Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktojka
tag
Köszi!
Ezt a felhős-gép dolgot tudom, tartalombeli eltérések érdekelnek. Pl. van-e olyan dolog, amit az iTunes ment, az iCloud pedig nem. De ezek szerint ugyan azt tudja mindkét backup?!
És az iCloud is visszarakta az SMS-eket? Mert a beállításoknál, ahol meg lehet adni, hogy miről készítsen bizt. mentést, én nem láttam szöveges üzeneteket. Csak fotók és alkalmazások szerepelnek...(#61201) samgar: Köszi! szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Nem használja véletlen valaki az Air Playit programot? Ios7 alatt nem akar menni (nem játsza le a filmeket), ios 6 eszközöm meg nincs, hogy kipróbáljam ez e a baja esetleg.
-
titán
Magyar apple store mennyire megbizhato? Azt mondta a csaj, hogy csak kiszallitassal lehet rendelni, a kerdesemre, hogy a telefon original es bontatlan-e, azt valaszolta, hogy igen, hiszen on az apple-tol rendel. Na engem ez nem erdekel nagyon, hol van ez a raktar egyaltalan? Rendeltetek mar onnan valamit?
-
csirkemiki
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 3G-re Lehet olyan appot rakni, vagy Cydia-val, ami bezárja a futó alkalmazásokat?
(iOS: 4.2.1)
Megbízhatóságom, és a korrektségemet látod ... ;)
-
Kommy
veterán
válasz csirkemiki #61206 üzenetére
3G-n nem fut semmilyen app a háttérben.
-
titán
dzsonesz, bigdady
Szeretem en kibontani a keszuleket es nem szeretem ha szallitaskor osszecseszik ezert kerdeztem, hogy szemelyesen at lehet-e venni, de nem. Kartyas fizetes hogyan, elore kell fizetni?
-
bobsys
veterán
Hol lehet beallitani, hogy elkudje a szamom vagy ne a telefon ha hivok valakit?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Möhe
addikt
Hali.
Hogy a 'csába van az ,hogy az összes email fióknál hibás a jelszó! Nem berheltem,piszkáltam tsb... Most pár órája vettem észre hogy nem jött email, és amit megnyitottam volna azt sem tudom...
Mi a hiba? -
oszi666
őstag
Sehol sem talaltam neten rendes megoldast: a gyari email appal nem tudom lehivni a gmailes mailjeimet: a felhasználónév vagy a jelszó helytelen. Biztos hogy jol irom be. Ha megvaltoztatom a jelszot egy darabig jo aztan megint a fentivel dob ki. Vmi megoldas?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Az asszony iPhone 5 ma azt csinálta, hogy 43% kikapcsolt, utána mutatta h levan merülve, kapcsoljam be.
Bekapcsolnám, merülő jel...
2perc múlva bekapcsol majd 23% mutat, utána 14%...Ötlet?
Másik hiba:
i5S..
Egyszer csak gmail accoc azt írják helytelen jelszó szerverhez nem lehet kapcsolódni!
Mi van itt?ugyanaz mint oszi666 nak a probléma!
Most olvasok csak.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oszi666
őstag
Osszevissza, neha mukodik neha nem, fuggetlenul hogy wifin vagy mobilhalozaton vagyok-e
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
M@te
senior tag
ha a telefon nyelve angolra van állítva akkor a lock screen-en miért magyarul írja ki hogy milyen nap van?
Kommy köszi.
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
dzsonesz
tag
Nagyszerű, nálam is meghalt a gmail. hibás jelszó vagy felhasználónév bullshit jön csak..
[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
Nekem sem megy a gmail! Mi lehet vele? Amugy ma a t-nél nem volt valami gáz,csiga lassu volt 3g- n a net.Ugy lett jo hogy az ipad-en " hálozatok visszaállitása" kellett. Érdekes!
-
ferrari1
őstag
A gyári email appal nem megy vagy már a saját gmail alkalmazással sem? Egy új beállításnál már nem is lehet a gmail fiokkal szinkronizálni a névjegyeket sem? Vagy most nagyon félreértettem valamit?
-
nord_
veterán
Nálam rendben megy a gmail.
Nem lehet, hogy azoknál van bibi, akik UPC-sek? -
amulet
senior tag
válasz ferrari1 #61241 üzenetére
próbáljátok ezt: Gmail felhasználói név és jelszó hiba
talán sikerül -
dzsonesz
tag
Na akkor mindenkinek, akinek nem megy a gmail, itt a megoldás (sajna nem túl rövid a folyamat)
- Asztali gépen bejelentkezünk gmailünkbe, ott megkeressük a beállításokat
- Fiókok > a google fiók egyéb beállításai > biztonság kezelése
- Ha idáig eljutottunk, akkor itt szerkesszük, illetve kapcsoljuk be a kétlépcsős azonosítást
- itt majd be kell jelentkeznünk újra, ezután csináljunk mindent szépen lépésről-lépésre
- a végén meg kell adnunk egy szót, amiből generál nekünk egy alkalmazásfüggő jelszavat (érdemes felírni, mert háromszor fog kelleni)-Ha eddig eljutottunk, a következő lépés, hogy i-eszközünkön szépen bemegyünk a beállítások > mail,kontakt...
- Fiók hozzáadása > egyéb > Mail-fiók hozzáadása
- Kitöltjük szépen a megfelelő mezőket, a jelszónál az előzőleg létrehozott alkalmazásfüggő jelszavat adjuk meg! Ezután továbbBejövő levelezőszerver:
- Hosztnév: imap.gmail.com
- Felhasználói név: (mail címed)
- jelszó: (az imént már egyszer megadott alkalmazásfüggő jelszó)Kimenő levelezőszerver:
- Hosztnév: smtp.gmail.com
- Felhasználói név: (mail címed)
- jelszó: (és végül az alkalmazásfüggő jelszó harmadszor)A sok lehetőség közül nekem ez az egyetlen vált be.
(#61243) amulet: Ez nálam nem ment, sőt ahol olvastam fórumokon, sokan írták, hogy megcsinálták, 2hétig jó volt aztán megint behalt
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Srácok, van egy 4S, iOS 7-tel, es a Skype hívásoknal a masik fel nem hall. Mar próbáltam minden beállítást, az alkalmazást is letöröltem, de semmi. Hagyományos hívások mennek, viber is, tehát hardveres hiba nem lehet, nem?? Egyszerűen nem ertem.
i6 Silver
-
Dió83
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám: reggel meg akartam nézni a gmail-es e mail-eket és azt írja, hogy rossz felhasználó név vagy jelszó. Tegnap még tökéletesen működött nem állítottam el rajta semmit. Töröltem a telefonon belül a fiókot újra beállítgattam de semmi, gépről persze be tudok lépni. Valakinek ötlet?
Előre is köszi!iPhone 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest