Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Hellóóó!
Kéne nekem egy kis segítség...
Hogyan tudom bankkártya nélkül regisztráltatni magam?
Apple ID-m van. Kb 3 éve csináltam és akkor még i3-ra sikerült regelnem bankkártya nélkül.
Most vettem egy i4-et és erre sehogyse megy, nincs olyan opció hogy "no card".
Mi lehet a gond? A jailbreakkel van a baj? Vagy a szoftver verziószámá nem mindegy?
Vagy hozzak létre egy új ID-t?
Segítsetek legyetek szívesek!Köszönöm előre is.
Tisztelettel: Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz linkoln001 #37167 üzenetére
Regeléshez köti azt hogy zenét tudjak leszedni az itunes-ról, vagy alkalmazást az app store-ból.
Amikor le akarok szedni valamit kéri az apple id azonosítómat. Megadom + jelszó + OK. Majd megjelenik egy újabb ablak amiben ezt írja: This Apple ID has not yet been used in the iTunes Store ; Tap Review to sign, then review your account information.
Két választási lehetőségem van: Cancel és Review
Ha Review-re koppintok megnyitja a regelést az iTunes-ba de ott nem tudok regelni mert nincs kártya nélküli regmód. -
Beethoven
tag
válasz linkoln001 #37173 üzenetére
Hát ez nem nyert ugyanazt írja ki amit az előbb leírtam és mé mindig nincs kártyanélküli mód
-
Beethoven
tag
válasz Ragnar95 #37174 üzenetére
Nos elmondanám hogy az usa cím megadásos módszer sem vált be. Létrehoztam új ID-t de azzal sem megy.
Most annyiban változott hogy a Visa, MasterCard és Amex kártyatípusok után van egy Discover nevű lehetőség is. Ha ezt választom akkor is meg kell adni a kártyaszámot, kódot, lejárati időt stb....
Új ötlet esetleg? -
Beethoven
tag
válasz Ragnar95 #37192 üzenetére
Sikerült beregelnem. A gond az volt hogy az apple honlapja kicsit lassú vagy a szerverükkel volt a gond, karbantartás vagy nem tom..., csak mert mikor megvettem a telót és be akartam lépni a régi regemmel rájöttem hogy azóta már elfelejtettem a jelszavam(kb.2.5éve volt iphone 3g-m) és módosítottam a apple honlapján majd az emailemben is meg kellett erősítenem csakhogy őknáluk mély volt a rendszer és valamilyen oknál fogva sehogy sem ment ugyebár hogy kártya nélkül tudjak töltögetni az appstore-ból. Ma reggel ahogy felébredtem gondoltam teszek még egy kísérletet és bejelentkezek az appstore-ba, és lám sikerült...
Wow! El sem hiszem...
Nem kellett semmilyen usa címet beírnom hanem ahogy régen is a saját valós lakcímemmel és volt "none" csodák csodájára a kártyalehetőségeknél, sőt még csak rá sem kellett koppintanom, helyből az volt kipipálva.Azért köszönöm szépen mindenkinek a segítségét ezügyben.
Másrészt bocsi ha le i3-maztam az iphone 3G-t csak én megszokásból(pl. suli) persze helytelenűl i3-nak mondom a 3G-t és i3s-nek a 3Gs-t. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni ezzel. Bocsika
-
Beethoven
tag
válasz gabormgp #37188 üzenetére
Tisztelt gabormgp!
Nos az iphone 4 a 3G-hez képest fényévekkel gyorsabb, a kamerája is jobb lett, videotelcsizni is lehet( ez ma reggel volt szuper szolgálatomra: tökörként használtam mert foglalt volt a fürdőszoba és meg akartam nézni hogy nézek ki ) Nekem azért is jelent fényévet a kettő közötti különbség mert sosem volt a kezemben 3Gs azaz átugrottam egy modelt. De ha elolvasod a mobilaréna tesztjét és megnézed egy összehasonlításban a 3G-t és a 4-et akkor nem is kell nagyon mit mondanom hiszen a látottak/olvasottak alapján számodra is kiderül miért fényév.
Tisztelettel: Beethoven
-
Beethoven
tag
Mindegy Xero. Nem szeretnék vitatkozni... véleményem szerint sehogysem tudnám Veled elfogadtatni hogy nem én voltam a béna csupán valami szoftverprobléma lehetett, vagy ilyesmi. Próbáltam a magyar storba is regelni valós magyar címemmel, próbáltam angol(amerikai) store-ba is magyar címmel ahogy próbáltam angol és magyarba amerikai címmel de egyikkel sem ment. Ugyanezt megpróbáltam új ID-vel, azzal sem ment. Próbáltam belépni helyből a beállítások/iTunes és App Store/bejelentkezés de nem fogadta el az ID-met.
Lényeg hogy most már oké pedig semmit sem csináltam másképp mint a tegnap, csak most elfogadta az Apple ID-met. Ez volt a baj hogy nem fogadta el és ezért nem volt kártya nélküli mód. A jelszómódosítással valami gond lett, vagy egyszerűen az volt a baj hogy évek óta nem használtam az ID-met. -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet iOS 6.1.3 -ról 6.0.1-re downgrade-elni egy i4-et?
Csak azért tenném mert úgy tudom annak kedvezőbb az akkumlátor fogyasztása.By Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #37628 üzenetére
Nincs 6.0.1. shsh-m. Hol tudom letölteni ill hogyan telepítem?
-
Beethoven
tag
Kár. De ha nem változik az üzemidő akkor miért írják többen is hogy ez a legjobb verziószámú ios teljesítményorientáltsági szinten?
-
Beethoven
tag
Ha nem változik semmit az akkuidő akkor valóban felesleges lenne a downgrade.
-
Beethoven
tag
Vagy esetleg van teljesítménynövelő app?
(folyamatos 3g mellett - állandó email szinkron - 2x negyed órás beszélgetéssel és 5-10 sms küldéssel kibir 1 napot csontra merítve) -
Beethoven
tag
Hogy jailbreak-elt e a teló azt hogyan tudom meg? Rajta kéne legyen a Cidia?
-
Beethoven
tag
A használati időt sosem nézegettem de átlag 2-3 óra lehet napi szinten. Most nem tudom megnézni sajna mert épp töltőn van így jelenleg 0.
-
Beethoven
tag
Ha ilyen sokat megy mindegyikőtöknek akkor lehet hogy az akksi kezd legyengülni ergó 'lassan' kicserélhetem egy újra?
-
Beethoven
tag
Várni is tudok illetve nincs más választásom ha egyeltalán jelenik meg hozzá JB.
A restore alatt a visszaállítást értsem gondolom: Beállítások/Általános/Visszaállítás/Összes tartalom, beállítás törlése
-
Beethoven
tag
válasz Beethoven #37661 üzenetére
3Gs-em nem volt. Volt 2x 2G-m egy 8gigás tiltott meg egy 16-os kameravezérlő ic hibás(zöld kép), illetve volt szintén 2x 3G-m mindegyik 16-os és valószínüleg akkuhibásak voltak mert rendszertelen időközönként kikapcsoltak vagy újraindultak. Az egyiknek szokása volt 44%-nál kikapcsolni, a másiknak meg az volt a szokása hogy folyton 100%-on volt a töltődöttség és egyszercsak leugrott 0-ra és annyi időm se maradt hogy töltőre dugjam gyorsan mielőtt kikapcsolna. Most pedig vettem egy t-mobilos i4 32gb-ot.
Úgyhogy a 3Gs valahogy kimaradt az életemből, de nem hiszem hogy olyan nagy hibát követtem volna el
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
iPhone-ról hogyan tudok számítógépre másolni zenét, videót, képet?
A szinkronizálással biztos hogy nem mert akkor szól hogy törlődni fog minden adat a telefonomról ha folytatni kívánom.
Gépről iPhone-ra iTunes-szal simán át lehet másolni mindent de fordítva már nem megy ?! Hogy van ez???
Vagy bennem van a hiba?By Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Volna egy hülyének tűnhető kérdésem: van-e az átlag iphone használók számára érdemi, illetve egyértelműen érezhető különbség a sima 4 és a 4s között? Érdemes-e egytalán 4s-re vagy esetleg 5-re váltanom úgy hogy komoly hardverigényű játékkal nem játszom, filmet nem nézek rajta max alacsony felbontású avi szintü kis videókat, ritkán fotózok és mégkevésbé készítek videót?
(i4 32gb-om van iOS 6.1.3. szoftverrel)
By Beethoven
-
Beethoven
tag
-
Beethoven
tag
Egyetlen ok miatt váltanék 4s-re: a 64gigás tárhely miatt, ugyanis kezd szűkös lenni a 32gb
-
Beethoven
tag
Halihó!
iOS 6.1.3-ról 7 beta II.-re frissíteni csak gépre kötve tudom?
Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a telefonról a gépre menteni a rajta lévő adataim ha a frissen telepített gépen az itunes törölni akar mindent a telóról mielőtt bármilyen adatmozgatásnak nekikezdenék és sehogyan sem tudom erről lebeszélni? Nem törölni hanem a gépre menteni akarom a rajta lévő adataim. (windows-t használok és egy i4-ről akarom lementeni a rajta lévő pótolhatatlan képeket és videókat mert holnap lecserélem 4S-re amiket erre tennék át)
iExplorer-t próbáltam már de az ingyenes verzióján csak gépről telefonra enged másolni, ha telefonról gépre szeretnék akkor meg kell venni a teljes verziót.
Vagy csak csinálnom kell egy biztonsági mentést és hagyjam hadd formázza le a telót?
Azt tudom hogy az iCloud-ba a képeket fel tudom tölteni de a videókat is?
Lécci segítsetek!Köszönettel: Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna:
1. Van e értelme iOS 6.1.2.-ről iOS 7(.0.2.)-re váltani, van e számottevő különbség ami miatt megéri upgrade-elni?
2. Hol és hogyan tudom ezt megtenni? (csak mert max 6.1.3.-ig enged frissíteni és ezt követően azt mondja Ön a legfissebb szoftverrel rendelkezik, az 7-est meg sem említi mintha nem is létezne)by Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz vadászcsiga #54365 üzenetére
Most töltöm le a legfrissebbet. Újrahúztam a gépem nemrég és még a régi verziót lehetett letölteni de már akkor is magyarázta hogy még 2 nap a megújúlt iTunes-ig.
-
Beethoven
tag
válasz LEGIOX #54380 üzenetére
Késő. Sikerült frissítenem 7-re. Igen érdekes módon. Besz@ratott egy kicsit az iTunes ugyanis az iOS 7 telepítése közben felugrott egy ablak melyben azt írta valamilyen ismeretlen hiba történt ezért a telepítés leállt. Ezután egyetlen lehetőséget ajánlott: visszaállítás. Ezzel meg az az egy gondom volt hogy jailbreakelt volt a 6.1.2.-es szoftver amit természetesen letörölt az iPhone-ról. Meglepetésemre nem a régi szoftvert hozta be visszaállítás után hanem az iOS 7-et. Miután be kellett állítani a nyelvet,a tartózkodási helyet, a wifit, stb...3 lehetőséget adott miszerint folytathatom a munkát a legutóbbi biztonsági mentésemtől vagy az iCloude mentéséből vagy egy teljesen szűz iPhone-t akarok. Ugyhogy visszaállítottam a biztonsági mentésem meg az iCloude-ot és kész.
Ebből következve nem értem: ha hibát talált a telepítéskor és leállt akkor hogyhogy a telepíteni kívánt rendszer van fennt és nem az iOS 6-ot hozta vissza a visszaállítás után? Vagy ez egyfajta telepítési bug, de valójában feltelepíti rendesen csak a "telepítés kész" szövegablak helyett egy hibaüzenetet kreál? -
Beethoven
tag
Hali!
Tegnap ugye felraktam az új iOS-t és meg kell mondjam pozitívan csalódtam.
Túl szkeptikusan, kritizáltam képek és vélemények alapján de szerintem elég jól sikerült, hamar meg lehet szokni. Az állítólagos sok bug közül még egyet sem fedeztem fel, de ez lehet hogy azért van mert még csak 1 napja használom
Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni az talán a gyári ikonok. Nekem egy kissé visszaesés, ezek az új fapados ikonok. Ha ezekkel az ikonokkal kezdett volna annó az Apple és az iOS 7-tel jött volna az az ikonkészlet mint ami régen akkor azt mondanám: Wow! De így sajna nem tudom mondani. Csak egy halvány vigyorral tudom kommentálni ha értékelni kellene.
De végülis az ikonkészlet legyen a legkevesebb "probléma", nem igaz?
Szóval összességében nagyon megnyerő az iOS 7.
Rányomhatjuk a Tetszett plecsnit ahogy a mobilaréna tesztjeiben szokásby Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz zaskar #54526 üzenetére
Hát remélem én nem fogok ilyen hibákba belefutni és az Apple minél hamarabb kiadja az új frissítéseket hogy valóban senkinek a telefonján ne legyenek több bugok.
Annó a 3g-mnek volt egy olyan szokása időnként hogy gondolt egyet és kikapcsolt egy szoftverfrissitést követően, csak remélni tudom hogy ennél nem fog bekövetkezni ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest