Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz DonThomasino #202751 üzenetére
2012-ben jött ki, 7 éves telefon, ami 5 évig volt támogatva. Szerintem így is nagyon korrekt dolgot fogsz a kezedben, főleg hogy ma már egy i5 kb 10-15ezret ha ér.
-
Aaron14
őstag
válasz l.skywalker #202745 üzenetére
Barmely bankkartyarol tudok tolteni OTP Simple-re gondolom. Kerdes, hogy errol a virtualis kartyarol vissza is tudok-e tolteni fizikai kartyara. Tudja esetleg valaki?
Közben megtaláltam:
A feltöltött pénzt a Simple by OTP alkalmazásban a “Visszatöltés” funkció segítségével vezetheted vissza egy, a saját nevedre kibocsátott bankkártyára.[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Beregisztraltam a CIB kartyam es igenyeltem OTP Simple-t is, de nem tudom feltolteni a virtualis kartyat. 😀
Allandoan ujra akarja velem regisztraltatni a CIB kartyam.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz l.skywalker #202757 üzenetére
Koszi, ezt kozben megtalaltam. Viszont olyan megerositest ker a Bankkartyak menupont alatt, ami nincs ott “Strong authentication” néven. 😀 Most mar 300 Ft-ot is zarolt, remelem ezt azert feloldjak majd. Nem mintha olyan nagy osszeg lenne, csak na. 😀
-
Sify
senior tag
Akinek fent van a 13 legfrissebb fejlesztoi beta attol kerdeznem, hogy mukodik neki az apple pay? 2 napja nem mukodik se ugy hogy a terminalhoz erintem se ugy hogy en nyitom fel a telefont. Csak felvillan a kartya es ennyi.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #202745 üzenetére
Kösz az infót. Ez alapján megnézem majd, hogy az OTP-s, virtuális webkártya is regisztrálható-e akár simple-n keresztül, akár közvetlenül az apple pay-be.
-
Aaron14
őstag
Most mar mukodik nalam is. Eddig nagyon szuper! Vegre latom rogton, mikor, mennyit koltottem es nem napokkal kesobb jelenik meg, mint a bankos alkalmazasban...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
norbertoth
senior tag
Hogy lehet az, hogy nem jött még public beta 2? Már dev beta 3 is van, vagy most csúszik és 2hetente jön?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
tboldi
nagyúr
válasz norbertoth #202773 üzenetére
Szerintem az előző publikustól számított 2 hétre fog jönni, vagyis a jövő hét elején.
Plusz ma július 4-e van, ottand nemzeti ünnep.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
van olyan "pénzügyi" app ami hozzá fér a wallet-es költéseimhez és abban tudom vezetni a kiadásaimat? Vagy a wallethez nem enged hozzá senkit az apple? Örülnék ha lenne gy ilyen app, pl vásárolok a spárban AP-el és az alkalmazásban megjelenik mennyit költök pl élelmiszerre.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
aujjobba
addikt
válasz m0h0senator #202777 üzenetére
Elvileg hónapokon belül elindul itthon a psd2, ami szerint minden bank egy nyílt platformot ad amin keresztül ilyen appok szabványos módon hozzá tudnak férni a tranzakciós adataihoz, az engedélyed birtokában persze.
Igy nem csak egy banknál és csak a applepay fizetéseket hanem mindenhol mindet összevontan is tudod majd nézegetni, kategorizálni. -
addikt
válasz l.skywalker #202779 üzenetére
Az az azonnali átutalás, nem?
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Arcképgyáros
válasz DonThomasino #202783 üzenetére
Home gomb kikapcsolható, tehát ujjlenyomat után egyből felold. Beállítások, főgomb-nál van a beállítási lehetőség.
-
l.skywalker
félisten
válasz DonThomasino #202785 üzenetére
Szerintem itt keresd:
“Settings” -> “General” -> “Accessibility” -> “Home Button”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DonThomasino
veterán
válasz l.skywalker #202786 üzenetére
Sajnos itt sem találom.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Arcképgyáros
válasz DonThomasino #202785 üzenetére
Jaaaaaa.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz DonThomasino #202783 üzenetére
Szerintem nem tudod.
-
l.skywalker
félisten
válasz DonThomasino #202787 üzenetére
Ja, most végigjártam pár oldalt de nincs már ilyen lehetőség. Vagy dupla Home vagy Kikapcsoló gomb és utána Home.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ittakary
nagyúr
válasz DonThomasino #202792 üzenetére
dizájnváltás volt
-
Arcképgyáros
válasz DonThomasino #202794 üzenetére
Persze. i5 helyett pláne.
Ja, ittakary-t kérded.
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
Igaz nem tőlem kérdezted, de én pár hónapja vettem i8 Plus-t, szerintem ha "klasszikus" iPhonet szeretnél akkor a legjobb választás a 8-as széria. Gyors, jól bírja akkuval és még jó ideig támogatva lesz. Nagy valószínűséggel az utolsó TouchID-s iPhone amit kaptunk az Apple-től.
Ha FaceID-s iPhonera szeretnél váltani, akkor én megvárnám az új 11-es szériát amit szeptember környékén fognak majd bemutatni.Veremivadék Undorkutya
-
DonThomasino
veterán
válasz Prowler #202796 üzenetére
Nem szempont hogy face vagy touch,
inkább az hogy hooszú ideig kiszolgáljon.
Vélehetően 2020 körül megszűnik rá majd a support?Cserélhető akkus iphone továbbra sem létezik ?
Nálam csak ez jelentett problémát az 5 nél,
kétszer cseréltek, ebből elsőre gyári visszahívásra hivatalos szervízben.
Azóta mozog a kijelzőm, az elsőnél picit,a másodiktól durvábban.
Ha ez nem lenne nem is váltanék .Szerk: -secret- : tudnak de hogy ...
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Arcképgyáros
válasz DonThomasino #202797 üzenetére
i8-ra? Tovább lesz támogatott.
Cserélhető akkus iphone továbbra sem létezik ?
Mindegyikben tudnak cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz DonThomasino #202797 üzenetére
i8 = X (ugyanaz a cpu)
Jo par evig tamogatva lesz. 7Plus jelenleg a legjobb ar ertek aranyu telcsi jelenleg. 100 alatt megkapod es olyan gyors mint egy XS hetkoznapi hasznalatban. 8Plus sem rossz, 150 alatt megkapod, de alig tud tobbet mint egy 7Plus. Jelenleg en is 7Pluson ketyegek, tokeletesen meg vagyok vele elegedve, nem is tervezem a lecsereleset jovo ev elejeig.
Ha most kellene vennem telot valoszinuleg 8Plust vennek en is a jelenlegi penztarcammal. Ha vegtelen penzrol beszelunk, nem kerdes: XSmaksz
Watchbol az S4em van, de mivel most volt arculatfrissites iden csak pofozgatjak, szoval azt sem cserelem le.
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Leírom a problémámat hátha még valaki más is hasonló cipőben jár.
Iphone 7 telefonbeszélgetés közbeni hangproblémák. Mikor hívnak én a másik felet hallom tökéletesen, viszont ők sokszor nem hallanak engem, vagy nagyon halkan. De azaz érdekes hogy nem mindig és nem mindeninkinél. Van akinél állandó probléma és nem hall, másnál meg nincs. Ha a telefonnal hagnüzeneteket vagy felvételeket, videokat készítek azok tökélesen jók bármilyen távolságból is beszélek.
Icentrebe bevittem, 3 napig ott volt ,csináltak egy teljes diagnosztikát, majd visszaküldték, hogy minden jó, nem értik..azt mondták probáljam meg esetleg kicserélni a SIM kártyát..ki érti ezt?Ios 12.3.1 legújabb software
T-mobile"Mr. Salieri sends his regards"
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest