Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
facebookon az iphone csoportokban a helyesírást messziről elkerülő, IT analfabéta emberek sorra írják a posztokat, hogy bugos a 13 hogy kell visszarakni
a bétázás nyílttá tétele véleményem szerint egy hatalmas nagy baklövés volt, aki akarta azelőtt is felrakta, de addig legalább a tájékozatlanok védve voltak a saját hülyeségüktől
-
Noxy
veterán
válasz ittakary #202451 üzenetére
Yeees!
Másik meg, az hogy alapdolgokkal sincsenek tisztába az iOS-n belül.
Pld: Zene fotók felrakása lementése, vagy a gyűlölt iTunes használata.
Se PC, sem MAC, csak az egy szál iPhone-l áll neki ilyen dolgoknak, mert qrv.. unatkozik és valamire használni is akarja unalmában.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
dud998
őstag
Én pontosan az egy szem mindennapos telefonomat használom bétázni, már nagyon régen. Nekem eddig semmi probléma nem volt. Az IOS13 is teljesen jó. Akkuban még jobb is mint a 12 béta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
kchris78
veterán
mint fejleszto egyetertek ezzel. De azért nézzük a gyakorlati életet is:
nem sok embernek van magánhasználatban olyan eszköze erre hogy az is plusz amortizálódjon (és nem túlságosan régi hogy normálisan tesztelni is lehessen) a napi használatú eszköze mellett. Főleg hogy béta huszárnak nem a céges fejlesztői környezetet értjük ahol egy cégnek mások a költség megfontolásai (ott a bérköltség mellett nem annyira tétel egy iPhone HA iOS-es fejlesztés van).
Főleg úgy hogy igazából ha valakinek nem létkérdés a telefon mert nem lát el telefonos supportot, nem kell riasztást fogadnia vagy hasonló bármit, akkor VANNAK a béta szoftverek olyan stabilak (azért a publikus béták már átmentek egy szűrőn) hogy fel lehessen tenni őket. Sokáig én is bétáztam de iazából már se időm se energiám nincs erre a napi meló és magánélet mellett. -
Arellig
tag
Sziasztok,
epp frissites elott allok 10.2.1 rol a legujabb szoftverre; kerdesem lenne hogy ilyenkor az osszes foto , applikacio adatom(pl otp. Fb stb) telefonszamok megmaradnak? Vagy kene elotte egy biztomnsagi mentest kesziteni.? Vagy csak lefutattom es megy minden tovabb valtozatlanul?
koszi -
Noxy
veterán
válasz Arellig #202457 üzenetére
Vagy kene elotte egy biztomnsagi mentest kesziteni.?
Bizt..mentést folyamatosan kellene csinálni az iCloudba, (ezt auto.. megcsinálja az iOS ha be van kapcsolva) vagy a PC-re, Nem csak a frissítés miatt.
Mit csinálsz akkor ha el lopják, összetörik, beázik, stb.. ?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ziegler
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, sőt biztos volt már egy ilyen/ehhez hasonló kérdés feltéve ebben a topikban, de az én esetem annyira egyedi(nek tűnik) és megoldhatatlan eddig, hogy muszáj feltennem a kérdést.
Van kettő iPhone 4S (8GB) telefonom + 1-2 donor.
A probléma az, hogy a telefonok ilyeneket csinálnak mindkettő gépemen (laptop, asztali): https://www.youtube.com/watch?v=q2v1Gh9EVMg&fbclid=IwAR1XmuTJt48x5-xD8iXN_Jmd9TIDIlt-sAnWry5k7oaNKWMC5F8MD_akJhIPróbáltam mindkét gépemen, próbáltam vagy 10 usb kábelt, mindig ezt produkálta.
Próbáltam állítani az usb managementet, feltölteni a telefont mielőtt a géphez csatlakoztatom (hátha "nem kap elég áramot"), resetelni a telefont, próbáltam tisztítani a csatlakozásokat, más usb portot használni... Eddig egyik verzió sem jött be.A Windows 10-re sem lehet fogni a dolgot, a laptopomon windows 7 van, azon is ezt a le/fel csatlakozást produkálja.
Fontos megjegyezni, hogy hálózatról töltés közben nem áll fenn a probléma. Kb akármelyik usb kábelt csatlakoztatom egy adapterhez, mindig probléma nélkül tölt a telefon. Sőt, ha nagyon lemerítem a telefont, és felteszem a gépre, amíg fel nem tölt vmennyire, gépről is tud tölteni... utána megint fel/le csatlakozik.
Azt is fontos megjegyezni, hogy a jelenség sajnos recovery módban is fennáll, ami azért probléma, mert az egyik telefont újra akartam (volna) telepíteni. :3
Körülbelül ennyi jut eszembe. Nagyon szépen megköszönöm, ha a kérdésem maradhat!!
Bármilyen ötletet megköszönök!
UI.: nem kérek ilyen kommenteket, hogy "minek bajlódsz ilyen telefonnal", "miért nem veszel újat", köszönöm.
Üdv
A kedvenc ph felhasználód
-
Wajk
addikt
válasz ziegler #202463 üzenetére
nekem anno csinált ilyen a 4S, de kábelcsere megoldotta. Utána ment több mint egy évig amíg eladtuk végül. Ha a kábel kizárható, értem, hogy két telefonról beszélsz, de én akkor is a csatlakozóra tippelnék. Ha mozgatod a csatlakozót semmi nem változik a le/felcsatlakozás ritmusán?
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
INMOTEP
őstag
Most kaptam emailt hogy 25 ödikétől elérhető az nfc fizetés Erste bank nál ,hogy tudom hozzá adni a kártyát ? iphone hoz ? mert nekem valamiért nem sikerült ..... kamerával digitalizálni nem tudom nem csinál semmit .... manuálisan ha hozzá adom nem sikerül valamiért ....Amikor belépek a Wallet-ba akkor ugye van olyan hogy Név és kártya szám .A Névnél automatikusan ki van töltve a rublika azzal hogy a régi számom Kitöröltem beirtam a nevem de ugy sem engedi .
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Na megkeresem azt az emailt mert én is csak átfutottam rajta
-
INMOTEP
őstag
válasz Madwe #202471 üzenetére
Jaja , most olvastam hogy igaz a hir csak ugye Erste MobilePay alkalmazásban megy androidnál ....... hirtelen megörültem neki és át sem olvastam rendesen csak azt láttam NFC stb ....Csak azért biztam benne mert az Erste bank azt mondta rövidesen lesz náluk is Apple Pay ...Nah mindegy várjuk tovább
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz ziegler #202472 üzenetére
erre gondoltam a megszakadások "ritmusa" alatt. ha kicsit mozgatod vagy egy irányba enyhén feszíted a kábelt a csatlakozónál és rosszabb vagy jobb lesz kicsit a kapcsolat. Ez egyértelműen nem szoftveres, hanem a telefon felől kábel vagy a telefon csatlakozója lesz a ludas. Ahogy írtam is lentebb... ha van még donor és fel is tudod használni őket, akkor én egy csatlakozót emelnék át.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
univerzita
addikt
Szlovákiában tegnaptól működik a Apple Pay
-
DJosef
őstag
CIB bank is csípkedhetné magát...
Forget about it
-
dud998
őstag
válasz DJosef #202484 üzenetére
A K&H is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
-
veterán
-
tuzpenge
őstag
válasz TheBikerider #202491 üzenetére
Az max csak jövőre fog. Legalábbis nekem nyiltan ezt mondta az ügyintéző!
ˣ
-
l.skywalker
félisten
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van a családban egy iPhone SE, mely azt produkálja egy ideje, hogyha hívjuk akkor 4 csörgés után szétkapcsol/foglaltat jelez. Szerintetek mi a megoldás a problémára, hogyan rudom orvosolni?
Elöre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest