Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP
őstag
Volt Store-n régebben egy YT letöltő alkalmazás. Az ingyenes verzióba 10 videót le lehetett tölteni, és lezárt képernyőnél is szólt a zene.
Nem tudjátok mi a neve?
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
Keksz
senior tag
Zenere ajanlom a google musicot, Mo-rol nem erheto el, de csak addig kell pl usa, angol v nemet proxy mig beaktivalod a google fiokodba es utana 20.000 zeneszamot (max 300 mb/ fajl) tolthetsz fel ingyen a felhobe.
Aztan latod az osszes zened, pl bongeszobol - meloban streamelheted magadnak
Vagy gMusic alkalmazassal direkt is elerheted iOS keszulekeden, ha pedig mesz vhova offline raksz par albumot es ott van a telefonodon, ipadon a cucc.
Ha mar nem hallgatod reseteled az offline-t, vagy eltavolitod az albumrol a flaget... -
Salex1
őstag
Nektek sem megy az appstore? Vagyis keresni tudok, de letöltésnél kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni az áruházhoz...
-
ZooLee
senior tag
válasz walakii #24841 üzenetére
(#24841) walakii: Igaz sikerült minden zenét visszaszinkronizálnom közben, de sebaj majd törölgetem megint
Használd a "Sync checked songs only" flaget, vagyis csak a bepipált dalokat/albumokat szinkronizálja, vagyis Te állítod be az iTunesban, hogy mit tegyen fel. Vagy csinálj egy albumot, és csak azt pipáld be a szinkronizálásnál, és ebbe az albumba pakolj, vagy ebből törölj, és akkor szintén automatikusan intézi az iTunes. Vagy ugyanúgy felhasználhatsz egy Smart album-ot is, az zenéknél/albumoknál egy taget töltesz ki megfelelően, és ez alapján pakol/szinkronizál az iTunes. (Ha több iEszközöd van, akkor ez egy nagyon jó megoldás)
Az iTunes-al először sok munka van, de ha egyszer beállítottad, utána nagyban megkönnyíti az életed. Legalábbis nekem zökkenőmentesen működnek ezek a megoldások.
(#24745) TBMC: példaként említettem... hasonlítva a 4/S hez, azok 1%ot sem merültek ... na mindegy, nálam nem bírja az akku, téma túltárgyalva
Azért érdemes lenne a beállításokat végigmolyolni egy kicsit, mert a kényelmes 1-1,5 nap azért meg szokott lenni átlagos felhasználással kikapcsolgatás nélkül a legtöbb felhasználónál. (GPS-t használó alkalmazások beállításának, működésének ellenőrzése pl.)
(#24611) Parasite: T-Mobile ingyen cseréli a sim kártyát, de amúgy sem hiszem, hogy ne érne meg néhány ezer forintot egy normális sim kártya
Azé' csak úgy puszira nem cseréli alapvetpően (kivéve, ha jó arc az ügyintéző) nekem most ment a csere az i5-tel, és a régi kártyám még Westel900-as volt! Pedig olyat nem tegnap osztogattak
(#24713) HUNPSP: Na, megérdeklődtem a microsim - nanosim cserét a T-nél... jól mondtátok, 4500Ft. Akkor ingyenes, ha az adott számmal/sim kártyával veszed a telefont.. röhejes kissé...
Miért lenne röhejes? Teljesen normális szerintem, hogy csak akkor cserélik "garanciában" a kártyát, ha az adott előfizetés felhasználhatóságával van olyan gond, ami rajtuk múlik. Minden további nélkül cserélni szokták egyébként akkor is, ha a hívásokkal van gond (vagy legalábbis arra panaszkodik a felhasználó). Egy "külső" (nem az előfizetéshez tartozó) telefonvásárlás pedig szerintem nem ez a "garanciális" kategória.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz allando #24868 üzenetére
ezzel talán ki tudod deríteni hogy milyen függő. de aki így árulja az már felejtős. lehet hogy már rég le van tiltva vagy le lesz, vagy lopott. hivatalosan pedig nem tudod így függetleniteni.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
M@te
senior tag
válasz allando #24870 üzenetére
ide a model szám kell.
beállítások->info->model
de ha csak ez a képernyő jelenik meg neki, akkor lehet hogy a menüt sem éri el az eladó. én nem foglalkoznék vele a helyedben.
ide írd a serialt. 3gs. január 23.ig garanciális. de ez nem sokat segít az eredeti kérdés megválaszolásában.
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
allando
tag
A lenti adatokat akkor miként tudta küldeni az "elado" ?
Vakerán 19 és félbe fáj....
Elvileg egy 3gs.
Te mit csinálnál a helyemben?
Most írtam rá emailen és ha megtudja adni a modellszámot akkor abban a linkben mindent kiad? Tiltás stb...Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
M@te
senior tag
válasz allando #24872 üzenetére
19.500? annyiért végülis megéri talán.. még letiltottan is. netezni (wifivel) zenét hallgatni játszani sportolni tudsz vele így is. ha meg ESETLEG magyar függő és nincs letiltva akkor ha szerzel bele egy kártyát akkor tudod használni. bár nem lesz a leggyorsabb, de ennyi pénzért megéri.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
válasz allando #24875 üzenetére
nem tudom. mindenhol máshogy intézik a hivatalos függetlenítést. amerikába csak személyesen lehet angol O2-nél neten is lehet igényelni. persze csak a megfelelő feltételek mellett. de nem hivatalos úton is ki lehet függetleníteni de erről nem itt.
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat, hogy 4S-en egyszercsak eltűnt a wifi jel és onnantól nem kapcsolódik fel az otthoni hálózatokra? Viberen beszéltem megszakadt és azóta nem hajlandó csatlakozni. A router látja a telefont de a telefon nem éri el a hálózatot..
2013.Jan. 15ig garanciális a telefon még.. 5.0.1 van rajta jb-vel.. Újraindítás megvolt respring megvolt, semmi változás.
Gyorsan vissza a T-be??
-
-
tomcsi
őstag
válasz Kicsirics77 #24879 üzenetére
Ok mindjárt rápróbálok csak most kikapcsoltam pár percre..
-
allando
tag
Szerintetek Osztrák T-mobilos 3GS-t magyar T-mobilossal lehet aktiválni?
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
allando
tag
válasz bull84ghia #24890 üzenetére
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Egy kis off észrevétel.
Hívtam egy kedves ismerősömet telefonon, és nem vette fel, leraktam utána egyből hívtam egy másik ismerősömet, akivel létrejött a beszélgetés. Miközben én beszéltem az ismerőssel, jött egy sms atom hangerőn bele a fülembe, ráadásul kétszer is. Beszélgetés után megnéztem, hogy mi lehet az sms, hát értesítés jött egy nem fogadott hívásról, attól az illetőtől akit az előbb nem tudtam elérni, mert Ő megpróbált visszahívni.
Ez mindenkinél így van? Szerintem aktív beszélgetés alatt elég lenne csak egy kicsi rezgés az értesítésről.iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Csabee.
nagyúr
iPhone-on jobb felül a töltöttségjelző mellett mit jelent a kis telefon piktogram??
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért