Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgulyas
senior tag
de itt csak a szervizidejét látom, én imei szám alapján akarom elellenőrizni hogy a mostani Tulaj kitudja e kapcsolni a telefon követést és be is tudja kapcsolni.
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
galuska95
aktív tag
válasz tgulyas #220252 üzenetére
ha kijelentkezik icloudból akkor ne mfogja tudni követni
meg kell ezt csinálni: https://support.apple.com/hu-hu/HT201351 -
-
Micsurin
nagyúr
válasz Gsx-rr #220249 üzenetére
Évek óta kenem a motorosruhákat glicerines kézkrémmel. Azon kívül, hogy olcsóbb mint az ápolási viasz gyönyörű puhán és repedezettség mentesen tartja őket. Hol a gond?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
burgatshow
veterán
válasz lugosi #220259 üzenetére
Nem kötelező, de erősen ajánlott. Ha nem használ Apple ID-t, akkor sem dől össze a világ, például a névjegyek minden egyéb ilyen mondjuk egy Google fiókkal simán szinkronban tartható, annyi, hogy az Apple szolgáltatások (iCloud, Find My) egyáltalán nem fognak működni.
Illetve vész esetén (mondjuk lopás), simán gyalulható a készülék mert nincs Apple ID-hoz aktiválva.
Szóval technikailag abszolút lehet Apple ID nélkül használni egy iPhone-t, csak nem nagyon érdemes főleg inkább a biztonsági okok miatt.
-
törölt tag
válasz tboldi #220258 üzenetére
Az 5S sincs bejelentkezve a családban, nincs is neki ID-ja, néha hisztizik érte a telefon jelentkezzen be, de a mégse gombbal megnyugszik egy időre. Gondolom ez attól is függ kinek miből áll a telefonhasználat, a teljesen fapados dolgokra nem szokott kelleni ID, legalábbis WP és Androidnak nem kellett.
Nekem csak a kamera miatt kell okostelefon, mert nem hordom magammal a fényképezőt, amúgy meg egy egyszerű butafon is megtenné.
Engem a WM/WP nevelt fel, ehhez szoktam hozzá. Egyébként se szeretem a telefont nyomkodni, kényelmetlen egérmozi egy PC-hez képest még a 6 colos tepsik is, mindent PC-n csinálok, nálam meg egy minél kisebb telefon legyen csak az alap feladatokra.[ Szerkesztve ]
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Világ életemben Google Photos-t használtam, de mióta iOS-t használok nagyon megtetszett a gyári Photos app, na gondoltam váltok. (hülye ötlet volt) 2 napja szívok vele. Először is lementettem mindent a GP-ból PC-n, ez még simán is ment viszonylag. Aztán szépen előfizettem 50 GB iCloud tárhelyre, és beaktiváltam az iPhone-on az iCloud fotókat.
Csigalassúsággal elkezdte feltölteni a telefonról a felhőbe a képeket, ezzel nincs is baj, viszont amiket a PC-ről töltök fel az teljesen kaotikus. Először a webes iCloud-ba húzogattam be a képeket, viszont ott a videókat egyáltalán nem engedi feltölteni... Se mp4 se mov se semmi. Ezt követően az iCloud for Windows-os fájlkezelős programmal próbálkoztam, oda bemásoltam a videókat, de ott meg már azt írja hogy minden fel van töltve, de valójában persze nincs, mert a webes iCloudba nem látni.
Az meg a másik hogy a PC-ről feltöltött képek közül egy darab sem látszik az iPhone-on...Igazából a kérdésem az lenne hogy ez ennyire sz*r vagy van valami trükkje ennek a migrálásnak? Más eljátszotta már ugyanezt?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyannal talalkozott mar valaki hogy a store-ban ha ramegyek az account-omra akkor bem adja be, csak homokorazik? Mostanaban ez van nalam es csak ujrainsitas oldja meg.
-
Nescafé
őstag
Ios 13.5.1 hamarosan
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
dud998
őstag
válasz Nescafé #220267 üzenetére
Már megy is felfele.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz tboldi #220268 üzenetére
MacOS is van.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
feco70
senior tag
Van egy 6plus om, az akku elég jól bírja, mitől lehet , hogy akku állapot 56% ír?
-
atirag
őstag
Vajon ha egy androidos kétkártyás készüléket vennék és átköltöznék a mostani 11 pro-ról majd miután visszakapom újra visszaköltözök az lehetséges opció. talán egy huawei valamire költöznék.
Csak,hogy végre vissza tudjam vinni hátha egy újabb verziót kapok. -
herdsman12
őstag
válasz atirag #220273 üzenetére
Elméletileg nem túl bonyolult.
1. Google Drive iPone-ról menti a Kontaktokat, Naptárt, Fotókat és Videókat, a többi cucc mentésére figyelni kell, de iTunes és/vagy iCloud megoldja, csak legyen bekapcsolva minden.
2. Androidos telóra szinkronizálod a lényeget.
3. Visszaköltözésnél Androidos telefonra telepíted a Move ti iOS alkalmazást, ha van mit menteni visszafelé, de az is lehet, hogy elég az iTunes/iCloud visszaállítás.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz herdsman12 #220274 üzenetére
Köszi . Igen az a kérdés visszafelé mennyire zökkenőmentes . Mert egy napomon is elég sok info . Jegyzetek képek stb keletkezik .
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a gyári időjárás widget meghülyült? A widget szerint a Kongói Demokratikus Köztársaságba vagyok holott Miskolcon. Egy két alkalommal magyarúl írta ki ezt azóta nem tudom milyen nyelven...
Ezzel mit lehet tenni? Ha számít akkor egy iPhone XS Max a telefon, iOS 13.3.1-es szoftverrel.
Smoke some weed nigga!
-
kalanchoe
senior tag
válasz Wiz Khalifa #220280 üzenetére
Nálam nincs probléma, de egyik családtagom panaszkodott (iPhone 7-je van), hogy az időjárásnál furcsaságok jelennek meg. Megoldást még egyelőre nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
van olyan szintű akkumulátor kapacitás csökkenés ami garanciális javítás alá esik? Július 24-én lett véve, s aktíválva. -
huan
őstag
Sziasztok!
Egy iCloud-ban tárolt excelt miért nem tudok megnyitni bármikor? (néha megnyitja, néha nem) Mobilnet bekapcsolva, de rábökve csak tölt...
Fájlok > iCloud Drive > xxxx.xlsx[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rosegold-ot megvenni férfiként kicsit tré? Van pár darab jó állapotú.
Mondjuk nem átlátszó tokkal teljesen eltakarható, viszont én nem akarnék tokot rá. Sose volt semmimen. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #220288 üzenetére
Egy kicsit finomabb szóhasználat jobb lenne.
-
anderledani
őstag
Volt ez a hiba hogy ébren tartották folyamatosan a telefont alkalmazások.
most hogy kijött a 13.5.1 nem akartam később elveszíteni a jailbreak lehetőségét, úgyhogy még amíg aláírják restoreoltam a 13.5-öt, és visszatöltöttem a 13.5 első telepítése előtti backupot. Most jónak tűnikiPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
herdsman12
őstag
Ha bekapcsolod a "Helymeghatározás"-t, és az "Időjárás - Helyzethezvaló hozzáférés... - Mindig állásba kapcsolod, akkor mizu?
-
kalanchoe
senior tag
Feltelepítettem az új frissítést, most már az AirPlay is szépen működik.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz herdsman12 #220295 üzenetére
A helymeghatározás mindig be van kapcsolva és az időjárásnak is hozzá van rendelve kezdetek óta hogy az alkalmazás használatkor a helyzetet használja. Szóval nem tudom miért csinálja ezt. De kb 1-1.5 hete csak.
Smoke some weed nigga!
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #220294 üzenetére
Mégsem javult meg
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Prowler
senior tag
Nálam is ugyanezt csinálta, én letöröltem a francba és felraktam a Yahoo! Weather-t. Azóta semmi gond és még szebb is mint a gyári widget.
Veremivadék Undorkutya
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Érkezik az Accolade Sports Collection
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest