Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy szervizt, ahova vihetek egy 5S-t akkumulátor cserére?
Köszi!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Whysperer #203650 üzenetére
A párod még nem gondolkozott el azon, ha ennyire elejtegeti a telefonokat, akkor felrak rá egy TG-t meg egy olyan tokot, ami a sarkoknál véd leginkább?
Mert ezeket pont azért találták ki, hogy elnyelje a becsapódás nagy részét.
A 6s meg pont ilyen, 10-ből 8 az tuti sarok lesz, onnan aztán pattog tovább.
Ha úgy esik még a kamera üveg is megreped, tudom, mert az egyik kislányomnak most cseréltettem teljes házat meg kamera üveget.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz ΞΔGLΞ #203654 üzenetére
Most a múltra nem gondolkodunk el ami már megtörtént szóval a következő lesz rakva minden. Csak neki a 5s is jól elvan szóval ezért nem fogok 200-500 ezeret adni szóval látok 80.000 körül van
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hemaka
nagyúr
válasz thebear007 #203629 üzenetére
Nekem az egész telepítés beragadt konkrétan, de már az előző devnél is, nem ment végig a csík egy órán keresztül, kireseteltem, aztán akkor meg már az új verzió fogadott. Újraindítottam párszor, mert a settingsen meg állandóan ott világított az 1-es, de aztán magától eltűnt.
Mindegy, a 3A-es töltő hamar fullra vágja, annyira nem zavar. -
mugencivic
tag
Üdv,
Esetleg olyan programról tud valaki, ami meg tudja osztani a telefonon kamerája által készített fotókat FTP-n keresztül? Értsd: FTP szervert hoz létre valamilyen porton és számítógépről FTP kliens segítségével lehet letölteni a fotókat, helyi hálózaton keresztül. Androidon van több ilyen, pl a WiFi Pro FTP Server: [link]
(Ott persze az egész fájlrendszerhez hozzá lehet vele férni, de nem látom akadályát hogy legalább a fotókhoz miért ne lehetne IOS-en is.)Már egy csomót kerestem, de mégsem találok ilyet... Eddig a PhotoSync-et ( [link] ) használtam, de ez csak HTTP szervert tud csinálni, ami jobb, mint a semmi, de az FTP kényelmesebb lenne.
Köszi!
-
Kicsirics77
veterán
válasz Whysperer #203656 üzenetére
iPhone SE ugyanaz mint az 5S külsőre.a belső meg 6S,feleségemnél bírja a strapát úgy,hogy a másfél éves kislányom párszor lesöpörte asztalról meg éjjeli szekrényről is es csak egy sima szilikontokban van.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
mugencivic
tag
válasz #72445440 #203663 üzenetére
Köszi, de amiket írsz (WiFi photo transfer, PhotoShare, AirDrive), azok is vagy csak HTTP-n keresztül tudják a fotó könyvtárat megosztani vagy olyan FTP szervert hoznak létre ami csak a program saját sandboxába tud fel-le tölteni és nem osztja meg a galériát. (Az, hogy a fájlrendszerhez nincs hozzáférés, az tiszta sor, nem is várja el senki IOS-en)
-
Whysperer
addikt
Találtam egy Iphone 7. Rose gold szìnben.128 Gb-os gyàri független kèszülèk eladó. 57.000 ft-ért
"Iphone 7. Rose gold szìnben.128 Gb-os gyàri független kèszülèk eladó.
Ajàndèk tok.
Doboz,töltő tartozèkkal."ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
-
Whysperer
addikt
válasz #77646080 #203671 üzenetére
Persze rákérdeztem csak várom a választ rá,de valószínű nem eltitkolom a válaszokat és pont megkaptam a kérdésre a válaszokat. Rögtön nem tetszett nektek. Ennyi erre voltam kíváncsi!
Személyes részre több időt pazaroltál mire leírtad mint kellett volna bármikor is. nem rohantam megvenni elég volt az első reakciótok is. másodikra csak alniket vágtam be ahova oda le van írva a telefonhoz használt független stb. a többit emailben várom tőle
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DaveHutt
őstag
Csalódtam a gyári X bőrtokban, fél év után már kopik a hátlapja keményen, a tapintásérzet is sokat romlott. Ajánlanátok nekem vmi jobbfajta tokot, ami zsebben hurcolástól nem kopik el ennyi idő alatt? Annyi feltételem lenne, hogy körbe fogja a telefont, gyerek néha megkaparintja, és olyankor jobb a biztonság.
-
tboldi
nagyúr
válasz Kicsirics77 #203664 üzenetére
+1
A nagyobb modellek könnyebben fognak sérülni, a kisebbek masszívabbak.
Mondjuk esett már ki a zsebemből a 8 Plus, ahogy az orvosi rendelőben húztam vissza a gatyát a vizsgálóágyon ülve, semmi baja nem lett.(#203673) DaveHutt: Milyen zsebed van neked? Smirglis?
Nálam így néz ki 14 hónap után a gyári bőrtok, amit a 8 Plus-on használtam, szép patinás lett.
Amúgy most Nomad Rugged Case-t használok a XS Maxon, másabb fajta bőr van a hátulján, de elégedett vagyok ezzel is.És ezt a fotót az 5. 13 bétával lőttem, talán mondhatom, hogy megjavult a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz Whysperer #203677 üzenetére
Régi megbízható Vaterás-nak tűnik.Megveheted tőle ha gondolod de az előéletével kapcsolatban pár dolgot tisztáznék azért.
Sokat Vateráztam anno és bele lehet szemét emberekbe futni rendesen!
Ára ha rendben van nagyon ok szinte irreálisan olcsó.Lehet a színe miatt nem tudom. -
KOHO
senior tag
Sziasztok! Láttok rá esélyt, hogy idén kisebb lesz a notch? Gyakorlatilag minden gyártó meg tudta lépni azt, hogy minimalizálja a képernyőbe való belógást. Vagy a pofánkba nyomják idén harmadszor is ugyanazt a designt, mint az előző 2 készülék esetében? Számomra elszomorító lenne.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
veterán
A Face ID kikerülése nekem egy nagyon fájdalmas lépés lenne. A vizes vagy zsíros ujj se probléma végre. Inkább maradjon meg a notch. Csinálhatnának olyant, hogy pl. a XR (egyik) utódjából kiveszik, a XS utódjában meg maradna.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
natë
nagyúr
Az Itunes shift+restore és a 3utools ipsw flash ugyanaz : clean flash, ugye?
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok ,valaki megtudná mondani hogy hogy tudnám az adataim fontosabb részét átköltöztetni a legegyszerűbben Iphone X ről Iphoen 4s re ? Ami fontos ,telefonszámok,Jegyzetek,SMS ek .Csak ezeket szeretném átvarázsolni rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest