Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz baal-amiga #252853 üzenetére
Létezik valami app amiben vannak hatterkepek meg csengőhangok ingyen? Régebben a Zedget használtam de mar fizetős lett minden rajta.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz baal-amiga #252853 üzenetére
Csak egyszer kell nekiesni, aztán már megy minden. Sajnos ilyen világot élünk, és ezer helyre regelünk Én Bitwardent szívből ajánlom, a Kulcskarika is jó, de ha egyszer platformot váltanál, akkor kezdhetsz mindent előről, plusz ha Windowsos géped van, akkor a böngésző alá fel tudod tenni BW-t bővítményként. Nem olyan látványos mint a LastPass, de ingyenes és sokat ad. Nekem bevált.
-
válasz HoldfenyLuna #252855 üzenetére
"de ha egyszer platformot váltanál, akkor kezdhetsz mindent előről..."
Itt mire gondolsz konkrétan?
Én jelenleg a Bitwarden-t három platformon használom gond nélkül (Windows, Android, iOS)
-
-
_ak_
addikt
Valószínűleg fordítva ültem a lovon, de azt hittem, hogy van Apple Watch, akkor a telefonos fizetéshez is fel tudom vele oldani a telefont.
De úgy látom, hogy ez nem így van. Csak a telefont tudjuk feloldani, semmi más faceId ellenőrzést nem lehet ezzel megkerülni. Az óra azért jó a maszkos időben, mert akkor azzal lehet fizetni a telefon helyett.
Ugye így kell ennek lennie?Let's begin, de gozaimasu!
-
pauliboy23
senior tag
Most a telenoros 13 széria független vagy nem?
-
baal-amiga
senior tag
válasz HoldfenyLuna #252855 üzenetére
Ez nem tűnik rossznak, köszi!
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Egy iPhone 7 (13.3.1) készüléken egy app le lett törölve.
Viszont az iconja ott maradt , még ha nem is teljes egészébe. Viszont így nem tudom letörölni , mert mindig visszakerül. Próbáltam 3uTools-al , azzal sem jött össze. Az appot a store úgy érzékeli, hogy telepítve van, s csak a Megnyitást kínálja fel. Esetleg van valami megoldás, hogy ne kelljen újra húznom a rendszert?Segítséget előre is köszönöm.
-
wolf13
őstag
válasz GreenGoblin #252870 üzenetére
Nem tudom telepíteni, mind ahogy írtam, a store az invalid (white) icont úgy veszi, mintha fent lenne az app. Ha "letörlöm" a telefonról pl a app eltávolítása piros felirattal eltűnik a kijelzőről, de ténylegesen a tárhelyről nem. Anno tudom még i4 nél meg tudtam csinálni, de ahhoz jb kellene.
-
wrathchild
tag
Üdv! Tud Valaki esetleg megoldást a problémámra?:
A laptophoz USB-n csatlakoztatva az iPhone 8-as telót nem ismeri fel rendesen a fotóalbum tartalmát. A 2 db ma készített fotót és 1 db 2019-ben készített fotót jelenít meg windows 10 Fájlkezelőben. (125 fotóból). A laptopon és telón is legújabb szoftververzió fut (elképzelhető, hogy a telón legutóbb frissített 15.0.2 verzió óta van ez a probléma?!), a kábel máshol jó, hard reset telón, újraindítás laptopon nem segített, másik USB port esetén ugyanez a szitu... köszi! -
lugosi
MODERÁTOR
Tudtok ajánlani olyan töltőfejet, ami bevált, és van rajta usb-c és hagyományos usb kábelnek is csatlakozás?
-
esbii22
őstag
válasz lugosi #252879 üzenetére
Az ikeásat ajánlották páran. Én június végén akartam venni de nem tudtam, mert nem volt náluk ( és azóta sincs, legalábbis online). Jó lett volna pont, a telohoz meg a watch-hoz is. Alzán is lehet venni hasonlóan olcsón, azt nem ismerem.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Nem rég léptem iPhone világába be, és kéne kis segítség. Venni akarok egy Spigen Mag Fit Duo állványt a telefon (13 PM) és óra (AW7) töltéséhez, de nem akarok két adaptert használni hozzá. Van valami ajánlott adapter ami tudja a telefon és az óra vezeték nélküli töltőjét is ellátni árammal (20-20W, type-C)? Ezt néztem ki hozzá, de az átalakító miatt kicsit ódzkodok tőle. Hazai webshop felhozatal pedig eléggé noname márkájúak, de lehet csak én vagyok előítéletes.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Chereiose
addikt
Ma vásároltam egy használt 8 Plust, és kint napfényben nem tűnt fel csak itthon este, hogy valami nem oké, egyszerűen fakó/sárga a kijelző, linkelek pár képet nem tudom visszaadja-e (ipad kamera..). Lehet, hogy elhallgatottan, de ócska minőségű kijelző cserés darab? Night shift természetesen kivan kapcsolva. [link] [link] [link]
Vagy csak simán beégett nem tudom, gondolom azt lenyomozni nem lehet, hogy történt-e benne kijelzőcsere valaha.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz C4mp3r #252887 üzenetére
True Tone nincs is a Plusban, legalábbis nincs ilyen opció. Én is arra gyanakodtam, de hát nincs. Egy másik példa, baloldali a 8 plus jobb a sima 8.
Azért azt kétlem, hogy gyárilag ennyire fo* színhőmérséklete legyen. De van itthon egy másik 8 plus, annak sem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Chereiose #252889 üzenetére
van true tone a 8-ban, azzal jott be. az hogy nalad nincs azt jelenti, hogy kijelzocsere tortent a telefonon, es nem kodoltak ujra az uj kijelzot, igy nalad letiltotta a szoftver. ez azt jelenti, hogy utangyartott kijelzos telefont vettel, amit gondolom az elado elfelejtett megemliteni
-
-
Sordoran
addikt
-
-
Chereiose
addikt
válasz Tsebacsi #252896 üzenetére
Nem hinném hogy csak az, ezt tuti cserélték és azért nincs true tone sem, ilyen trágya minőség még egy lcd sárgulásnál sem lenne. Lehet ő se tudta de azt kétlem, “elfelejtett” szólni és hibátlannak hirdette. Na majd holnap intézkedem, ha csak le nem tilt, de innen repül az biztos.
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Partneronál 3 éve vett független XR telefonom ma továbbadtam. Egy ilyen képernyő fotó jött vissza az új tulajtól:
Ez mi a jó ég? [kép]
serial number alapján finn a telefon,ahogy nezem ez meg egy finn cég. Mi történik szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Milu_PH
csendes tag
válasz MasterMark #252899 üzenetére
Én úgy adtam át,hogy leszedtem róla mindent.
A telefon serial number alapján finn, ez pedig ahogy nezem egy finn Apple kereskedő. Nem hiszem hogy félre kattintás lehet. De totálisan értetlenül állok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest