Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
-
bigdady
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz #51177472 #41740 üzenetére
IJoe-ban lehet kapni. Vagy StarKing
Vigyázat van belőle hamis is, 4S topikban valaki olyat vett[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
nord_
veterán
válasz #51177472 #41738 üzenetére
Abszolút nem macera telefonálni BookBook-os tokkal. Sőt! Mivel így normális vastagsága lesz a telefonnak, nem ujjbeggyel kell fogni, hanem rendesen meg lehet markolni.
Blyan,
hülyeség. Egyéb esetekben külön táskákban viszed a pénzed, a bankkártyád, az irataid és a telefonod, hogy ha netán elhagynád valamelyiket, akkor a többi ne tűnjön le vele együtt? A BookBookban az a jó, hogy csak egyre kell figyelned. -
Begi
senior tag
válasz #51177472 #41792 üzenetére
Eléggé lehordó lett a cikk. Design és akksi terén igazad van, a többi pedig abból jön, hogy nem néztél utána semminek. Ha lenne időm és türelmem, irnék egy cikket arról, hogy milyen 3 év droid után nem JB-s iPhone-t használni. Borzalom mennyi minden nincs meg benne, ami megvan a droidban. ( Legalábbis eddig még nem találtam rá megoldást, igaz nem is nagyon érdekelt. ) Pl.: Tárcsázóban névre való szűrés azzal, hogy a nevét kezdem el bepötyögni és nem a telefonszámát, elképesztő, hogy mindig be kell mennem a kapcsolatok közé, ha fel szeretnék hivni valakit.
-
Xmodule
őstag
válasz #51177472 #41848 üzenetére
Köszi a cikket elolvastam tetszett is.
Viszont azt a sok idegesitö bannert tiltottam egyböl, oké megértem, hogy kell a pénz de ez már tulzás szerintem. Föleg hogy villognak össze vissza.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Blyan
félisten
válasz #51177472 #42829 üzenetére
Gondolom még bőven van mit javítani a bétákon és az alkalmazások sem feltétlenül kompatibilisek minden tekintetben.
Nekem egyelőre hibátlanul megy, a korábbi kettőt mostanra leradíroztam volna a francba, de ezzel eddig nincs bajom. kopkop.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz #51177472 #44580 üzenetére
Westend melletti Nagy GSM-ben 2000 Ft-ért megcsinálja Fagyálló kolléga!
Írj neki privit, majd vidd be hozzá, 30 perces meló, meg is várhatod!
Nekem ő csinálta és azóta nincs gond vele[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Ragnar95
félisten
-
M@te
senior tag
válasz #51177472 #45330 üzenetére
hát az elég nagy szopó olvasd el az új szifon cikket. én ugyan nem olvastam végig de lehet találsz benne valami hasznosat
elképzelhetőnek tartom hogy a béta miatt nem működik tökéletesen
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Noxy
veterán
válasz #51177472 #45338 üzenetére
Most mi a baj?
Nem érted a a lényeget?
Restore, oszt a végén Apple ID + Psw.
Ja hogy nem csináltál előtte semmi back up-t a telóról.
Szűz iTunes-l (amivel nem csináltál még egy back up-t sem) DFU-bol sem tudsz restore-bol visszaállítani.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz #51177472 #45430 üzenetére
A rengeteg megvásárolt cydia-s alkalmazásom idegesít, nem bántam meg, hogy megvettem őket, de hogy nem tudom használni, mert a jóég tudja mikor lesz JB újra... Na ez bosszantó... Tudom sajnos, én választottam... Mindenesetre a megjelenés előtt én is visszaváltok, aztán meglátjuk mi lesz...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest