Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz Tibee86 #203848 üzenetére
Igaz
Sikerült a múltkor beszerezni. Jelenleg egy 10.000 mAh-es OtterBox-ot használok.
Viszont most szükségem van egy nagyobbra még(vagy 2 kisebbre), hogy 1 hétig meg tudjam oldani a telefonom töltését.A másik oka, hogy keresek, hogy hátha fejlődnek az akkumulátorok és újabb "technológiát" tudok használni.
Igazából ennyi az oka. Egyébként azt is szem előtt kell tartanom, hogy lassan, de elhasználódnak ezek a termékek.
Pl. a Power Delivery is vonzó, csak nem tudom hogy megéri-e.
-
smallmer
őstag
Ehhez mit szóltok? Wireless is illetve 16.000mAh-es.
-
ittakary
nagyúr
válasz smallmer #203852 üzenetére
nagyon jó, vedd meg! pont ezt akartam javasolni!
de komolyan, hányszor írják még le neked hogy mit vegyél? leírták nyolcszázszor hogy vegyél egy xiaomi powerbanket és boldog leszel vele évekig, erre csak azért is erőlteted ezeket a márkátlan szarokat... főleg ezzel a vezetéknélküli agymenéssel... xiaomi kitol magából 2A / 10Wot vezetéken, ez a szutyok wireless meg jó esetben feleennyit, bár nyáron a melegedés miatt inkább még ennyit sem...
nagyon csípem azokat az embereket PHn akik kérdeznek valamit majd egyből meg is válaszolják a saját kérdésüket és addig irogatnak amíg rá nem erőltetik a többikre a saját kérdésükre adott saját válaszukat..
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ΞΔGLΞ #203857 üzenetére
Te azt írtad, hogy azonnal megtörténik a levonás, és ez mindig is így volt. [link]
Tehát ez szerinted mindig is így volt (levonás). Ez téves.Erre írta ish4d0w, hogy "ez nem teljesen így van, legalábbis régebben biztos nem így volt de szerintem most sem", illetve, hogy "A zárolás az, ami viszonylag hamar megtörténik. Ez sem mindig azonnal, hiszen régebben volt hogy néhány kisebb értékű, rövid időszakon (pl. egy napon belüli) vásárlásokat összevontak és együtt vonták le, nem tételenként.". [link]
Tehát ő azt írta, hogy hamar zároltak, később levontak. Ez helyes. Abban viszont téved, hogy lehet hogy ez most is így van.Erre válaszoltam én, hogy "Ez tényleg így működött régen. Amikor i4s-em volt szerintem akkoriban, ha körülbelül el kell helyezni időben, aztán jópár éve azonnalira váltott, de régen tényleg így volt, összesítve vonta le kb 1 nap múlva, vagy nap végén" [link]
Tehát amit én állítottam (és alátámasztottam), hogy régen összesítve vonták le.Bízok benne, hogy így egyértelmű, hogy mi volt a probléma, az, hogy te azt írtad, hogy az azonnali levonás mindig is így volt. Ez a tévedés a részedről.
DonTomasino kérdése a jelenre vonatkozott, én viszont azt írtam, hogy régen ez nem így volt, azonban szerinted igen. Biztos vagyok benne, hogy most már világos.
-
herdsman12
őstag
válasz half333 #203833 üzenetére
A gyári Zene alkalmazás nem menti az iTunes vásárlásokat és a máshonnan letöltött felvételeket.
A megvásároltakat ismeri, így bármikor újra hozzáférsz, a "saját" zenék mentéséhez külső alkalmazás kell.
Például a VOX menti a saját zenéket, de gyanítom, hogy app függő, ezt próbálni kell.
A Beállítások - Apple ID - iCloud - Tárhely kezelése - Bizt. mentések - iPhonod - Köv. bizt. mentés mérete alatt lehet ki-bekapcsolni a menteni kívánt alkalmazásokat.
Gondolom videó ügyben is hasonló a helyzet.#(VOX free változatból kivették az Equalizer állítást.)
# Apple vásárlásról itt egy gyári leírás.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Mobilszám csere miatt, mennyi idő szokott lenne az iforgot helyreállítása? ID kód rendben, bankkártya rendben, csak telszám változott.
Köszi előre is a segítséget!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
half333
őstag
válasz TheBikerider #203835 üzenetére
Pl. letöltött mp3-as számok,youtubrol letöltött videoklippek. Icloudban nem találok ilyen funkciót ahol ezeket is elmenti.
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
1 éves elmúlt i8 64gb, telekom.Hibajelenség: nem csörög random, ha hívnak. Csak belépek a hívásinfoba, s lám x db nem fogadott hívás, miközben a telefon a kezemben volt. Ha nem nézem meg a hívásinfot, nem is tudok róla.
Globális a dolog? -
Mr.Grincs
veterán
válasz Skizz #203883 üzenetére
A hálózati beállításokat resetleted?
Beállítások->Általános->Alaphelyzetbe állítás->Hálózati beállítások alap helyzetbe állítása! Nyomj rá, szokott csodákat művelni.
SIM kártya csere volt?Érdemes lenne ledarálni a szoftvert teljesen iTunes-al, DFU-ból és új iPhoneként beállítani, megnézni úgy mit csinál. Ha így is ugyanez a helyzet akkor a telefon lesz zakó, ha minden jó akkor szoftver hiba.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Skizz #203883 üzenetére
Ennek alapján bejön a hívás, tehát a hívás felépül, ha a nem fogadott hívások között van, csak nem értesülsz róla, nem veszed fel és ezért lesz nem fogadott hívás. Ezért, bár lehetséges, de nem a legvalószínűbb megoldás a SIM hiba vagy hálózati hiba.
Ha nincs bekapcsolva a ne zavarjanak mód, de ezt írod is hogy külön figyeltél erre, akkor lehet hogy tényleg a teljes visszaállítás lenne jó ötlet. De a többiek ötlete is jó, egy másik SIM-mel esetleg érdemes lenne egy próbát tenni. Eszembe jutna a néma mód is, de a képernyőn látnod kéne akkor a hívást, így azt nem tartom valószínűnek. -
d.mate08
tag
Üdv
Gondolom már vagy 1000x volt kérdezve, de nem fogok keresgélni arra a kérdésre, miszerint érdemes iPhone-hoz utángyártott töltőkábelt venni?
Nemrég újítottam be egy Xr-re és a gyári kábel nagyon rövid.[ Szerkesztve ]
iPhone XS - Apple Watch SE - AirPods 2nd gen.
-
Peat76
őstag
-
la_cc
addikt
válasz herdsman12 #203890 üzenetére
Nem azonnal megy, mert írták, hogy idő mire megcsinálják, csak nem tudom, hogy mennyi. Kétlépcsős azonosításból a 2. lépcső a telszám és az a regisztrált szám már nincs meg nekem, ezért megy ez a szarakodás most a cserével. Nem értem, hogy miért kell várni emiatt, mikor minden más adat rendben volt, még a bankkártya adatokat is bekérte újból, az nem változott, így az rendben volt.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Mr.Grincs
veterán
válasz d.mate08 #203892 üzenetére
Ezen nem érdemes spórolni, főleg ha XR-t vettél. Ha pl. kinyírja a panelt töltés közben és annak nyoma is van belül akkor az Apple simán azt mondhatja, hogy nem gyári tartozékkal használtad és V látás gari. Nekem 7-esem van, de ilyeneken nem megy a fogtechnika, mert ha gajra megy. Én ezt ajánlom: [Baseus]
Otthonra simán lehetne egy vezeték nélküli töltőt beszerezned. Azok sem drágák./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Serpiko #203899 üzenetére
Hát a 7-es saját adapterével töltöm. Bőven elég egyébként. Vagy a kocsiban töltöm az adapterről aminek 1.0 A vagy 2.1 A a kimenete. Ha újabb iPhone-om lenne, akkor sem vágynék a gyorstöltő használatára, maximum a vezeték nélküli töltőt preferálnám itthon.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest