Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
i4s-re milyen keretet / bumpert / tokot használtok?
-
Topikgazda
-
mandin
senior tag
Létrehoztam a telefonon a képekben egy albumot, iTunes-on hogyan tudok oda képeket szinkronizálni? Nem látja az albumot vagy nem tudom, elég kacifántos ez az iTunes.
-
pockhome
senior tag
válasz ittakary #24306 üzenetére
ez ráfog a hátuljára, vagy ugyan úgy karcolódik tőle ha leteszed?
mert az antenna-védelmen kívül én nem sok értelmét látom a bumpernek, nekem amilyen tok van, az se az oldalát nem karcolja, és még a kamera is jól fotóz benne.
havernak meg a 4eFt-os műanyag tokja szerte-szét koptatta már az egészet körbeGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
TBMC
addikt
válasz baro130 #24311 üzenetére
Én 2 évet használtam i4en (minden áldott nap használatnak volt kitéve a készülék) azalatt 1x sem szedtem le a bumpert, csak mikor eladtam, s egy apró karc sem volt rajta (hozzá teszem, nem hamisítvány, eredeti termék volt - eredeti áron ) és elég sok készüléktől is védte a készüléket...
én csak ajánlani tudom
-
-
TBMC
addikt
válasz csacsi67 #24315 üzenetére
Jaja SGP-t én is sasoltam élőbe, de már a 4et is eléggé megvastagította, fogásra sem volt kényelmes
amit tudok tapasztalatból ajánlani, az az Ozaki O coat (bár ami negatívum s nekem nem tetszik, hogy kitakarja az egész készülék hátát, illetve egy idő után behullámosodik, hisz mégiscsak 0,3mm vastag) illetve ez a Macally protective bumper. Egyelore nagyon tetszik kényelmes fogást ad a készüléknek, igaz kicsit keménynek tűnhet felhelyezéskor, de véleményem szerint kiváló
-
lugosi
MODERÁTOR
Én is ugyanígy használom, csak kíváncsi voltam.
A 3G-men volt egy állati jó Belkin tok, annyira rágyógyult és olyan jó fogása volt, hogy azt néha használtam. Ha olyan passzentos, minőségi cuccot látnék 4s-re, akkor olyat lehet hogy vennék, de amúgy én se foglalkozok vele. Egyébként érdekes, ennek ellenére nem karcos a telefon. Jó, nem dobálom, nem lazáskodok vele, de több mint 1 éves és nincs rajta sérülés.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani beépített akkumlátoros (nem napelemes) tokot iPhone 4S-hez? Sötét színű, lehetőleg fekete legyen.
Hol érdemes venni ilyet és mire érdemes odafigyelni az ilyen tokoknál?A segítséget előre is köszönöm!
szerk: most találtam ezt, erről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Valaki kipróbálná, hogy működik-e? Custom carrier logo iphone/ipad alá, jailbreak nélkül, tehát i5-re is. Nekem valamiért nem működik.
yo
-
Tomate
veterán
válasz Tomate #24338 üzenetére
Ezt találtam. Szóval leszedem a redsnow-t, betallozom a 4.2.1-es IPWS-t kipipálom a legutolsó just enter pwned DFU mode just now beteszi DFU módba itunsra dugom, itunesal shift + visszaállítás kiválasztom a letöltött custom ipws-t és elvileg jó??
[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy Iphone 3GS -em, és másik basebandet akarok rárakni de olvastam hogy a 2011 34. hetén vagy utána készült telókat nem szabad piszkálni ..... Végülis annyi a kérdésem hogy sorozatszámom alapján (869225**** ) melyik évben készült ? Mert én a 2009-et vélem reálisnak
-
tajati
aktív tag
Üdv!
van egy jb-s i4-em akartam csinálni egy restore-t beraktam dfu-ba redsnow-val ituneson rá mentem a vissza töltésre 1601 hibakóddal kidobott.. mi a megoldás?
-
Kommy
veterán
válasz tajati #24344 üzenetére
Rakd recovery módba és úgy nyomj restoret, érdemes a víruskeresőt is letilteni, ha megint ezt a hobát kapnád akkor okézd le de a telefont hagyd a gépen, zárd be az iTunes-t, nyisd meg újra és nyomj a reszore ra megint ( elvileg recover ymödban van ekkor a telefon)
Tomate: igen 4.2.1 a legújabb rá
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája