Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
-
R a y
senior tag
válasz Chereiose #67996 üzenetére
felejtsd el az android vonalat
2008-tól 2012 januárig ios-t használtam, majd meguntam a kezelőfelületet, és vettem egy nokia e6ot. Azzal elvoltam 1évet, majd közben kipróbáltam az androidot is, végül visszatértem az ioshez. Mondjuk a nokia e6om még mindig megvan, az jó kis teló.
[ Szerkesztve ]
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
legenda
válasz Chereiose #68076 üzenetére
nem, pont hogy a rátöltögetésre vannak már tervezve a li-xx akkumulátorok, bármikor rátöltögethetsz, nem kell teljesen lemeríteni - a védelem nem is engedi, mert az a halála lenne a li-xx akkumulátornak -, illetve feltölteni sem muszáj mindig maximumra.
Bilux; ez már nem igaz egy ideje, csak a régi ni-cd és ni-mh korszakban kellett ezzel foglalkozni, bár már a ni-mh alatt is csak részint.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
nord_
veterán
válasz Chereiose #68130 üzenetére
Ugyanaz - bár az Air kijelzője valamivel jobb.
A méret pedig ízlés kérdése. Bemész egy APR-be, megnézed mindkettőt, aztán döntesz.
(Nálunk a család a retina Mini mellett döntött. Kellemes használni, bár ha megnézed pl. az index.hu-t, az egy jó teszt az olvashatóságra: nekem az Air pont kényelmes volt, míg a Mininél azért szeretek belenagyítani.) -
g0n21
senior tag
válasz Chereiose #68238 üzenetére
Az iPhone nem lenne 14k egy hónapra. Annál pont 6-tal kevesebb, mert az a 6 a tarifacsomagod, amit bizonyos konstrukciókkal lebeszélsz.
Én Next M-ben vagyok, mert a telefonomat használom munkára is, és nekem nem kell céges, kell egy kis autoritás, cserébe havonta kifizetek 10k-t. Ha ebbe a tarifacsomagba vettem volna az 5s-t és nem a cég csomagjába, akkor 15k a kezdő, és 2évig 4k.
És nem mondhatom azt, hogy havonta 14k az iphone.
Mert abból 10k-ért korlátlanul beszélek és smsezek.
Szóval ne keverjük a tarifacsomagot a mobiltelefonnal
(no offense)Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
válasz Chereiose #68238 üzenetére
Nem a telefon a 14k, de értem amit mondassz..
Nálam havi 8 a teló +5500 a díjcsomag (akciós a díjcsomag platinakártyás előfizetés mellé), így majd 210 ezerre fog kijönni a teló. Viszont korlátlanul telefonálok hálózaton belül, sms, net, stb., most nem sorolom.
Szal normál áron jön ki a teló, csak mellé díjcsomagot is kell fizenti. Megkapod máshol olcsóbban is, egybe. -
Smile8822
senior tag
válasz Chereiose #68258 üzenetére
Figyelj megmondom őszintén hogy nem a pénz itt a dolog mert most vettem i5 öt 4 hónapja 190k ért az euronics be győrbe,az volt a baj hogy hülye voltam és feketét vettem és ugye kopik és nem is kicsit pedig aztán én vigyázok mindenemre,aztán eladtam még az előtt hogy jobban lekopott volna és hála isten elég jó áron adtam el.
És mint írtam jobban szeretem ha a telefont én veszem meg zsír újan abszolút hajszálkarcmentesen és 1 év garival,és most ez az i4s jó áron lenne és tényleg semmi kép nem vennék használt telefon 100 ezrekért aztán ki tudja hogy meddig fogom használni és mi volt az előélete.
És annyival nem tud többet az i5 hogy megint újat vegyek bár már 150k ért van új de annyit nem ér meg ezt saját magam tapasztaltam szóval i4s Megrendelve ( nem beszélve arról hogy sokkal jobban néz ki )•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Chereiose
addikt
válasz Chereiose #68274 üzenetére
Amúgy ha használtan veszek, akkor mire kell odafigyelni? Nekem azért van pár gyanús itt, de van, ami tényleg jó 120K környékén, sok pozitív értékeléssel
Szóval ez a letiltás, hálózatfüggés, stb mikre kell odafigyelni?
Pl erről vagy erről mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
Darda Csabi
tag
válasz Chereiose #68280 üzenetére
Hát szerintem ha hálózat függő készüléket veszel, akkor mindenképpen érdemes odafigyelni arra, hogy a készülék ki legyen fizetve, ezt a vásárlási papírok alapján ki tudod deríteni, ha 0ft ért vette, akkor nem érdemes belemenni, elvileg ha a készülék ki van fizetve, akkor nem tilthatják le, ha részletre vette akkor igen, mert akkor a telefon még nem az övé. Sok iphone fordult meg a kezemben és nem volt ezzel probléma, arra figyelek, hogy minden papír legyen meg, plusz doboz, tartozékok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest