Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz Massacre14 #220648 üzenetére
Konkrétan erre gondolok [kép] - Ezt hülyén oldotta meg az Apple szerintem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz MasterMark #220654 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tothjozsi96
addikt
Annyira nem vagyok jártas az iPhone 12 Pro pletykákban, de aki képben van az megtudná mondani hogy valószínű hogy belekerül a 90 vagy 120Hz-es képfrissítés?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Massacre14 #220646 üzenetére
Igen ebben a sorrendben gondoltam én is.
Automatikusan készítés szerinti sorrendbe teszi majd őket. -
Zozo0525
őstag
válasz tothjozsi96 #220658 üzenetére
szerinted erre tud valaki pontos választ adni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz tothjozsi96 #220661 üzenetére
A pletykák azt mondják, hogy lesz.
-
hitchins
őstag
Foto kezelesevel lenne nemi problemam.
Ugy latom a fotoimat ket helyre is menti icloudba es google fotoba is.
Vettem icloud tarhelyet igy google fotokra alapvetoen mar nincs szuksegem igy gondoltam torlom onnan a cuccot.
A problema az hogy ha barmit torlok a gphotosbol akkor azt egybol torli a keszulekrol es az icloudbol is!!!
Azaz most az a helyzet all fenn hogy vagy duplan vannak meg a kepek vagy sehogy.
Mi lenne a legegyszerubb modja annak hogy a kepek csak 1 peldanyban legyenek meg? -
Zozo0525
őstag
google account-t törlöd a telefonról?
-
mr.tamasbiro
őstag
Hát megoldódott az rtl most és az hbo go.
Erre csak az éjjel gondoltam és az lett a baj.Frissíteni kellett az iost. -
Micsurin
nagyúr
Vodás iphonek függők ez tiszta, de ez kiterjed az Esimre is?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #40993792 #220670 üzenetére
Köszi!
Akkor felejtős a szolgáltató váltás, esetleg azt tudod, hogy csak a náluk vett telefonnal megy vagy függetlennel is jó lenne? (T és eSIM)
Agyalok rajta, hogy ha már telo csere a csomagon is módosítók de így a Voda + T kiesett vagy magenta1 vagy továbbra is flottás T(eSIM-ben) és esetleg egy Digi sim még hozzá a net miatt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok olyan cégről, aki nincs rajta a hivatalos partner listán, mégis az Apcomtól veszi a telefonokat? 1+1 év garancia miatt lenne fontos. Írják, hogy
Honnan tudom, hogy egy cég hivatalos helynek minősül?
Természetesen a ráutaló jeleken felül még érdemes tudni, hogy a magyar hivatalos nagykereskedő az Apcom tehát ha az adott cég onnan vásárol, és utána pedig mi az adott cégtől vesszük meg számlával, akkor érvényes ránk a fenti 2 éves garancia, még ha nem is tartozik a fenti listába. Ezen a linken láthatjuk a viszonteladókat, partnereket.Jobb lenne hivatalos partnertől venni telefont a +1 év miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
válasz tothjozsi96 #220661 üzenetére
a pletykák szerint lesz benne (120), és dinamikusan fogja állítgatni a rendszer.
-
kchris78
veterán
válasz #50192640 #220636 üzenetére
"távon hogyan viselném a jóval kisebb kijelzőt (42 vagyok és szemüveges). "
Én is ennyi leszek pár hónapon belül. Minuszos -3-as a szemem de az elmúlt 2 év alatt kb (de lehet hogy hosszabb folyamat csak a legutolsó szemüveg készítésekor nem foglalkoztak ezzel) fé-1 dioptriát emelkedett a 0 felé a látásom. A következmény:
Közelre sokkal kényelmetlenebb a látás (monitor OK, telefon már macerásabb), távolra meg igazából jobb az erősebb szemüveg. 2-3 éves a szemüvegem de jó látásvizsgálatra kell elmenni mikor csinálnak újat (vagy érdemes csak simán szemészetre menni hogy mi a helyzet ha amúgy jó a szemüveg - de nekem lejön róla a mindenféle réteg hogy roh.djanak meg akik a lencsét csinálják...). A lényeg hogy NE csak szemüveggel soroltassák a számokat hanem csinálják végig szemüveg nélkül hogy az is kiderüljön ha csökkent a dioptria.. Illetve jó ha csinálnak piros - zöld számolvastatást is amiből meg a cilinderesség derül ki ami meg a szellemképes látás okozója és idegesítő lehet szintén.. és akkor kézben lehet tartani a dolgot ameddig lehet. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz telefonmágus #220682 üzenetére
40-50k-val olcsóbbak (128GB-os telefont vennék) nem hivatalos partnereknél a telefonok, lehet így megéri 1 év garival, viszont nem tudom, hogy egy kis webshopnál is el tudok állni a vásárlástól pl. pixelhiba miatt, vagy az már nehezen fog menni. Ha tudtok korrekt webshopot, ahol ez nem probléma, írjátok be légy szíves.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pinnacle #220681 üzenetére
"Mondjuk a hivatalos partnerek is csak 1 évet jeleznek."
Összefoglaló garancia/szavatosság gyorstalpaló.
Jogilag első év világgarancia, második év hazai szavatosság törvény alá esik. Jogilag szavatosság időszakban már neked kellene bizonyítani, hogy a hiba létezett vásárláskor is. Az Apple ettől eltekint, ha hivatalos magyar viszonteladótól vett készüléket viszel hivatalos hazai szervizbe, ezért a köznyelvben hivatalos helyen vett iphone = 2 év "gari"
-
bnorci71
addikt
válasz kchris78 #220691 üzenetére
valamiért azt érzem a forgalmazónak kel majd lenyelnie amit velünk fog kifizettetni
ugye azt tudjuk "ingyen ebéd nincs"bár mondjuk én "tartós" fogyasztási cikket csak biztosítással veszek egy ideje így 3-5évig nyugi van
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
oszy
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz telefonmágus #220694 üzenetére
Oldalukon 2 helyen is. Ezért kérdeztem, hogy van-e ajánlott webshop, mert lehet valaki korrektül intézi a szervizelést. Nem tudom, hogy csak a hivatalos Apple szerviz a jó, vagy mással sincs gond. Turbado felárért cserélni is tud. Ehhez nem kell hivatalos Apple kapcsolat? Gondolom ők sem újat, hanem refurbishedet adnak, az meg csak Apple-el megy.
-
Razzul
őstag
válasz telefonmágus #220682 üzenetére
Kérlek támaszd alá ezt az állításodat valamilyen tényszerű információval.
Stat crux dum volvitur orbis
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest