezdett hólyagosodni, azzal kéne majd kezdeni valamit.
Gergőke88 A világosszürke mellé szerintem sok lett volna már az ezüst, sötétebb autón mutat jól szvsz.
-
Hulot
tag
Üdv! Külföldi autó hírdetésben olyat írnak, hogy bioethanollal üzemel a kocsi.
Náluk ez milyen naftát jelenthet? Ilyen autó üzemeltethető super 95-ös tankolással? -
kisza25
félisten
válasz
F_Zolee #116179 üzenetére
F_Zolee
(PH! nagyúr)
Omv-ből kapott már. Azzal nem volt ilyen. Általában a madaras 98at kapja.
Erre írtam amúgy van videó az üzemanyagok összetételéről -
Ciccuka
veterán
válasz
gyenesmartin #116163 üzenetére
Csodát ne várj tőlük. Picit jobbak, mint hagyományos, cserébe előbb kiégnek.
-
Peter.70
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
bitpork #116159 üzenetére
Ebbol haszongepjarmu lesz, a sajat cegem fogja 'megvasarolni'. Ezt akarom atiratni elso korben.
De meg van 6 masik Transitom kint UK -ban, azok is jonnek haza, abbol egyet meg megtartok, a tobbit vagy magyaritom es eladom, vagy angol papirokkal adom el. Szoval eleg fontos. Szerintem holnap beugrok a kormanyablakba vagy hova... -
Gergőke88
addikt
válasz
stickermajom #116158 üzenetére
Kromot nem akartál az ablakoknal illetve a tetosinre?
-
válasz
stickermajom #116158 üzenetére
Mindkettő kombi, wow. Az F is elég egyben van.
-
426os
őstag
válasz
gyenesmartin #116163 üzenetére
Akkor ha a foncsor is rendben van, próbáld meg valamelyik emelt fényerejűt, hátha segít majd.
Jó kis lámpa az a Convoy, nekem is van egy a kocsiban. -
gyenesmartin
őstag
válasz
Ciccuka #116160 üzenetére
Köszönöm. Megnézem ezeket majd.
426os:
Amikor megvettem, az egyik oldal fordítva volt benne és túl lefelé világított. Azt megfordítottam, majd beállítottam eszerint. Bárhogy is állítom attól még nagyon gyenge marad. 700 lumenes Convoy S2+ zseblámpám ezerszer jobban bevilágítja az utat, még távolabban is, úgy hogy közben még a fák tetejét is látni. -
426os
őstag
válasz
gyenesmartin #116155 üzenetére
Szia!
Nézd meg először, hogy jól vannak-e bent az égők. Én is rosszul láttam a H7 égőkkel és kiderült, hogy az előző tulaj fordítva tette be őket (fejjel lefelé). 180 fokkal elfordítva visszatéve (ahogy a kezelésiben van) rögtön messzebb látok... Ha csak egy kicsit is rossz pozícióban/ferdén áll az égő, már oda is a vetítési képnek. -
Ciccuka
veterán
válasz
gyenesmartin #116155 üzenetére
-
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire illik ide, de nem találtam külön topikot. Mostanában elég sűrűn járok este kocsival és ami benne van jelenleg Tungsram izzók, azokkal szinte semmit nem látni. Tudom, hogy nem szabad magasan világítania, de azért jó volna ha el lehetne vele látni 15-20 méterig jól.
Golf IV-be lenne. Eddig ezeket néztem:
Tompított:
[link]
[link]
[link]
Reflektor:
[link]
[link]
A Philipsek megérik a felárukat? -
Qru
MODERÁTOR
Életemben először tankoltam prémium benzint (de csak azért mert akció van és ugyanannyiért adják mint a simát), szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban nagyon de azt kell mondjam, hogy alul nyomatékosabbnak érződött tőle a kocsi. A fogyi az ugyanannyi volt mint a normál benzinnel.
forceberg: A 80 Nm nagyon kevés szvsz és az is érdekes, hogy a Foresternél fix 100 Nm-t ír nálam meg 80-100-at. Minden esetre 100-ra fogom húzni az tuti.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #116125 üzenetére
Első blikkre keveseltem de most megnézve a Subaru kézikönyve 80-100 Nm-t ír meghúzási nyomatékra. Nincs tarcsi látszik...
Ha 150 -re húzod? Nehezebb lesz leszedni.
Btw a csavar mente megszakadhat ha nem akkora nyomatékú húzásra van tervezve. Nagyon max 120-ra húznám de inkább csak 110-re.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
BigBlackDog #116145 üzenetére
Nyugodtan megsértheti, az a szeg cserélhető, ha elrohadna.
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog #116143 üzenetére
Hasznald a potkereket, ha nem vagy biztos a dologban
tudom extra kor, de legalabb nulla hibalehetoseg.
-
BigBlackDog
veterán
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
BigBlackDog #116136 üzenetére
Mi baja a küszöbnek hogy nem az emelési pontot akarod használni? Hátul okés, de elől az a lemez meg fog hajolni.
-
-
_q
addikt
-
válasz
stickermajom #116127 üzenetére
Nem gyurmáztam, nincs, de tavaszra vennem kellene. Az enyém OK, autópálya után még frissiben le szoktam takarítani róla a dögöket; viszont apám Igniséről alapos mosással sem jöttek le teljesen.
Mit kentél rá viaszt? (Én Collinite 476s-t)
-
MPowerPH
félisten
Hali,
Nem tom ide kotodik e, de megkerdezem! Hogyan tudom angol rendszamos 3.5t furgon magyar rendszamositasat elinditani? Milyen koltsegekkel szamolhatok? -
válasz
Doki16 #116121 üzenetére
Ezzel az állítólagos tigris orral az enyém se.
Tegnap leviaszoltam apám autóját (6 óra), múlt szombaton a sajátomat (7 óra) - több autót nem vállalok. 🤪 Délelőtt még átszerelem a téli gumikat faternak, a Suzuki kemény 95 Nm-t ír, így tesztelhetem a nyomatékkulcsot.
Mi történik ha 150-re húzom? -
norrberth
addikt
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Aki még nem olvasta: A Mercedes vezérigazgatójának jóslatai
Nagyon elgondolkodtató, hogy hova is tart a világ! -
kisza25
félisten
-
Ciccuka
veterán
-
-v-
addikt
válasz
stickermajom #116105 üzenetére
Hat az mar megtortent .. amugy a poloska -20-ban is el van, a qrva anyjat ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR