Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
Hello ! Az i5 es i5s kijelzoben elter valamit vagy kb ugyan az ?
Ugy lattam mintha 1 picit sargasabb az az melegebb az i5s ... Ennyi
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
sanyi0627
senior tag
Változatlanul semmi válasz erre?
Azért megköszönném
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
sanyi0627
senior tag
válasz -secret- #60504 üzenetére
Köszönöm Na lehet akkor lassan több válasz is fog érkezni.
Viszont az ikonokat meglehet szokni?Tulajdonképp csak az ikonok változtak és ennyi?
Semmiben nem különbözik akkor...
Hát nem tudom egyenlőre megéri-e frissíteni...http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
nofi
addikt
válasz sanyi0627 #60423 üzenetére
Én azt mondanám, hogy egyre jobban, de azért van még mit javítani. Mindennapi használatnál azt vettem észre, hogy hamarabb lő le egy programot a háttérben. Egy-két játék szerintem hajlamosabb akadásra. Nálam PvZ2 és Rayman Fiesta Run néhol nagyon be tud lassulni.
Xbox GT: nozsolt
-
oszi666
őstag
Sziasztok, 5c-re hol lehet normalis tokot kapni budapesten? Csak nagyon ronda szilikon tokokat talaltam, ebay pedig nem jatszik, mert az unnepek miatt nagyon sokara erne ide. Tipp?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
czgh
tag
Én egyenlőre nem bízok annyira ebben a programbezárásban. Régen iOS 6 alatt feljött a pici tálca, bezárogattam a progikat és ha újra elindítottam, akkor alaphelyzetből indult el.
Most, ha bezárod bármelyiket és ha újra elindítod, akkor ugyanott folytatja, ahol bezártad. Értem én, hogy lementi meg ram, meg a stb, de ha megjegyez egy youtube videót, vagy böngészést, vagy épp játékot pause-ztam le, akkor mi van? Én nem vagyok meggyőzve arról, hogy valóban leálltak ezek a programok, max olyan, mintha eltűntek volna a futó programok közül az ablakát...Valaki, aki hozzáértő, el tudná ezt magyarázni? Meg lehet nézni, hogy eszi-e valami a memóriát a telefonon?
-
nofi
addikt
Én azt vettem észre, hogy pl. minden reggel zenét hallgatok a telefonról a kocsiban. Beérek, dolgozom, délután haza és ugyanonnan folytatta iOS6 alatt mint ahol reggel befejeztem, pedig napközben netezés, játékok, fotó, stb. Most iOS7 alatt ha már elindítok pár alkalmazást mindig elölről kezdi az adott albumot, nem jegyzi meg pontosan melyik szám, hanyadik másodpercénél jártam.
Más: Játékoknál is észrevettem, hogy bejövő híváskor háttérbe rakja, vagy ha kilépek mondjuk megnézni egy emailt, esetleg zeneszámot váltok. iOS6-nál ha ezek után visszalépek a játékba, gondolkodás nélkül ugyanott folytatta. Itt iOS7-nél meg megint betölt az egész, mondjuk szerencsére utána a menüből ugyanott folytathatom.
Én azt látom, hogy többlépcsősen kezeli a háttérben futó alkalmazásokat és mindig alárendeli az éppen használt alkalmazásnak a többit. Szerintem egyértelműen több memóriaigénye van a 7-es rendszernek, ezért ott hamarabb zárhat be "jobban" egy alárendelt alkalmazást.Xbox GT: nozsolt
-
dudicukrasz
tag
http://aprod.hu/hirdetes/iphone-5-64gb-ID1BAuj.html#d50dee20ca
Sziasztok.
Most vásárolnék egy 5ös szifont,de árilag nem tudom bekalibrálni hogy mennyit kéne szánnom rá.
Ti jobban értetek hozzá,vajon ami próbáltam belinkelni az kamu vagy valós ár?
Előre is köszi.
üdv....dudi -
vans?
őstag
válasz dudicukrasz #60513 üzenetére
Kamu. Legalabb valami csavar biztos, hogy van a dologban, egyaltalan nem realis arak (a tobbi hirdetese sem).
hábm bábm
-
-
M@te
senior tag
válasz csirkemiki #60517 üzenetére
hogy egy 100 éves szar az lehet a hiba. 5 napja tele van a felesleges egymás utáni hozzászólásaiddal az oldal. dobd ki azt a fost.
@dudicukrasz szerintem itt ph-n nézelődj itt azért kevesebb az átverés mint apródon pl. (szerintem)
16 gigás független használt ha szerencséd van akkor már lehet találni 130-140 körül. ez alapján be tudod lőni az árakat. ami hálózatfüggő az mindig egy kicsivel olcsóbb - kell hogy legyen -
de azért a külső állapottól is nagyban függ az ár[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
A Telekomos Navigonnal mi a helyzet? Halottak a linkek, pedig kb 1,5 hónapja még elértem róla néhány információt. Haveromnak most kellene navigáció a telefonjára és erre gondoltam.
Egyébként ehhez kell mobilnet vagy csak GPS-t használ?Előre is köszönöm: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
sanyi0627
senior tag
Nem tudjátok miért melegszik az iPhone 4s készülék játék közben? Eddig sima 4et használtam,az nem melegedett így .
-
sanyi0627
senior tag
válasz Kicsirics77 #60530 üzenetére
Köszi!
Nekem ennyire azért a sima 4 nem melegedett,de akkor biztos nincs nagy gond...Gazsi,neked is köszi a választ.
-
Tallin
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat a láma kérdésért, de enyhe pánik van rajtam. Az egy dolog, hogy nő vagyok, így mindent elrontok, de most komolyan semmit nem csináltam a telefonommal. Kaptam egy üzenetet viberen és egyik pillanatról a másikra minden kontaktom eltűnt. Próbáltam itt visszakeresni (valószínű rossz szavakkal) de semmit nem találtam, hogy mi ilyenkor a teendő. Ami fura, hogy gépen belépve iCloud fiókban minden szám ott van, csak a telefonon tűnt el.Segítsetek kérlek mert az ideg szétkap. 4s 7.0.4 Hálásan köszönöm!Szerk.: Hard reset, kikapcs-bekapcs volt semmi változás
Szerk2: Kicsirics77 hát ez az! Hogy minden más megvan, nem akarom bukni az összes cuccom. Oké, hogy tegnap gépre dugtam elvileg készült automata bizt mentés de akkor is.. Attól félek, hogy ha megpróbálom felhőből rászinkronizálni a számokat amilyen nő vagyok a gépen is kitörlöm...
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz Tallin #60533 üzenetére
nem kell restore!! pár hete voltak többen is ugyan ilyen hibával és csak annyi történt hogy a telefonon a beállításokban kikapcsolódott magától az icloud menüpont alatt a kontaktok szinkronizálása
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
szabopali
aktív tag
Sziasztok!
Outlookból szeretnék szinkronizál iphonra (4) jegyzeteket iCloud-on keresztül és (vissza természetesen).
Emailok, képek, naptár ezek már belőve. A jegyzeteknél elakadtam.
Amennyiben ez nem megoldható, más megoldás is jó. Azt látom, hogy többek között a Pages béta már elérhető a felhőben, de gondolom ennek nincs pc-s változata. Segítségeteket előre is köszönöm.szabopali
-
Tallin
csendes tag
Srácok! Imádlak Titeket! Kicsit még darabos (gondolom idő amíg leszinkronizálja) nem mertem rányomni mert féltem, hogy akkor a gépről törli ki. Amilyen napom van ma még arra is képes lettem volna.... Isteniek vagytok!
-
sanyi0627
senior tag
Bocsi a hülye kérdésért,de androidnál lehet a gépről is nézni és telepíteni a programokat telefonra,ennél is van ilyen?
(Sanyi barátnője vagyok,nem vagyok annyira otthon ezekben a dolgokban)http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
DanielK
addikt
válasz sanyi0627 #60543 üzenetére
Csak abban az esetben, ha gépre kötöd iTunes-zal és iTunes-on belül tudsz nézelődni (WiFi-n is hozzá lehet kötni már).
(Sanyi, én is ezt mondanám ám... )(#60546) szabopali: igen. A Microsoft oda menti a jegyzeteket és online is ott tudod nézni/szerkeszteni őket, illetve a wines onenote-tal is. Más nincs náluk (tehát nem az emailek közé megy, ahogy apple/gmail esetén)
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
válasz DanielK #60545 üzenetére
Köszi,bár ezt én nem annyira értem Mondjuk rémlik,mintha régebben az i4nél valami ilyesmi lett volna...De inkább akkor megvárom a Sanyit és majd segít
(tényleg a Sanyi barátnője vagyok,már többször kérdeztem itt és akkor is majdnem mindig odaírtam,mert általában a férfiak ezekben a dolgokban otthon vannak,de van amiben Sanyi sem tökéletes és ilyenkor jobb segítséget kérni a szakértőktől )
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
-
DanielK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest