Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz GreenGoblin #234190 üzenetére
persze hogy jobban melegszik mint minden más vezetéknélküli töltési módszer
ugyanis a működési elve az elektromágnesesség, azaz a réztekercsekben változó mágneses tér van, amely áramot indukál, viszont van veszteség: ez a tekercs anyagában keletkező hő, ami elég jelentős
nyári melegben nyitott ablaknál például full forró volt a telefonom irodában ülve, és mivel a töltés sebessége lassul, amint érzi hogy nagyon melegszik a telefon, így az egész az értelmét veszítette számomra... feldugom kábellel azt kész
egy helyen maradt meg a vezetéknélküli töltés nálam: az éjjeliszekrényen szép lassan éjszaka tölti, ott tökéletes
-
Šolaire
veterán
válasz GreenGoblin #234192 üzenetére
Én spigen töltőpadot használok SE telómhoz, nem vettem észre melegedést ha volt is akkor minimális ez ne tartson vissza.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Jano_023
őstag
válasz GreenGoblin #234192 üzenetére
Én már az előző telefonoknál is vezeték nélküli töltőt használtam.
Az előző note 10 plust egy gyors töltővel töltöttem ami ventilátor is volt így nem melegedett.
Most az i11 pro maxhoz rendeltem egy kisebb teljesítményűt hogy éjszaka töltsem.
Ezt rendeltem meg iOttie mini.
A dobozban töltőfej és kábel is van.
Szerintem jó vétel és lassan tölti este melegedés nélkül a telefont.[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
MasterMark
titán
-
nord_
veterán
válasz GreenGoblin #234242 üzenetére
Attól, hogy kvázi problémamentes. Ami az utángyártott szutykokról közel se mondható el.
-
domerator
veterán
válasz GreenGoblin #234242 üzenetére
"Akkor mitől a világ egyik legbiztonságosabb töltője?"
"Conclusion
This is a very advanced charger construction, this does also show up in the performance with stable output voltage, overload protection and low noise. It is interesting that Apple has dropped their own special coding in this charger and uses standard usb DCP coding, this means the charger can be used for non-Apple equipment also.
I will call this a very good charger."
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
válasz GreenGoblin #234367 üzenetére
Nyilvàn valami nagyon kritikus hibát javíthattak
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Atikusz
senior tag
válasz GreenGoblin #235630 üzenetére
Tehát akkor egy bankkártyának mindenképpen lenni kell, önmagában az Apple Pay-t nem lehet fizetési eszközként beállítani?
-
marsu.
senior tag
válasz GreenGoblin #236929 üzenetére
Utóbbi
-
aujjobba
addikt
válasz GreenGoblin #236929 üzenetére
Nálam frissült magától, nem kellett törölni.
Kettő kártya volt így, ráadásul az egyiknél a kartyaszam is változott.
Semmi teendőm nem volt egyikkel se.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz GreenGoblin #236932 üzenetére
nem fog én épp ezzel szívtam pár napja raiffeisennél. aktíváltam a kártyát az újat és a régit addig nem tudtam törölni az előfizetések miatt míg nem kaptam a hibajelzést hogy nem tudja levonni az icloud díját. Akkor töröltem a régit és adtam hozzá az újat.
Ez az én kálváriám voltNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz GreenGoblin #237028 üzenetére
igeeeen, tudom.....
de akkkor is egyszerűen undorító a vastag fekete káva.
pont ugyanaz, mintha vennél ma egy lcd-tévét, aminek 10centis fekete kávája van. nincs rá más és jobb szó. hányinger
mondom persze ezt úgy, hogy éltem most egy hónapot egy mate20-al, ami konkrétan faltól falig kép. nem, nem hajlított kijelző, mert azt utáljuk, hanem szép sík screen, de faltól falig. nem kávás, nem noccsos, nem fszom...
és hadd ne mondjam, kb 2db perc alatt megszokod és imádod, és utána :/ ránézel a 12-es iphone-okra és hát gáz, még az a keret is.. amikor meglátod mellette az 500k-s árcímkét, ez meg még gázabb... és akkor még utána látod meg a 11-et, ami meg hát...
na mindegy. de persze, mind másak vagyunk, lehet észre sem veszik a szép vastag fekete keretet..
hiszen még az oled v ips ről sem hallottakja, és nem hordok tokot..... főleg nem körbedagadt-félét..
fujj[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #237093 üzenetére
Nálam működik rendesen.
-
SharpSA
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz GreenGoblin #237141 üzenetére
Ha sok a zavarás a panelban költözzön kertes házba.
Nem értem az embereket minek problémáznak annyit. -
MasterMark
titán
válasz GreenGoblin #237219 üzenetére
Most vettem az X-emre pitaka magcase-t, és szerintem mivel ez kifutó ezért volt csak 35 dollár.
Switch Tax
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz GreenGoblin #237259 üzenetére
A H&M app-nal. A beallitasok - privacy - tracking alatt latod elvileg az appokat, amik kovet(het)nek.
Ha megnezed az app storeban, a Facebook app leirasaban benne van, hogy milyen adatokat hasznal/ ad tovabb, ez, amit linkeltel nekem egy kapcsolonak tunik, hogy kikapcsolhatod, hogy ne kovessen, na ezt az FB appnal nem lehet kapcsolgatni.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz GreenGoblin #237663 üzenetére
Szerintem ugy, ahogy a laptopot oldod fel vele, ha a kozelben van, es rajtad, akkor feloldja, vagy ahogy telefonnal az orat hasonloan.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz GreenGoblin #237666 üzenetére
To enable the Unlock with Apple Watch feature, open the Settings app on your iPhone, then look for the “Face ID & Passcode” setting. Once you flip this toggle, your Apple Watch will be able to authenticate your iPhone as long as the following conditions are met:
Face ID detects a mask
Your Apple Watch is nearby
Your Apple Watch is on your wrist
Your Apple Watch is unlocked
Your Apple Watch has a passcode enabledDo You Dream?
-
Norbi.
őstag
válasz GreenGoblin #237705 üzenetére
Nem tapasztalok ilyesmit, simán tudok játszani órákat is.
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #237777 üzenetére
Nagyon gyűjti, én két hétig bírtam, aztán vettem inkább egy gyári bőrtokot.
-
veterán
válasz GreenGoblin #237777 üzenetére
Hajlamos, nagyon gyűjti és nehézkes is kivenni.
Én is kb 3 napig használtam aztán vettem egy bőr tokot!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
hemaka
nagyúr
válasz GreenGoblin #237818 üzenetére
Szerintem is csoves, spotify jobban bejon es legalabb lehet zenet valtani mobilrol, mikozben a macrol szol. (2evvel ezelott a AM meg nem tudta, gyanitom azota sem)
-
balinlin
senior tag
Én ki sem vártam az ingyenes időszak végét, az app is ment a levesbe. Az külön jó, hogy számomra tök random zenéket is bedobált mikor elindult pl. kocsihoz csatlakozás után. Ja és két együttest, akiknek ugyanaz a nevük (magyar az egyik, külföldi a másik) nem tud megkülönböztetni.
Spoti és YT premium előfizetésem is van, így nem tudott meggyőzni.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Nálam viszont az AM került ki győztesen.
[link] -
SonyNex7
senior tag
Több éve használom a Spotifyt de mivel most vettem a telefont elinditottam a 3 hónapos próbát.
Szinkronizáltam a zenéket és kb 1900-ból kb 10-t nem talált.
Pont ezen küzdöttem ma.Kocsiban azonnal indul magától ez miért nem kapcsolható ki?Egyáltalán miért csinálja ezt?Spotifyt a parancsok futtatásával sem tudom erre rá venni.
Valaki nem tudja hogy kell,elindul a parancs de nem csinál semmit.
Azt sem értem hogy oldalra húzással a borítón(lapozással) a számok között miért nem lehet váltani,és úgy sem hogy az adott szám szól és tálcán van?
Az appon sincs semmi csak egy kereső ha hosszan nyomom.
Ami pozitív az a dizájn és a rádiók,mert így nem kell rádiós app.Milyen fülhallgatót ajánlotok mellé?Airpods pron túl?Vagy az a legjobb?Ha igen miért?
Szimpatikus a Jabra elite 85t. Arról mi a vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Black83
tag
válasz GreenGoblin #237872 üzenetére
Vírus? Nem is hallottam erről hogy létezik...
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást.[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz GreenGoblin #237875 üzenetére
Az biztos, hogy Google naptárban van hold naptár, Google naptárat meg hozzá lehet adni ugye az iPhone-hoz. Nekem is onnan van még jó pár dolgom, mert a páromnak még mindig androidja van, és rengeteg minden van családi naptárban
Ha böngészőben nézem a YT videókat, a feliratokat hogyan tudnám nagyobbá varázsolni? Mind Safari, mind FF böngésző estén picikét.
Illetve valahogy megoldható, hogy ha böngészőben nézek egy videót, és elfordítom a telefont, akkor legyen egy plusz gomb, amivel elfordítható a videó? Samsungomban így volt, mert nálam a képernyő fordítás direkt le van tiltva, de olyan jó lenne, ha a videók esetén nem kellene folyton ki be kapcsolni ezt. Illetve ilyenkor a feliratot sem látom.
-
aujjobba
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #237889 üzenetére
Megy, de valószínűleg nem a 14.5-től függ, hanem a YT szervereitől, azaz esélyesen régebbi iOS-verziókon is működik most.
-
aujjobba
addikt
válasz GreenGoblin #237897 üzenetére
Fura nekem megy simán.
Lehet a premium az oka. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz GreenGoblin #237940 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
@GreenGoblin nincs bajom a Bitwardennel, csak jobban bejön a LastPass felülete, sokkal átláthatóbb, viszont LP-t nem szeretném használni.
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #238016 üzenetére
Csak néhány.
-
félisten
válasz GreenGoblin #238394 üzenetére
Igen, böngészőben, Safarai, Chrome egyaránt. 14.4 és előtte semmi gondom nem volt sosem, csak most 14.5 alatt. Feedbacket nem tudok adni mivel nem olyan az accom.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz GreenGoblin #238664 üzenetére
Először is, azzal kezdtem, hogy elolvastam a teljes használati utasítást Másodszor nagyon sok minden akkor fog kiderülni, mikor használod. Harmadszor már így is mindent úgy vásárolok, hogy kb tudományos kísérletet folytatok és Excel táblába vezetem fel a különbségeket.
Örülök, hogy Te még soha semmit nem küldtél vissza 15 napon belül, és hogy Te találtál olyan helyet, ahol például felkészültél arra, hogy látod egy egy app milyen másként működik Androidon és milyen másként ios alatt és egész pontosan megtaláltad az összes különbséget. Vagy nem erre gondoltál? Vagy az androidra gondoltál, hogy miért nem néztem előre utának, hogy mi a különbség egy Meizu és egy Samsung S9 között? -
atirag
őstag
válasz GreenGoblin #238674 üzenetére
Hát bevallom igen
-
SonyNex7
senior tag
válasz GreenGoblin #238674 üzenetére
Azok akik tudnak már olvasni ennél sokkal cifrábbakat is tudnak már mondani,5 éves fiam van,egymástól hallják az óvodában.
Rendben Lugosi,bár nem értek egyet,figyelni fogok rá.Icecave:tényleg nem tudja a Spotify sem...akkor még nem törlöm le.
Más alternatív ami támogatja ezt a multipoint bluetooth dologot nincs?
Ha elengedem ezt a dolgot LG fn6,Soundcore liberty air2 pro,stb milyenek lehetnek hangzású ág szemben az airpods pro-val.
Tv-t lehet nézni vele Samsung Q80T?
Akkor nem hely alapú de eszköz alapú sincs?Kocsiba bluetooth eszköznél ne zárjon le? -
Topikgazda
válasz GreenGoblin #238688 üzenetére
Vannak külsős appok watch-ra, amik ezerszer jobban ellátják a feladatukat (jelen esetben az alvás követést), de én úgy vagyok vele, hogy ha edz is az ember, nagyon nem akku bajnok az S4/44 mm, nem hogy még egy külön ilyen alkalmazással.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #238688 üzenetére
Említettem más-más időpontra kelek és több ütemezést is be lehet állítani. H-SZ-P és K-CS és SZ-V mind más és más időpont és ha mégis adott napra változik a helyzet akkor lefekvéskor a lock screenről két mozdulat csak a következő ébresztést módosítani ideiglenesen.
HoldfenyLuna: van snooze, be is van kapcsolva alapból az alvás mód beállításkor
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz GreenGoblin #238696 üzenetére
Igen, tudom, de egyrészt én nem használnám ki az AW összes funkcióját, így számomra nem éri meg. Illetve én nem is szeretem l, ha valami van rajtam este, és így is borzasztóan alszom, hátha még amiatt kellene görcsöl ön, hogy álmomban odavágtam valamihez. Tudom, van óratok, rendeltem is előre magamnak, de végül nem fogom megvenni az órát.
@bnorci hidd, mesteri szintre fejlesztettem az elalvás művészetét, tudok úgy is aludni, hogy mellettem bomba is robbanhatna, és a matek feladatosdi sem tart fel a vissza alvást ól. Ez a 3 percezés vált be eddig a legjobban nekem.
-
Norbi.
őstag
válasz GreenGoblin #238776 üzenetére
Az elején volt akinek merülgetett a 12-es széria. Javítva lett elvileg.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz GreenGoblin #238890 üzenetére
Én is nagyon szemezek vele már egy ideje, majd ha megérkezett tölts fel légyszi pár képet A videó nem volt semmi, mikor a toronyból hajigálta ki a telefonokat ezzel a tokkal
[ Szerkesztve ]
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #238984 üzenetére
Ez nem hangzik jól. Nekem egyszer régen SE 1 síelés közben, akkor tudtam a hideg miatt sztrájkolt és utána minden rendben volt.
Akku menüben nézd meg esetleg egy app megkottyant? Ha többször csinálja akkor beállítások reset, aztán szerviz. Ha garis cseréltesd. -
Topikgazda
válasz GreenGoblin #238984 üzenetére
Még előbbi verzión igen. Nyomtam egy force-olt újraindítást és ennyi, azóta sem jött elő. Nem kell ezt túlgondolni, indítsd újra és használd. Egyik szoftver sem tökéletes. Már mindegyik annyira bonyolult, hogy 1-1 ilyen összeomlás, ha nagyon ritkán is, de előfordulhat.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #239367 üzenetére
Ez jobb megoldás szerintem is, tök felesleges SSD-t kötni a telefonra.
⭐ Stella
-
aujjobba
addikt
válasz GreenGoblin #239404 üzenetére
Mutasd!
Sokszor használom de eddig nem láttam. -
törölt tag
válasz GreenGoblin #239404 üzenetére
Remélem ennyinél meg is állnak a bullshittel.
-
aujjobba
addikt
válasz GreenGoblin #239418 üzenetére
Ráadásul egyidőben ‘golyózzák ki’ a Facebook-ot, és erősítenek a saját hirdetési fronton.
A végén még a Facebook-nak fogok igazat adni.Milyen teló az, ha szabad kérdezni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest