Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Salex1 #19548 üzenetére
Lehet sokmindentől, egy újonnal telepített app, vagy egy háttérbe szorult, ami nem látszik a multitaskban. Egy reboot-ot mindenképp megér, és ha még mindig csinálja, el kell gondolkodni, hogy miket telepítettél azóta, amikor még jó volt.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Okuyama
tag
válasz Salex1 #19548 üzenetére
Nekem meg pont ellenkező ,most azt vettem észre hogy az akku időm nő ! 4S IOS 6.0 .Eddig 5:50 perc körül volt a max ,tegnap már 6:38 perc használat jött össze.Semmit se telepítettem vagy töröltem a telefonról ,és ugyanugy használom mint eddig !! Értitek ezt ? A Multkor meg a fene se tudja valahogy 12 óra jött össze és még csak töltöt se látott a telefon közben ,de még pc-t sem Készítettem képet is szerencsére ,ha kéritek felrakom .Én már ebből az üzemidőből nemtudok kimenni .......... Jah és soha nem volt rajta jb 1 másodpercet sem .Lehet hogy mivel 3-4 hónapos a telefon most érte el a max kapacitását az akku ????
-
Salex1
őstag
-
-
nord_
veterán
válasz Salex1 #25195 üzenetére
Más telefonnál se működik. Hiába írod meg ékezetesen, ha úgy állítod be a menüben, hogy mindenképp 160 karakter legyen egy sms-ben, akkor automatikusan eltávolítja küldés előtt a nem megfelelő ékezeteket: bár nálad az elmentett sms-ben ékezetes lesz a szöveg, de a címzettnél már nem.
A kép jó!
-
Topikgazda
válasz Salex1 #52806 üzenetére
Safe mód? Akkor nem az a baj,hogy már "széjjel" van JB-zve? Egy idő után az is bekavarhat, ha már rég fentvan, és minden kis tweak-et kipróbált az ember, főleg a feltörteket.. Ha ez a baj, ha nem, én pont az ilyen dolgok miatt hagytam fel a JB-vel, és bár megvettem a tweak-eket, amiket használtam, még úgyis voltak furcsa dolgok.
amuba: [link]
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nord_
veterán
válasz Salex1 #67293 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy telefonon vagy számítógépen törlöd az emailt, nem az eszköz számít.
Egyébként igen, vissza lehet hozni: amennyiben nem ürítetted a kukát. A telefonon is lehet kukába rakatni a törölni kívánt levelet, a Beállításoknál lehet megadni, hová kerüljön a mail. Alapértelmezetten nem töröl a telefon, hanem csak archivál - vagyis az Összes levél-re kattintva ott lesz atöröltarchivált leveled. -
törölt tag
válasz Salex1 #199779 üzenetére
Mindkét elvárásod teljesül. Mind a következő (akár naptári, akár egyéb) esemény, mind pedig az aktuális időjárás megtekinthetőek lezárt kijelző mellett.
Mindössze egy mozdulat, hogy a bekapcsolt (de zárolt) megjelenítőn meg tudd tekinteni a kihelyezett widgeteket (mindkét kívánalmadhoz van widget).
-
Salex1
őstag
válasz Salex1 #240324 üzenetére
találtam egy megoldást a szifon.com-on, semmi más nem segített:
1. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőnövelő gombot.
2. Nyomjuk meg, majd gyorsan engedjük fel a hangerőcsökkentő gombot.
3. Ezután tartsuk nyomva az oldalsó (bekapcsoló) gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó. -
veterán
válasz Salex1 #317678 üzenetére
Az első év mindenhol apple gari lesz, teljesen mindegy a hogy a világ melyik részén és melyik boltból veszed.
Az itthon érvényes sávos garinál az első év után viszont nem mindegy, legalábbis ha magánszemélyre lesz véve, cégnél mindegy, ott amúgyis csak az 1év jár.
Itthon:
-Apple.hu
-Istyle
-Icentre
-MM
-Euronics
-Notebook.hu
-Emag (csak emagos forgalmazás, piacteres eladók nem)
-Mobilszolgáltatók
-Ha minden igaz akkor az Alza isHa valahol sokkal olcsóbb mint a fenti helyeken, akkor az legyen gyanús.Főleg az ilyen nevenincs helyeken.
Az ismertebb boltok nagyrésze sem hivatalos viszonteladó.
Aqua,Ipon,Firstphone,Bestbyte, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest