Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
válasz Kicsirics77 #60750 üzenetére
És olyan is létezik, ami nem csipog hívás közben?
-
Beethoven
tag
Szevasztok!
Volna egy kis gondom...
Van egy i5-ösöm amit használtan vettem egy fickótól kb egy hónapja. Most vettem észre hogy a készülék kerete(háza?) a bal felső saroknál kicsit el van hajolva(a keret oldalról nézve felül nem egyenes, ki is áll a kijelző egy kissé). A készüléken több mint fél év apple gari van még. Elképzelhető hogy ki tudom cseréltetni/megcsináltatni? Vagy mindenképp zsebbenyúlós a dolog?Mellesleg a az apple-nek kell valami papír is vagy elég nekik a modellszám is a gari jogosultsághoz?(csak mert nincs hozzá se doboz, se papír; csak a töltőfej, adatkábel és egy szilikon hátlaptok)
Üdv.: Beethoven
-
Onderon
senior tag
Van valakinek esetleg tapasztalata az ilyen típusú kábelekkel kapcsolatban? Édesanyám akar mindenáron egyet, de nekem van egy olyan érzésem, hogy nem a legjobb minőségűek.
-
TheMarci
addikt
válasz Onderon #60756 üzenetére
Ha a design tetszik, és tartósat szeretnél akkor inkább ez: http://www.easterncollective.com/product-category/iphone-4/ Nem próbáltam, de igen valószínű, hogy jobb. Ha fontos az ár, akkor meg max veszel a másikból 3 havonta egyet.
Do You Dream?
-
Beethoven
tag
válasz ittakary #60759 üzenetére
Gondoltam kimagyarázható vagy nem kérdeznek semmit csak kicserélik és kész...nem tudom csak azt hogy sokan cserélik ki az iphone-jukat egy újra úgy hogy a készüléküknek nincs semmi baja csak már lejáróban van a gari vagy el akarják adni mert unják és egy újat könnyebb értékesíteni mint egy használtat ugyebár. Ők mire hivatkozva cseréltetik ki?
-
TheMarci
addikt
válasz Beethoven #60760 üzenetére
Ezt nem ebben a topikban beszéljük meg, mivel nyilvánvaló következménye lesz a 'kamucseréknek', hogy egyszercsak a valós bajjal befáradó emberekkel is elkezdenek szívózni. Azt fogják mondani, hogy te ejtetted le, te hibád, aztán magyarázkodhatsz, ahol jólesik.
Do You Dream?
-
Beethoven
tag
válasz TheMarci #60761 üzenetére
Nem szeretnèk senkit átverni. Ezért is kérdeztem meg a dolgot, hogy egyáltalán lehet-e némi esélyem kicseréltetni. De felfogtam hogy nem. Ennyi. Köszönöm.
45ezerért biztos nem veszek hozzá házat, mert mint körbenéztem annyiért cserélik kb.
Működésileg semmi gondot nem okoz, esztétikailag nem a legszebb. -
M@te
senior tag
a zenehallgatást fülhallgatóval lezárt kijelzővel használatnak számítja fel a számláló?
@r3dsnake köszi!
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Beethoven
tag
válasz TheMarci #60765 üzenetére
Nincs biztosításom mert nem az első tulaja vagyok. Így vetttem egy hónapja de akkor nem vettem észre, azóta meg azért nem mert szilikon hátlaptokban hordom a fokozott karcolódása és kopásra való hajlamossága miatt.
Most is úgy vettem észre hogy leszedtem róla a tokot mert eléggé beporosodott és le akartam törölgetni kicsit. -
TheMarci
addikt
Home made törésteszt, dokumentációs jelleggel, ilyen lesz a telefon, ha fejmagasságból lezuhan.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz DanielK #60771 üzenetére
Én is nem kicsit lepődtem meg, amikor 4-5 pattogás után felvettem. Tanulságnak raktam be, -jó, lehet, hogy csak jól esett le, vagy bármi-, de akkor is magasról, a sarkára, és betonra, de a látható hibákon kívül semmi baja, szóval azért ki van találva/ össze van rakva.
Do You Dream?
-
manchester85
veterán
Meg tudja valaki mondani, hogy ha rendelek egy használt iOS 7-es telefont, akkor milyen állapotban kell érkeznie a telefonnak, hogy azt en a jövőben a saját ID-mal is tudjam aktiválni? En még iOS 6-on vagyok, úgyhogy nem igazán vágom ezt a kérdést. Viszont sok helyen olvasom, hogy azért nem tudja valaki használni a telefont, mert nem tudja az eredeti tulaj Apple ID adatait.
i6 Silver
-
TigerCat
nagyúr
Esetleg nem tudjátok, i5 komplett külső burkolat kijelző nélkül mennyi lehet? Egy tok nélkülhasznált, párszor leejtett, viseletes fekete készüléket kellene javítani...
Mázli, hogy fehéret vettem. Egy karc sincs rajta, gyönyörű, mint újkorában.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
DanielK
addikt
válasz manchester85 #60777 üzenetére
Szűz rendszernek, de mielőtt visszaállítást csináltak, ki kell kapcsolni az iphone keresést és a rendszerből is törölni kell. De ezeket nem nagyon fogod tudni, hogy megcsinálták-e. Ha meg nincs törölve és belakottan jön a rendszer, akkor meg az iphone keresés kikapcsoláshoz kell ID jelszó.
-
HXY
addikt
válasz Onderon #60754 üzenetére
Én ezt írtam:
"JB után van olyan progi, amivel lehet rögzíteni a hívásokat?"Már miért lenne bűncselekmény az, ha nem csipog?
Bűncselekmény az, ha rögzíted a hívást az illető tudta nélkül, és azt az engedélye nélkül felhasználod.
Mellesleg Android-ra dögivel van hívásrögzítő, ami nem csipog.
Ja és ott egyből a Play-ről tölthető le, nem kell semmi JB, vagy root.
Gondolom a Google-nek van 1, esetleg 2 jogásza, akik tisztában vannak a jogszabályokkal.És hogy miért nem veszek Android-ot?
Most egy Galaxy S2-öm van, de egy iPhone 5/(6)-ot szeretnék, mivel az iOS-t felhasználóbarátabb OS-nak érzem. Pluszban a minőségi appokból is kb. 10x annyi van, és ami meg mind a két (három) platformra elkészült, annak meg az iOS verziója sokkal jobban van optimalizálva. -
törölt tag
iCloud mentést hogy tudok visszarakni?
-
Lacc88
senior tag
Hello !
A sima 5 es az 5s fejjallgato resze kulonbozik valamiben ?
Marmint jobban szol az i5s ?
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
törölt tag
válasz ittakary #60794 üzenetére
Kár. Az a baj, hogy 7.1 ipsw-vel van fent dev acc nélkül, és ugye azt restoreolni nem lehet mert akkor aktiválná aminál errort ír. Ezért lett volna jó, ha lehet máshogy is, mert akkor 7.1-ből is vissza tudom rakni.
Na mindegy, marad a pár nappal régebbi mentés iTunes-ból. -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
A zenéket nem tölti fel rendesen vagyis sehogy piros pause gomb-bal megáll!
Mi a teendő ilyenkor?
Elkezdi, majd megáll, és úraküldi!Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest