Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
Hemaka
Noxy
Koszontem szepen. -
evooo
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #202531 üzenetére
Szia
nalam ugyanez van, most fogom kikapcsolni sim ki-be remelem megoldja... -
senior tag
Mi lehet annak az oka, ha nem jó a Messages ? Telefonszámmal tudok mindent küldeni. az Apple fiókommal már nem. Próbáltam már minden sz*rt amit írtak neten, de akkor se jó. Be akarok lépni, várok kb 2-3 percet és hibát ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
hruodnand
senior tag
Sziasztok,
AppleCare+ -os telefonom van (iPhone 8 Plus, németországi vásárlás)
Itthon miként tudom érvényesíteni az AppleCare+ szolgáltatását?
iStlye-ban azt mondták neten jelentsem be a szerviz oldalon. (kijelző betört + akksi 88%-os)
Elvileg a kijelző törés miatt cserélnék egy újra.Itthon valaki érvényesített már ilyet? (Apple oldalán elvileg itthon is el kell fogadják, tehát érvényesíteni lehet...)
-
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz ΞΔGLΞ #202562 üzenetére
Ahogy írod, kint van május 10.-e óta.. Itt van pont a tiéddel megegyező szinte mindenben 320-ért ( [link] ), de ahogy látom ezért se kapkodnak.
512-est nagyon kevesen keresnek, még kevesebben fizetik ki érte a nem kicsi felárat, főként mert 300 vagy alatta kapni már bontatlan újat 64gb-osból. -
veterán
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mostanában azt csinálja az iPhone X telefonom (tavaly márciusban vásároltam), hogy valamikor normálisan megy a wi-fi, valamikor random belassul. Az is érdekes, hogy csak 1-2 wi-fi-t lát, míg egy Androidos készülék 6-7-et. Lehet, hogy az iPhone wi-fi-je hibás? Érdemes szervizbe vinni?
-
eventus
veterán
Winfoson csak a win áruházból telepthető az itunes? Nem akarok oda regelni. Egyéb lehetőség? Köszönöm!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz MasterMark #202571 üzenetére
winstore feltette mégis, pedig skippeltem a reget, logint.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
hipsteR
csendes tag
Sziasztok!
Most valtottam iPhone X-re 6S-rol es a silent switch meglepoen sokat "lotyog". Az elozo telefonomon beton stabil volt, itt azert van benne egy nagyon, nagyon pici mozgas. Megeri ezert garanciaztatni, vagy valamilyen szinten tipushiba ez?
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok. Be van kapcsolva az Icloud fotókönyvtár és jelenleg feltöltésre is vár jópár fénykép/videó.
Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy ha kikapcsolom gépre másolás idejéig akkor nem fognak elveszni igaz?
Illetve itt melyikre?apple user
-
szabimaci22
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni van egy iPhone XS típusú készülékem szeretném lementeni róla képeket elkezdi másolni fel a gépre és állandóan azt írja ki egy idő után hogy a készülék nem található ellett távolítva megpróbáltam másik számítógépen is és ugyanezt a hibát írja ki egyfolytába. Nem tudom leszedni a képeket. Esetleg valaki találkozott e ilyen jellegű hibával ha igen mi a megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat. -
MasterMark
titán
válasz szabimaci22 #202577 üzenetére
Lezárja a telefont és azért? Állítsd be, hogy ne záródjon le.
Switch Tax
-
szabimaci22
tag
-
szabimaci22
tag
válasz mAtThEw0319 #202580 üzenetére
Nem sajnos ugyan ezt írja ki :/
-
tboldi
nagyúr
válasz szabimaci22 #202581 üzenetére
Nem neked válaszolt.
-
Diokhan
addikt
Takaritsd ki a csatlakozót is, lehet, hogy kontakt hiba, vagy próbáld másik kabellal.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz szabimaci22 #202584 üzenetére
Driverek frissek, telefon feloldva, újra indításokkal megvoltak stb...?
nekem ezért van MacBook...![ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Wajk
addikt
válasz szabimaci22 #202584 üzenetére
Azt az USB eszközök opciót ki vagy bekapcsolhatnad. Hátha.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
aujjobba
addikt
A gépen hátoldali csatlakozót használj, ne előlapit vagy elosztósat.
-
matyi19
őstag
Hello,
FB tiltás miatt nekem sem működött a FB illetve messenger app.
HR megoldotta...
Viszont kérdésem az lenne HR előtt bekapcsoltam az iCloud-ban a fotók szinkronizálást is.
A gondom viszont az: megvan az össze fotó és videó a telefonon de nem teljes felbontásban zoomolásra letölti teljes felbontásban.
Hogy lehetne beállítani, hogy mind legyen meg teljes felbontásban iCloud-ban és a telefonon is?
jelenleg iCloud-ban a fotók teljes mérete 2,5GB, míg a telefonon csak 325MB. -
SyntaxeError
tag
Sziasztok
Második telefonnak keresek valami iPhone-t max 40e ftig és nem tudom eldönteni hogy SE i6 vagy i6S legyen.
Fő szempont az aksi idő lenne, és a minnél megbízhatóbb működés, ki mire szavazna?
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
Diokhan
addikt
válasz SyntaxeError #202590 üzenetére
SE! Nekem 6S van, de az nem bírja addig akkuval! SE kicsi, egyszerű, gyors! 6S-t nem is kapsz 40.000-ért, ha full dobozos, szép és független. Én is most árulom, körbe néztem az árakat illetően.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
SE vagy 6S. Semmi kép sem 6.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Serpiko
addikt
SE nekem 2 éve van és tökéletes választás volt.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
matyi19
őstag
válasz mAtThEw0319 #202595 üzenetére
Hello,
Közben megoldódott.
Valami bug volt. Az általad is ajánlott beállítás volt bekapcsolva, de mégis csak a kis felbontású kepéket/videókat töltötte le.
iCloud ki majd visszajelentkezés megoldotta a problémát! -
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #202569 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni?
-
mandin
senior tag
Sziasztok,
Élő 50GB-os előfizetésem van iCloudra, ma viszont az egyik barátom behívott a saját 200GB-is családi csoportjába. A kérdésem, hogy a sajátomat le kell mondanom ez esetben? Nem szeretném ha megterhelné a régi előfizetésemmel.
-
csizs
aktív tag
Sziasztok!
Én biztosan tudom, hogy ti találkoztatok a megoldással a problémámnak (Sajnos azt sem tudom hogyan keressem!)
Szóval: Apple Id-be be tudok jelentkezni, de ott a biztonsági kérdéseket nem tudom. Egy Iphone 5-t viszont teljesen töröltünk és más ID-t nem fogad el, az előzőt elfogadta. Hogyan lehetne megoldani ezt akár másik ID-vel.?
Nekem az a lényeg, hogy használható legyen. Internetet természetesen tudtam rá összehozni.
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest