Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
-Kontaktokat bármelyik normális email szolgáltatással tudod szinkronizálni kb, Androidról érkezve gondolom gmailen megvannak a kontaktjaid, fiókodba belépve automatikusan szinkronizálja onnan őket az iPhone. Ha nincsenek felhőben a kontaktjaid, icloud.com-on .vcf fájlként fel tudod tölteni őket és onnan lehúzza az iPhone.
-Tok témában Amazonon nézelődj, ha 10000Ft alatt keresel minőségi tokokat, nekem is onnan van bőr és fa tokom is, mindkettő £10 voltPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Alg
veterán
Hát... nem lett sokkal jobb, kb át tudtam színezni és viszlát. Nem hogy ékezetes kiosztás sincs, de az ékezet nélkülit hosszan nyomva előhozza az összes felesleges lehetőséget (felülvonás, umlaut, fordított ékezet stb.) és lehet keresgélni, hiába van magyarra állítva.
Valaki tud olyan bill appot ami legalább ezeket kiszűri, ha nincs is ékezetes kiosztás?
Még valami: beszinkronizáltam a google és a facebook naptáramat, látszanak is az események, a widget viszont tök üres... ezzel lehet kezdeni valamit?
Úgy érzem nem leszek iOS rajongó, nem akar ez úgy működni ahogy szeretném. A wifi ikonra hosszan nyomásos beállítás shortcut pl. nagyon-nagyon hiányzik, turkálhatok mindig az almenükben. de a lapozható több oldalas widgeteket (a la Nova launcher) is nehéz lesz elengedni
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
MasterMark
titán
Melyik widget?
Beállítások-ra ha erősen nyomsz, akkor ott a Wi-Fi-re kattintva rögtön odavisz.
Nem akarásnak nyögés a vége. Ha direkt úgy akarod használni mint egy Androidot, és direkt azért is azt várod el tőle, akkor nehéz lesz.
De amúgy ez is ilyen androidos szokás, mit akarsz egyáltalán a wifi beállításokban csinálni olyan gyakran?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Alg
veterán
Letöltöttem a google calendart, sokkal átláthatóbb, kezelhetőbb a menüje és működik
Szerintem egyébként csak azt nem szoktam meg hogy valami (számomra) egészen fura logikával működik az iOS menürendszer és semmi nem ott van ahol várnám.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Coc@s
őstag
Időkép egy dolog.
De minek kellett Outlook és Gmail appot föltenni, mikor be lehet állítani a saját levelezőjében!?Nekem is Outlook (Exchange) a céges, privátra használok Gmail-t, emellett használok 2 t-online-os, egy t-email-es és egy egyéb privát címet, az utóbbiakat POP3-ként.
Nagyon kevés dologra kell külön app.
A WAZE nálam is alap.
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
-
Giovan!
addikt
Azért szerintem próbáld ki a két készüléket vásárlás előtt. Én ugyanebbe a dillemába ütköztem kb. 3 hónapja, és vegül azért döntöttem az elavultabb i6 mellett, mert a SE kijelzője számomra már használhatatlanul kicsinek bizonyult. Aztán neked meg lehet hogy épp megfelelő, de azért mindenképp próbáld ki előtte.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
FlashLed
senior tag
-
csaba1203
addikt
Teljesen rendben vannak minden téren.
Nyugodtan megveheted bármelyiket csak pár apró dologban különböznek egymástól de szerintem sebességben észrevehetetlen a különbség.
Nekem egy I7-em van és mellette egy A8 Samu,de gyakrabban használom az Iphone-t,mert valahogy simábban megy az egész rendszer és a zsebemben is jobban elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest