Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27573) sirszevenap válasza atirag (#27571) üzenetére


sirszevenap
addikt

Ez elég készülékfüggő dolog. Azt tapasztalom, hogy iPhone 5 és iPhone 5 között is van különbség bármilyen hülyén is hangzik. Nekem semmi ilyen problémám nem volt, pikk pakk beavatkozás nélkül csatlakozik a wifire. Bejövök a házba , leveszem a kabátom , előveszem a telefont és a wifi már ott virít! Bár gyanítom ilyenkorra már rég harcra kész, de nem az az első dolgom, amikor belépek a házba , hogy azt figyeljem, hogy mikor áll rá a hálóra. De már egyszer kipróbálom! :K Térerő, mobil net hasonlóan gyors és nem dobálja a jelet. Legyen az akár Edge vagy 3G.

Kopásról is ugyan ez a véleményem. Azt hiszem November 22.-én bontottam ki, azóta használom és egy darab hajszálkarcot nem látok rajta. Ebbe benne volt két akkora nagy kuppanás, hogy konkrétan azt hittem, hogy nem fogja túlélni sem. Egyszer az ajtót kulcsoltam kifelé és amikor elfordítottam a kulcsot másodjára pont pofára esett szegény... olyan méter ötvenes magasságról. Konkrétan hallottam, hogy rácuppant egy az egybe a kijelzőre.Méghozzá csempe volt a tesztfelület! :DDD Lehet azért nem lett nagyobb baja, mert eloszlott a kuppanás, mivel nagy felületen ért földet.

Másik pedig egy szerencsétlen hely választás miatt történt. Barátokkal beültünk egy sörre. Mivel lent már nem volt hely, felmentünk az emeletre, de ott is csak a lépcső mellett találtunk egy boxot. Lehuppantunk és amint leültem olyan sebességgel csörögni is kezdett a telefon, kirántottam a bal zsebemből, ami persze ki is csúszott a kezemből és végig szambázott a spirál lépcsőn a kanyarokat a fal támogatásával követve.

Ezek ellenére egy darab karc nincs rajta.
Amiket a védelmére használtam az ominózus esetekben ( meg egyébként is ennyit használok ): Egy darab 1000 forintos műanyag átlátszó tok, ami szintén túlélte ezeket a kalandokat, viszont már szanaszét van repedve, de még állja a sarat. Egy 500 forintos kijelző védő fólia, amit most már bevallok illő lenne kicserélni. Van is nálam tartalék, de a végletekig ki akarom használni! :DDD Ne vesszen már kárba ez az összeg! :DDD

[ Szerkesztve ]

Bankkártyával? Hát persze!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.