Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Rage47 #203938 üzenetére
Plusz lehet még osx-en is a komtaktok progiban, de egyetértek veled abban hogy ez érthetetlen hiányosság, hogy nem lehet telefonon csoportokat létrehozni. A máshol létrehozottakkal viszont már lehet dolgozni telefonon. Aki ezt megfejti, hogy miért ilyen, az tud valamit.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz choco01 #203952 üzenetére
1.1 giga szerintem sem lesz elég neki. Vigyázz, mert ha iCloud fotókönyvtár bekapcsolása esetén törlöd a képeket a telefonról, akkor a felhőből is törlöd.
Mennyi fotód van a felhőben? (Db és Mb?)
Abból nagyjából lehet következtetni arra, hogy tárhely optimalizálása esetén mennyi helyi adatbázis és cache kell neki a telefonon. -
TXT
őstag
Hogyan oldhato meg az, hogy kijelzo, tv, ledfal stb fotozhato legyen Iphone-nal (X, 7 Plus, vagy akar mas) ugy, hogy ne “futo” szines csikok, vagy mas anomaliak legyenek lathatoak, hanem az a kep, amit valoban latni is szemmel? Egyszeruen barhova probalok bokni a kijelzon, HDR-t kapcsolni ki/be, hasznalhatatlan lesz a kep...
Mi a megoldas sracok? -
norbertoth
senior tag
[link]
most akkor ha Apple Pay-t használok, akkor is kell majd pin? Remélem nem, mert akkor rövid volt az öröm a gyors fizetéshez 😀• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Kicsirics77
veterán
válasz norbertoth #203961 üzenetére
Nem kell pin
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
veterán
Az eszköz általi hitelesítés ezután is kiváltja a PIN-t.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
szekra
addikt
Nem kell.
-
Sgarrista
tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne mert ilyet meg nem tapasztaltam . Vennék egy iPhone Xs magamnak mert a 8 kicsit össze törtem ( el ütöttem az saját autómmal 😊 ) de azt írja az eladó hogy a t-mobilos kártyával nem használható , de kártya független . Én 70-es vagyok szóval elvileg mindegy lenne , de nekem gyanús .
Az én elképzelésem az hogy a T-nél vették , részletre de nem lett fizetve , és a T hálózaton lett csak tiltva ? De a többi hálózaton meg használható tovább ? Vagy hogy megy ennek a menete ?
A kérdés hagyam a francba inkább , és nézek más embertől?
Ha nem ide való a kérdés akkor bocsi!
Előre is köszi a választ ! -
TXT
őstag
válasz herdsman12 #203960 üzenetére
Probalj meg kozelebbrol egy monitort/laptopot fotozni, vagy pl egy ledfalat.
-
x220i7
tag
Sziasztok,
Az 6s-em toltes kozben egyik pillanatrol a masikra ujraindult, majd mindenfele furcsa szinek jelentek meg a kepernyon.
Ezutan elfeketedett. Levettem, hagytam pihenni nehany percre, hard reset-et elvegeztem, ujraindult. Be is kapcsolt, akkuszazalek 80% felett volt, azonban azonnal ujraindult nehany masodperc utan. A kijelzo nem hibas, mert amikor az Apple logot mutatja kezdokepernyon, akkor minden tokeletes, csak egy ido utan kezd el behulyulni. Vagy szines csikok/foltok jelennek meg, vagy allandoan ujrainditja magat. Felcsatlakoztattam a Mac-emre is, iTunes nem is latja.
Valami SOS otlet esetleg? Holnap reggel szuksegem lenne ra, fontos targyalasra megyek. -
veterán
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek sejtése hogy az idei új telefon bemutatása után kb. mennyivel lehet majd olcsőbb az XS Max ? Ugye ilyenkor az Apple le szokta vinni az előző modell árat.....a múlt évben mennyivel ment le az X ?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, iOS-sel használnék Bluetooth billentyűzetet és nem tudom hol lehetne beállítani a beállításoknál hogy magyar QWERTY layout legyen és ne QWERTZ. A virtuális billentyűzetben ez tök jól állítható de a külső billentyűzetnél ezt nem találom. Van erre mód vagy szokjam meg a QWERTZ-t iOS-en?
-
x220i7
tag
válasz TheBikerider #203969 üzenetére
Akkor gondolom kuka a telefon, ugye?!
El lehet adni hibasan valamennyiert egyaltalan? 32 gigas, kevesebb mint 1 evet volt hasznalva, csak a gari meg lejart, mert elobb be lett aktivalva...
X szerias telefonok kozul melyikkel usznam meg legolcsobban, ha most vasarolnek egyet? Hol erdemes keresgelni a keszuleket? -
Mr.Grincs
veterán
válasz x220i7 #203968 üzenetére
DFUból sem tudod ledarálni? Valószínűleg flash hibás lesz. Szokott ilyet csinálni az SE és a 6S is, hogy tegnap megy másnap meg nem is működik. Ma egy X-et hoztak be. Zsebrerakta a hapsi akkor még működött, elővette és se kép se hang. Áramfelvétele Lightning kábelről 0.06 A volt, valszeg főpaneles lett.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
aujjobba
addikt
válasz -Ben- #203974 üzenetére
Amikor elkezd fogyni a hely a telefonon a rendszer nekiáll takarítani, például a teljes letöltött PDF-eket a Könyvek appból.
Visszatölti amikor meg akarod nyitni, de ha nincs net akkor nyilván nem tudja.Ha az ismerősnek ennyire nincs mobilnete vagy nem akarja használni, akkor érdemes lehet előbb wi-fin megnyitogatni azokat a dolgokat, amikre szüksége lesz útközben.
-
Arellig
tag
Sziasztok,
Valahogy a beállitások ikonról a piros 1-es notification ami s zoftverfrissitésre utal, le tudom venni? eléggé zavar
köszi -
-
TXT
őstag
válasz herdsman12 #203978 üzenetére
Ez pedig egy ledfal. Tavolrol volt fotozva, csak kivagtam a tobbi reszletet, mert az az esemeny szervezojenek tulajdona.
[ Szerkesztve ]
-
Wajk
addikt
válasz Arellig #203988 üzenetére
érdemes rákeresni és utánaolvasni ha még nem hallottál róla, én ezt használom.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz Arellig #203993 üzenetére
A főképernyőn vagy belül?: a főképernyőről eltűnik a "Beállítások" ikon mellől, az a látványosabb, ott belül ott marad az "Általános" résznél. Engem a főképernyőn zavart, meg hogy állandóan letöltötte a legújabb frissítését. Továbbá állandóan feldobta véletlenszerűen az ablakot, hogy frissítsek.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
-
pikszel
addikt
Először arra gondoltam, hogy a frekvenciakülönbségből adódó sávosodásra (banding) gondolsz. Itt viszont tisztán látható, hogy ami nálad jelentkezik, az a moiré effektus.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok az olcsó iPhone-t árusító üzletekkel kapcsolatban? Olyanokra gondolok, mint amiket mondjuk az árukereső, stb. listáz iPhonera és ahol több 10, esetleg 100 ezerrel olcsóbbak az iPhoneok, mint a hivatalos Apple boltokban, weboldalon illetve istyle,stb. boltokban.
Milyen telefont kap itt az ember? A csomagolás olyan, mint az Apple-nél? Bontatlan rajta a fólia, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest