Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Newton harmadik törvénye
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz herdsman12 #184401 üzenetére
Köszi, ez megvan, de nem erre gondoltam... hanem arra, hogy ha pl. újraindítod a telefont és használod 2 hónapig kikapcsolás vagy reset nélkül. Amit te írtál, az az idő a teljes feltöltés után.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
wor_zoli
csendes tag
Srácok mire jó ez a tweakbox, feltettem de nem tudok vele semmi progit installálni, letölti de hibát ír amikor telepíti minden alkalmazásnál....
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz baal-amiga #184406 üzenetére
... és secret meg tibee:
Lehet hogy tényleg keverem a droiddal? basszus... biztosan nem volt a beállítások - általános - infó oldal alján egy olyan sor amire kattintva egy új oldal alján ott volt az uptime? pl 128:24:18 (óra perc másodperc)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
sith7
nagyúr
5S , új akkumulátorral 25k - ért sok ?
-
F-ECT$
titán
Sosem volt iphoneom.
Feleségem iphone-ján a Mail alkalmazás közel 10 GB-ot foglal pedig már nem használja. Gondolom hiába törölte a fiókot az adatok ott maradtak. Belépni már nem tud a fiókba. Hogy lehet törölni ezt a 10 GB-ot?
Dive ever, work never.
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat
-
mtomi95
senior tag
Üdv! Valahogy meg lehetne oldalni, hogy Safarival lehessen facebookon ismerősökkel chatelni?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
dud998
őstag
válasz mtomi95 #184417 üzenetére
Sajnos nem, mert Zuckerberg így akarja. Csak a Messengerel lehet.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mtomi95
senior tag
válasz dud998 #184418 üzenetére
De nekem nem kell az a szar...
Egyébként tényleg Microsoft Edgen lehet használni még itt iPhoneon is, csak nem elérhető itthon.
UC Browserel használom, de jó lenne ha nem kellene pluszba ehhez is egy böngésző és ez kitakarja az írás felét...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
dud998
őstag
válasz Giovan! #184419 üzenetére
Amikor még Androidot használtam se lehetett, illetve itt sem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mtomi95
senior tag
-
-
mtomi95
senior tag
válasz Giovan! #184426 üzenetére
Arra emlékszel hogy 8.1-en internet exploreren lezárt képernyőn tudunk zenét hallgatni Youtuberól? Voltak abba is voltak jó ötletek, de mondom Edge van iOSra is ahol ugyanúgy lehet FB chatelni, csak ebben az országában nem elérhető.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Giovan!
addikt
válasz lugosi #184434 üzenetére
Pedig nem volt az rossz, csak a végére naponta kétszer vissza kellett állítani gyárira, meg vigyázni kellett hogy az Edge-ben 3 lapnál ne nyisson meg többet az ember mert akkor kifagyott. De persze, halottról vagy jót, vagy semmit
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Noxy
veterán
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
Áruházat szeretnék váltani, mert valamit nem tudok a magyar AppStore-ból letölteni, de ebbe a hibába ütközök:
Hogyan tudom az Apple-Music tagságomat törölni, ha nincs előfizetésem, de az ingyenes hónapok miatt szerepel az előfizetéseim között? A netes leírásokkal szemben nálam nincs előfizetés törlése (bár én az egész tagságot szeretném törölni) -
majestic
őstag
Miért van az, hogy egy ideje nem szinkronizálja a kontaktokat az iPhonom és az iPadem? Minden beállítás a régi semmin sem válltoztattam. Minden más, pl. a jegyzetek tökéletesen szinkronizálódnak...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
485
aktív tag
Sziasztok, lehet tudni h az érkező telefonok 6.1 és 6.5ös kijelzővel jönnek? Vagy csak az egyik lesz? Illetve azt olvastam, h az egyik butább lesz. Igaz?
-
Totheground
addikt
Gyanitom az a para, hogy nem a magyar store-ban vagy, valtani meg nem enged semmilyen aktiv elofizuval. A megoldas, hogy megvarod, amig leketyeg a 3 honap, vagy irsz az Apple supportnak, hogy toroljek az accountod alol az ingyenes hozzaferest.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
huan
őstag
válasz Totheground #184449 üzenetére
Most a magyarban vagyok, de ezek szerint az ingyenes előfizu is előfizu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest