Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4776 üzenetére
Most ha pár ezret buksz rajta, összedől a világ? Emlékszem, hogy kampányoltál, hogy milyen pofátlanság 90 ezrekért i4-et árulni. Na most gondolj bele, hogy 145 ezer volt két év hűséggel, mikor kijött a 4S a T-nél, és most 180 ezer. 110 ezer volt két év hűséggel a 8 gigás i4, mikor megjelent, most 150 ezer. 80 ezer volt ikon 200-zal, most 130. Igazából nem csökkennie, hanem emelkednie kéne a használt áraknak. Egy GS 2 meg 100 körül van dominósan, használtan meg annyi, mint az i4, vagy még több. Valójában az a röhej, hogy az iPhone az egyik legrosszabb értektartó telefon, és egy használt i4-nek 100 körül kene lennie, tekintve, hogy mennyibe kerül újonnan. Az tök mind1, hogy két éves telefon, hisz két éve olcsóbb volt újonnan, mint most...
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4785 üzenetére
Ezzel semmi gond nincs, ha tudsz ügyeskedni, jó áron adni-venni, az egy jó dolog. A baj ott kezdődik, ha megjegyzést fűzöl, nevetségesnek, irreálisnak titulalod a 90 ezres árakat, és reálisnak a 70-et... Ráadásul ez hónapokkal ezelőtt volt. Gondolom, ha te vennél 190 ezerért egy telefont, akkor te is szívesen adnád 70-ért... Ja tudom, te nem veszel annyiért. Csak az a baj, hogy ahhoz, hogy megvedd használtan, valakinek előtted mar meg kellett vennie... Magyarul, ahhoz, hogy te ne bukj a használaton, másnak buknia kell. Akkor miért is nevetséges, hogy más nem akar több, mint 100 ezret bukni, miközben te mar pár ezret se akarsz bukni?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4787 üzenetére
De ha ár alatt akarsz megvenni valamit, mi lenne ha annyit írnál, ennyid van rá? Mi lenne, ha nem okoskodnál, mennyit ér? Gondolom, mikor eladsz valamit, egyből fordul a kocka... Legalább magadat ne akard mar becsapni. Majd ha senkinek nem fog érni 190 ezret egy telefon, nezegetheted az üres hirdetéseket... Továbbra is az a gondom, hogy aki ár alatt vásárol, ne mondja meg, mi mennyit ér, írja azt, hogy ennyit szán rá.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4789 üzenetére
"Ha fél évet kell várni rá, akkor is ennyiért fogok venni, mert nem szánok rá többet."
Ez korrekt, bár pont, hogy logikátlan. Fél évvel kesobb jóval kevesebbet fog érni (nem feltétlenül a 75-nél, hanem a valós értékénél, bármi is az), igy az lenne a logikus, ha még kevesebbet szánnál rá.
A valós indokok lényegtelenek, igy van, ezért nem kene beleirni, hogy normális áron. Ezzel ugyanis még ki is állsz amellett, hogy a te árajánlatod a reális, másé meg tularazott. A legalacsonyabb árral nem kene belemenni ilyen értékbecslési vitákba...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
StLui
veterán
válasz r3dsnake #4794 üzenetére
Most ezt nem viccnek szánom: szerintem mindenki drágán akarja adni a dollárt én kivárom amíg 200 lesz
Ennek van realitása, ahogy a te várakozásaidnak is, csak az a kérdés mikor.
Másik példa: nem veszem meg ezt az autót újonnan 3milláért, majd csak 10 évesen 500-ért, ez is egy járható út. Természetes, hogy fél év múlva fogsz annyiért kapni i4-et hiszen harmadik generáció lesz már, tehát kifutó.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
manchester85
veterán
válasz r3dsnake #4803 üzenetére
És nem gevey-es. Annak ellenére hogy nem ér többet, mégse láttam ennyiért hirdetést. Látod, továbbra is fontosabbnak tartod bebizonyítani, hogy nem ér többet, mint hogy szépen csendben elismerd, hogy ár alatt keresel, vagy egyszerűen kommentár nélkül ennyit adsz érte. Ezért szedték szét a hirdetésed.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
StLui
veterán
válasz r3dsnake #4808 üzenetére
Tényleg nincs 80 felett i4 lehet nálam másik vatera megy
pl 3 hónapos T-mobilost biztos nem mernék venni, tuti nem fizetik még több mint 1,5 évig, nem azért vették
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Topikgazda
válasz r3dsnake #9658 üzenetére
"Működőt, ha lehet. Ismerem a google-t, nem találtam értelmeset."
Ha ezt odaírod a kérdésed mellé, máris nem a google-t ajánlják
Sajnos, ez a google-ös válasz is általában azért "terjedt el", mert az emberek 90%-a arra sem veszi a fáradtságot,hogy 5 hsz-t visszaolvasson, hogy hogy a topik keresést ne is említsem. Tisztelet a kivételnek, természetesen.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
válasz r3dsnake #14303 üzenetére
Gondolom itt is bekapcsoltad: [link] Bár nem világos, hogy az iPhone-on üres a photostream rész, vagy az a baj,hogy a gépen nem jelenik meg? Mert mióta frissítették PC klienst, sokan panaszkodnak, én ezért nem is updateltem még.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
Topikgazda
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #14465 üzenetére
Nekem egy évig volt IS az iPad 1-en, mikor levettem ,akkor az első reakció az volt, hogy jééé ,ennek ilyen éles a kijelzője?
Az IS maga tényleg olyan volt, amire a narancsbőrös szó illik. Sárgás, félig matt izé, mintha egy évig folyamatosan cigifüsstel fújnád, hogy megfogja
-
kchris78
veterán
válasz r3dsnake #14485 üzenetére
a mekkora helyett? 1400? Nem Apple, de volt rendes kapacitásmérő teszt hogy valaki berendelt gyári helyett párszáz mAh-el többet tudó utángyártott akksit. Hát, ha elérte a gyári kapacitását akkor már jó volt... De hogy ugyanabból a térfogatból sokkal több kapacitást kihozzon... Azt kizártnak tartom. Akkor az Apple is akkora kapacitással hozta volna ki. (ha meg a hátlap más emiatt azt inkább kihagyom)
-
HUNPSP
aktív tag
válasz r3dsnake #14520 üzenetére
Így van, ez általában kihangosítás szüleménye, esetlegesen a másik félé. iPhone-nal soha nem volt ilyesmi gond részemről.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Tibee86
nagyúr
válasz r3dsnake #14543 üzenetére
"csak érezhető, hogy nem új már..."
Mivel használod, ez a természetes.
Leadni biztos le lehet bevizsgálásra, de szerintem egy éves telefonnál már javarészt azt fogják mondani, hogy a használat miatt bír kevesebbet, mint újkorában. Max ha valami tényleg extrém módon merül, akkor esetleg cserélhetik.
.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #14654 üzenetére
Nem gond, énis 4.2.1 óta vittem iTouchról a jb-s backupot 5.0.1-ig 4S-re... Egyedül annyi gond lehet, hogyha valami hibát elmentett a backup, akkor az ugye az új készüléken is jelentkezni fog...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #14654 üzenetére
ha úgy vesszük én is egy jailbreakes backupot hordozok már elég régóta és semmi bajom nem lett belőle. Szóval elméletileg jól meg van csinálva és összevissza hurcolhatod, nem lesz belőle para
még i4en voltam amikor felhagytam a JBvel, de a backupot visszaraktam azzal a feltétellel, hogyha bármi baj van, restore és újként állítom be. De semmi para nem volt így ezt tovább is hoztam az i4S-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic