Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Sziasztok! Van már untethered gyári IOS6-ra? Véletlen feltettem
-
Salex1
őstag
Lehet valahogy App store-ban vásárolni anélkül, hogy megadnám a bank kártya számomat? Azt tudom, hogy Paypal-t és az Enropay-t(virtuális VISA kártya) nem fogadják el sajnos.
-
Salex1
őstag
Mitől lehet, hogy ennyire lecsökkent az akkuidőm? IOS6, Nincs JB.
Normál használat + Kb. 1 óra Bejeweled játék van benne, az lekaphatja ennyire? -
Salex1
őstag
Lockinfo 5-ről tudtok valamit? Mikorra várható? Nem akarok downgradelni IOS6-ról, de ha nem lesz kész mostanában akkor muszáj leszek...nagyon hiányzik.
Nem értem miért hagynak ki alapvető dolgokat a rendszerből...persze, hogy a h***e amcsi egyszerű emberek ne bonyolódjanak bele...ezért térek vissza majd az androidra, ha megszolgálta az idejét a 3GS. Pedig szeretném szeretni, sőt magát a vasat szeretem is, csak ne lenne mögötte egy olyan rendszer, ami már több évvel ezelőtt is elavultnak számított volna. Tegye fel a kezét, aki elégedett teljesen a rendszerrel és nem hiányol semmit.
El sem hiszem, hogy azért kell JB-elni egy telefont, hogy ébresztés közben ne rezegjen és, hogy a naptári bejegyzéseket a főképernyőn lássam. Miért nem lehet a noticenter-t bekapcsolni, hogy a lockscreen-en is látható legyen... -
Salex1
őstag
IPA file telepítés, most, hogy nincs installious lehetséges valahogy? Lementettem egy régi játékot, a PC-re, ami már nem elérhető a store-ban azt szeretném valahogy visszavarázsolni. (DEB telepítés is jó lenne, mert át tudom konvertálni)
-
Salex1
őstag
Nektek sem megy az appstore? Vagyis keresni tudok, de letöltésnél kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni az áruházhoz...
-
-
Salex1
őstag
-
Salex1
őstag
Tudom, hogy szabvány, UTF32/16/8-al van kapcsolatban. Csak azt nem értem, hogy sok telefonnál miért működik mégis?
Egyébként valami olyan dologra gondoltam, hogy én megírom a szöveget, ahogy akarom és automatán a visszafeledőlő ékezetet használja vagy hasonló...csak egy kis használat egyszerűsítés gyanánt. Nem írok olyan rengeteg SMS-t, csak jó lenne, ha nem kellene nekem foglalkozni ezzel is.Végül is a telefonnak kellene lenni értem, de néha ebben kételkedek. -
Salex1
őstag
Létezik valamilyen app (akár JB-s) amivel időzítve be lehet állítani a csengéshangerőt?
-
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni?
3GS-em van és szeretném a mobil-netet megosztani a tabletemre (androidos), ami sajnos nem tudja BT-n fogadni. Ugye a 3gs-ben nincs wifi megosztás alapból. Próbáltam feltenni a PdaNet-et, de ez valamiért az első próbálkozás után nem működött, hiába raktam újra. (először tökéletesen ment a laptopra osztva)
Van valami megoldás amivel megoldható lenne esetleg? -
Salex1
őstag
Sziasztok! Mitől lehet az, hogy 3GS-en semmit nem tud frissíteni a teló? Megjelent 13 új frissítés, de egyiket sem tudja letölteni, ráadásul az appok nem indulnak el, mert,ha rájuk kattintok akkor újra próbálkozik a letöltéssel, majd kiírja, hogy az alkalmazás nem tölthető le.
-
Salex1
őstag
válasz DanielK #52803 üzenetére
Jó, de hogy csinálom vissza, hiába indítom újra a telefont, ezeknél az appoknál ott van alul a letöltési csík és ha rábökök, akkor kiírja, hogy várakozás majd kb.2perc múlva, hogy nem tölthető le.
Egyébként eddig nem jelent meg olyan frissítés, ami nem lett volna jó a telóra, és mivel nincs IOS7 a 3GS-re így nem szabadna feldobnia. -
Salex1
őstag
Lehetséges valahogy túratérképet varázsolni az iphone-ra? Van IGO-m is, de a legjobb mégis csak a googlemaps lenne...
-
Salex1
őstag
Ha töröltem egy e-mail-t véletlenül a telón, valahogy vissza lehet hozni? (Gmail-exchange szinkron) Mert, ha telón törlök nem rakja át a kukába.
-
Salex1
őstag
-
Salex1
őstag
6S-en legfrissebb IOS-el, hogy tudnám azt megcsinálni (JB nélkül), hogy a lezárt képernyőn látszódjon az aznapi teendők listája?
-
Salex1
őstag
Valahogy ki lehet azt találni, hogy az éppen bejövő hívás átirányított hívás egy másik számról vagy közvetlen bejövő?
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani olyan flip tokot 6S-re, amibe lehet bankkártyát is rakni, de viszonylag vékony.
Ami most van az sajnos kb 3x olyan vastag, mint a telefon, ami nagyon elkeserítő.
Ezt néztem, de előbb hátha van itt valakinek tapasztalata. -
Salex1
őstag
Még mindig nem lehet beállítani ezt az "okos" telefont (6S), hogy a lezárt képernyőn megjelenítse a következő naptári bejegyzést és esetleg az időjárást?
Már a 3GS-en meg lehetett oldani, igaz JB-el, most meg az nem játszik, mert céges és tiltva van minden ilyen. Eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, de most a 12.2-nél az alvás mód végén kiírja, hogy jó reggelt, xx fok van. Valami ilyet szeretnék állandóan. -
Salex1
őstag
válasz HUTCHDB #199788 üzenetére
Nem is szükséges az AOD. Ez a felébred, ha felemelem, nekem bejön, de miért nem lehet testre szabni, hogy mit jelezzen ki? Komolyan olyan nagy dolog lenne?
Ez az a felület, amire mindig, rendszeresen ránéz az ember, és mégsem engedik. Ezért utálom az almákat. Megmondják, hogy mit szeress. -
Salex1
őstag
6S készüléken a wifi sokszor nagyon lassan megy. 150M net van és 4Mbittel megy mindössze, ott is akadozva. Játszani nem is lehet rajta, mert folyton kidob. Mi lehet a baj?
Sajnos nem állandó hiba, amivel kérhetném, hogy cseréljék ki (céges teló)...
Most valamelyik legújabb frissítés óta csinálja. -
Salex1
őstag
Komolyan nem lehet megváltoztatni 11 generáció óta a messenger jelzéshangját? Hogy lehet ilyen f..s egy valami? (Céges...)
-
Salex1
őstag
Feltettem a 14-et, és eltünt a kedvencek widget. Elő lehet valahogy varázsolni?
-
Salex1
őstag
Legfrissebb iOS-en fut a telóm és valamiért az egyik BT füles csatlaktatásánál leveszi a caengetési hangerőt majdnem nullára és ha bontom a kapcsolatot is úgy marad...így rendszeresen nem hallom meg, hogy csörög a teló. Van erre valami gyógyír?
Azt próbáltam, hogy amikor csatlakoztatva van akkor felveszem a hangerőt , de következő alkalommal megint leveszi. -
Salex1
őstag
Gyerek miatt bekapcsoltam az irányított hozzáférés-t és így le van tiltva a tapi és az összes oldalsó gomb. De ez a f.s nem akar kilépni belőle.
3x kellene kattintani, ezt veszi is, de nem jön be a kódbeírási ablak. illetve e touchID-t sem veszi. teljesen kizártam magam így a telefonból.
Valami ötlet? -
Salex1
őstag
válasz Salex1 #240324 üzenetére
találtam egy megoldást a szifon.com-on, semmi más nem segített:
1. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőnövelő gombot.
2. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőcsökkentő gombot.
3. Ezután tartsuk nyomva az oldalsó (bekapcsoló) gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó. -
Salex1
őstag
IPhone 8-hoz bármilyen Bluetooth kontrollert hozzá lehet csatolni, vagy csak az XBOX S/X-ét?
-
Salex1
őstag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a képek mentésre kerüljenek az Icloudba (most így használom), de ha valamit ott törlök, az ne törlődjön le a telefonról? Nagyon kevés az 5Gb, de mivel céges a telefon még ha akarnám se tudnék tárhelyet bővíteni.
-
Salex1
őstag
IOS 16-on szeretném a lockscreen-en az óra felé betenni a tőzsde EURHUF árfolyamot. De valamiért a kiválasztásnál, csak egyetlen elmentett árfolyamot hoz ki, mást nem tudok betenni. Hol lehet a gond, mit kell állítani?
-
Salex1
őstag
Melyik boltban szabad megvenni az iPhone-t? Árukereső elég vagy szórással talál. Ionstore, apple4you megbízható Bolt? Azt írják apple garancia, de a hivatalos szervizek között nincs fent egyik sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest