Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aftereffect
tag
válasz KonzolKartel #28700 üzenetére
Beázott, várd meg amíg kiszárad, akkor újra fog működni. Ha nem ázott be nagyon, teljesen rendbe jön pár hét alatt..
-
ez_meg_emaz
őstag
(#28597 - #28600):Először is köszönöm a válaszokat.
Ha 2 év múlva olyan lesz mint most a 3GS az régen rossz Jobban belegondolva mondjuk van rá esély. Most lesz másfél éve hogy megjelent... A 3GS meg most több mint 3 és fél éves.
A 3GS se olyan franko már mint anno volt. Egyik kollegának van és szidta is (most nem jut eszembe miért pontosan) És most nem arra értem, hogy nem menő. Sőt számomra ez az egyik hátránya az iphone-nak.Az 5ös nekem már sok. Akkor is ha "csak" ~50k-val több előfizuval. Még részletre is több mint amennyit szánnék a fizuból.
Így viszont még átgondolom. Nem szeretnék 2 év múlva ott tartani mint ahol most a Moto Milestone-al hogy 2.1 van rajta gyárilag és vmi eszméletlen lassu. (De kiszolgálta magát a maga 3 évével, ebből 2 és felet nálam) Igaz lenne 2.2 is hivatalosan rá, de az annyira el lett cseszve (moto support ) hogy jobb ha fel se teszi az ember. Pedig szívem szerint már csak a design és anyaghasználat miatt is a Razr-t venném. De a megbízhatóság fontosabb. Meg leginkább az hogy 2 év múlva se egy döglassú telefon legyen (ha jól emlékszem ezért szidta kollega a 3GS-ét). Iphone4-ről nem hallottam ilyen panaszt.
Amire használnám: telefonálás, sms, mail, net, közösségi oldalak. A lényeg hogy mindezt gördülékenyen és megbízhatóan. Nem bánnám ha 1 évvel később nem lassulna a felére. Emiatt is gondolkodtam iphoneon, Játékok nem izgatnak annyira. Milestoneon is csak az angry birds volt fent és kb 2 év alatt toltam végig 2 részét (abbol is a pályák felét bnőm).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Aftereffect #28701 üzenetére
Úgy két hete mondta, hogy rá borúlt egy kis tea. Ennyi idő alatt nem kellett volna még helyre rázódnia? Ultrahangos tisztítás gondolom már nem segít...
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Aftereffect
tag
válasz KonzolKartel #28703 üzenetére
Nekem a 3G csinálta ezt jó darabig, amikor fürdés közben többször neteztem vele, Egy hónap után jött rendbe csak..
-
sirszevenap
addikt
válasz Aftereffect #28704 üzenetére
Azt kell, fürdés közben netezni!
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz sirszevenap #28705 üzenetére
i4-et már én is vittem kádba 1-2x, de az előző telómat szinte mindig. Azt nem féltettem annyira.
-
Totheground
addikt
válasz sirszevenap #28705 üzenetére
Én az ipadet hordom a kádba.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
agabe
addikt
válasz ez_meg_emaz #28702 üzenetére
ha menosegbol vesz valaki iphone-t az regen rossz
itt a hasznalok sztem egyszeruen kedvelik, es azert van nekik....ma mar csak a tinik kozott szamit nagy szamnak szerintem, kulonben meg egy telefon a sok felsokategorias kozul.
Nem rossz a 4S, de ha 2 evre akarsz porgos, mindenre boven eleg telefont, akkor az epp aktualis (akarmilyen rendszerben) csucs keszuleket kell megvasarolnod, mert az tuti kihuzza addig is megfelelo hasznalhatosaggal.
Iphone-nal ez jelenleg az 5-ost jelenti....2eves elofizuval a havi +2200 forintot szerintem megeri,
de!!
fekete szinben kenyesebb mint a 4S, ezert tok nelkul hasznalva gyorsabban avulhat a keret foleg...persze ez hasznalat fuggo is, de tok ajanlott.
Ennek ellenere is az 5-ost javasolnam en is, mert az 2ev mulva is futtatni fogja az akkori legujabb ios-t, a 4s pedig tuti nem (keves lesz a ram pl...a proci talan meg eleg lenne, bar most is gyorsabb az 5-os, de kesobbi verzioknal meg latvanyosabb lehet a kulonbseg)
2 evig alapbol nem garis, es szolgaltatoira ugy tudom nem lehet plusz apple garit venni, de valami garikiterjesztest erdemes hozza beszerezni ha hosszu tavra tervezel mert ez is (mint barmelyik telefon) barmikor elromolhat ami gari idon belul nem gaz, de azon tul szivas.Ha viszont azt nezzuk, hogy egy milestonnal lehuztad 2012-ot is...akkor a 4S-el se lenne bajod 2ev mulva
-
Xero
nagyúr
Bizony már régen nem menő faktor szerencsére. A baráti körömet tudom most hirtelen hozni példának, akikkel nemrég utaztunk együtt. 3db iPhone 4, 3db iPhone 4S, 1db iPhone 5, 2db Samsung GS3, 1db HTC One S, 1db Xperia S és még sok egyéb ilyen-olyan céges-magán "butamobil".
A kutyát nem érdekelte kinek mi van. Viszont egyszerű volt az életem, amikor a képeket backupoltam az iPhoneokról.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
"akkor már miért nem 6.1et raksz rá?"
Megéri? Milyen előnyom lessz abból ha 6.1et rakok rá?
Most tok gyors (korához képest).
Bocsi a láma kérdésekért, de csak 1 hete nyúzom az iPhone-t.
Még nem látom át 100%-ig, ezért nem nagyon merem tovább piszkálni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
rayoliviero
veterán
Valaki mindja mar meg, hogy a nagyon sok hard reset arthat a telonak? Tegnap jo sokat csinaltam, mert a boot problemat teszteltem.
Haverom valahol azt olvasta regebben, hogy art. De nem igazan ertem, hogy miert arthat... -
ez_meg_emaz
őstag
Nem csak a havi +2200-at sokallom, mert az már több mint havi 5 lenne (és anno mire a fényképezőmhöz az uj obit törlesztettem 10 honapig azt is megéreztem. Bár akkor még ott volt az asszony is, lehet csak amiatt ), hanem 5-ösnél az 50 kezdő nem kevés. Egyszeri 50 meg havi 5 részlet + 9 előfizu.... ennyit nem szánok egy telefonra se, számomra egyszerűen nem ér ennyit (még egy iphone sem).
Persze értem amit mondtok, ha ilyen igényeim vannak és apple-t akarok akkor az bizony ennyibe kerül.Részemről ugy fogalmaznék hogy most vagy váltok 4S-re vagy addig használom a milestone-t amig működik és majd akkor ujra körbenézek a piacon. Nincs lehetőségem illetve nem szánok többet telora. Ezért is érdekelt hogy a 4S szerintetek 2 évre jó döntés-e, ha nem akkor elvetem mint lehetőséget.
Amugy miért kéne nekem mindig a legujabb szoftvert pakolni a 4S-re? Ha mondjuk a mostani 6.1el meg vagyok elégedve, feltettem már rá azt a 4-5 progit amit használok és jol fut akkor miért lenne 2 év mulva lassabb? Vagy valami miatt muszáj mindig frissíteni az iphone-okat?
Milestone-nál is az volt hogy fél évig szoktam, nyuztam, ismerkedtem a szoftverekkel. Aztán a végére kialakult mire van szükségem mire nem és azota nem nyultam hozzá. Talán az utobbi 1 évben 1 progit dobtam rá fel (hogy rejtett számrol ne tudjanak hivni, mert vki naponta 50x hivott és már idegesített). Ennek ellenére ez a 2.1es droid így is egyre lassabb lett. -
madgie
titán
válasz ez_meg_emaz #28713 üzenetére
"Vagy valami miatt muszáj mindig frissíteni az iphone-okat?"
Ja, időnként sajnos muszáj. Mondjuk majd a facebook nem fog futni csak a 7.0-n, alatta nem. Vagy épp a gyári apple progik nem (garageband, imovie, stb). Most is ezzel szívnak a 3G tulajok: nekik a 4.2.1 asszem a "csúcsverzió", sok program meg már minimum iOS 5-öt kér (van, amelyik 6-ot!).
-
Gergőke88
addikt
Egy idő után az alkalmazások megkövetelik a friss rendszert. De szerintem a 4S meg fogja kapni idén és jövőre is a legújabb iOS-t.
-
B-L-A-C-K
titán
Na mióta nem nyomogatom nonstop a telefont (i4) nem merül le fél/1 nap alatt... Telefonálás/viberezés meg állandó 3G/Wifi szinkronizálás mellett (egy minimális netezés is volt) már 2.5 napja megy, és 33% az aksi jelenleg...
-
Tibee86
nagyúr
Kéne egy kis segítség, mert még nem igazán fogtam fel, hogy a Cydiában miként is tudok fizetni.
Ugyanazzal a kártyával, mint amivel AppStore-ba vásárolok, azzal gondolom lehet. De valahol most olvastam, hogy Amazonról is lehet fizetni. Ez leginkább csak azért foglalkoztat, mert ugye FMA-n lehet Amazon gift card-ot is beváltani.
Másrészt még tudom kicsit korai kérdés, de hogy tapasztaljátok, JB-vel érezhetően jobban merül a teló? Mert nekem 5.1.1-nél sajnos érezhető volt, ezért is váltam meg a JB-től.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Tibee86 #28718 üzenetére
Lehet amazon-nal és paypal-el is fizetni. Paypal-ről van tapasztalat azzal semmi gond tök egyszerű, amazon-nal nincs.
Én nem vettem észre, hogy jobban merülni, persze meg kell gondolni mit raksz fel. Nálam jelenleg: auxo, lockinfo 5, novoicemail, activator van fenn + amiket ők telepítettek a működésükhöz
-
Kapanyél
őstag
Van arról valami kis statisztika, hogy 6.01-2 és 6.1-es verziók között hogy oszlanak meg a JB tapasztalatok, milyen a megelégedettség? Ha jobb 6.0.2-vel, akkor nem frissíteném...
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék egy autós tartót iPhone 4S-re (navigációt így oldanám meg).
Nézegettem a cuccokat, elég nagy a szórás
Mivel csak navigációra használnám, így pl. Dension szint nem is kell.
Viszont tokban van a teló és nem szeretném kivenni belőle mindig.
kettőt néztem: Ezt meg Eztet
Előbbi jobban bejön, normálisabban néz ki, viszont nem tudom, hogy tokostul belefér a teló vagy sem. Szerintetek? Utóbbi elég bumfordi de mivel több telefontípusra is használható, így gondolom a tok nem akadály.
Ezekhez szoktak adni autós töltőket, vagy ezeket külön kell megvásárolni?
Köszi!üdv.
ferikek
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #28712 üzenetére
Ezt valaki tudja?
-
ferikek
aktív tag
Köszi!
Közben találtam egy másika, szerintem ez sem ócska(?) Maccallymgrip2
már kezd körvonalazódni h melyiket
-
kbadam83
senior tag
Valaki akinek megvolt a JB meg tudná nézni, hogy a BBSetting működik e már a 6.1 JB rendszeren?
-
David1989
csendes tag
Sziasztok.
A hívás fogadásnál van egy 2-3 mp-es "csúszás", ami nem nagy hiba viszont elég idegesítő. Van erre valami megoldás? iOS 6.1
-
agabe
addikt
szerintem a 4S iden meg frissul, jovore meg nem sok progi lesz (azok is inkabb speckok) amik az akkori legfrissebb rendszeren akarnak majd futni, amugy meg ha valamit feltelepitesz, az a friss verzio utan is boven tud majd futni, szoval ezeket osszesen figyelembe veve nagyon csekely eselye van, hogy belefutnal olyan uj progiba ami addig nem volt, es nem tudnad feltelepiteni.
sebessege meg termeszetesen nemigen fog valtozni, hacsak a legujabb szoft nemileg nem lassitja...de nagy mertekben nem valoszinu, igy azt gondolom a jelenlegi sebesseghez hasonlo, vagy ugyanolyan lesz.(#28728) David1989:
1 masodperces csuszas sajnos van ,de annal tobbnek nem szabadna.
(amugy ezt az 1 masodpercet sem ertem, mert nem kellene lennie szerintem)[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Akit érdekel a wheather (időjárás) app javítása: [link]
-
nord_
veterán
Szerintem na aggódd túl a dolgot.
Sima 4-et használok a mai napig teljes megelégedettséggel, pedig ez már harmadik éves fejlesztés és mégis gond nélkül megy a legfrissebb szofttal. A 4S sokkal erősebb, két évig semmi gond nem lesz vele! -
ojanos
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szerenték egy nálam okosabbtól.
Vadiúj Iphone tulaj vagyok, néhány napja van meg a teló, nem is volt még ios készülékem, előtte androidon nyomtam és nem találkoztam még ezzel a hibával. App store-ban való böngészés közben (keresés, olvasás, letöltés) olyan hibaüzenetet kapok, hogy túl sok a HTTP-átirányítás.
Korábban pedig egy ilyet: account is not valid for use in the US store. You must switch to the hungarian store before purchasing
Mit jelentenek ezek és hogy tudom elhárítani? -
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Email mellékletben lévő pdf-t hogy lehet megnyitni ibooks-al? Rányomok a mellékletre akár hosszan akár röviden, nem jön fel semmilyen menü hogy mivel akarom megnyitani. Kijelölhetem mint szöveget meg ilyesmik.
Köszi. -
Octopus21
aktív tag
Közben sikerült, csak a piszkozatokból nem :S
Először valahova letöltötte az emailből a pdf-et majd utánna tudtam kiválasztani hogy mivel nyissa meg. Ilyenkor hová tölti le, mielőtt kiválasztom, hogy mivel nyissam meg? Egy ideiglenes helyre, aztán átkerül az ibooksba? Tehát csak egyszer foglal helyet a telómon ugye?
Azt sem értem, hogy a Usage miért azt írja, hogy 3,1GB helyem van és abból 3,1 GB foglalt. Nekem 8 Gigás telóm van. Jó tudom, hogy az a 8 giga nem 8 hanem egy picit kevesebb, de azért ez túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz madgie #28714 üzenetére
Lehetséges az hogy egy ugymond gyári (pl: imovie) progi támogatása megszűnik és ezzel egyben használhatatlanná is válik? Tehát nem tudom többet futtatni? Azt gondolnám h max nem kapom meg az uj fícsöröket. Bár biztos érdekes program, de nem mintha pl egy imovie számomra létszükség lenne.
A kapcsolattartás céljábol a mail meg a facebook app viszont fontos lenne. Pl milestone-on már nem tudom használni a facebook appot. Megvagyok nélküle is, de ha már egyszer okostelefonom van szeretném ha nem csak telefonálásra lenne alkalmas. (Valszeg fözött romokkal meg tudnám oldani de tartok töle hogy több problémám lenne utána mint amit megoldok vele.)
Köszönöm az infokat ismét. Még 3GS-es ismerőstöl informálódom kicsit, aztán döntök hogy megéri-e.
(#28732) nord_: Azért nem egyértelmű számomra mert iphone tulajdonos ismerőseim közül is egyik azt mondja simán jo lesz 2 év mulva, másik meg azt hogy 2 évre ne vegyek 4S-t. Abban mindenki egyetért hogy most megéri venni, mert jo telo. De hogy 2 év mulva mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz ferikek #28722 üzenetére
Az Exomount 2-t bátran merem ajánlani, atomstabilan tartja a telót, könnyű felhelyezni és univerzális, így pl a tok sem probléma számára
Töltőt ezekhez nem adnak általában, mivel ezek csak tartókPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
leroyclub
senior tag
Forecast nektek működik? Nekem nem csinál semmit. Az időjárás beálitásaiban ott van, de nem változtat
-
Kapanyél
őstag
Valaki írja már meg legyen szíves, mit kell csinálni a TinyUmbrella-val, hogy lementhessem az SHSH-t. Még sosem csináltam ilyet és nem találtam használható leírást róla.
Köszi!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
sirszevenap
addikt
Egyébként mit ajánlotok multitask-ra? A gombok kiiktatása érdekében. Most a Zephyrt használom, de mintha összekavarodna az Auxo-val. Más alternatíva létezik, ami akár még jobb is?
Bankkártyával? Hát persze!
-
ferikek
aktív tag
válasz Ragnar95 #28738 üzenetére
ok, köszi!
Megéri ez a tartó szerinted azt a plusz 3 eFt-t a Macally mGrip2-höz képest? Jobb annyival?
Közben rájöttem én is h töltőt külön kell venni. nézegettem Griffin(?) márkájú-t, 5 eFt-ért, remélem ennek elég hosszú a kábele, nem pedig olyan rövid, mint a gyári apple töltőké... -
madgie
titán
válasz sirszevenap #28745 üzenetére
Az Auxo ma frissült, azóta nem megy vele a képernyő aljáról suhintós activator móka a főképernyőn, mindenhol máshol igen. Vagyis megy ott is, megnyitja a multitask sávot, majd vissza is zárja
Tegnap este meg instabil lett az érintős vezérlés, össze-vissza érzékelt, rátettem stabilan az ujjam valahová, és aprókat rángatta a képernyőt. Rebootra rendbe jött
Nemrég az értesítést sávot nem lehetett lehúzni programok alatt, csak a főképernyőn. Respring, már jó.
És mindezt úgy, hogy sbsettings, activator, auxo, meg lockscreen, és ennyi. Szóval azért van valami abban, hog JB-s rendszer nem olyan stabil.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
T-mobile-os iPhone 4-nél gyakran elmegy a térerő. A állapotsoron kiírja, hogy no service egy ideig, majd searching.. és általában újra visszajön. A házunkban biztosan nincsenek térerő gondok. Van erre valami megoldás?
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
A következő a helyzet: nekem is + öcsémnek is iphone 4S-e van. én egy ilyen tokot használok, áttetszőt, öcsém pedig ugyanezt használja, csak matt-ban.
A matt tok nem illeszkedik rendesen öcsém 4S-ére, az enyémen viszont tökéletes. ( az áttetsző mindkét telóra szépen illeszkedik)
Gondolkodtunk h mi lehet a probléma és a következőt vettük észre: a két 4S között van apró méretbeli különbség! Az én telefonomat a T-Mobilnál vettük, modellszáma: MD235CM/A. Öcsémét egy GSM boltban vettük (nem 0% ÁFA-val), "brit specifikusan" (110V-s töltő), ennek modellszáma: MD235B/A.
Tehát nem CM, hanem B. Lehet egyes országok piacaira szánt készülékek között apró (pár mm-es) különbségek)???
Egyébként apámnak szintén 4S-e van, az ő modellszáma: MD235CM (szintén T-s), és erre sem igazán passzol a matt tok.Köszi,
ferikek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?