Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz bendikeee11 #123249 üzenetére
Semirestore-t próbáld ki.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pinnacle
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #123239 üzenetére
Köszi! Beraktam a másik telefonba, PIN kódot kiszedtem, ezután ez is működött. Igaz egy ideig eltartott amíg az APN online-t megtaláltam. Úgy néz ki nincs gond a telefonnal. Azt leszámítva, hogy nem megy az LTE, (nem is látszódik) illetve a szolgáltató Telenor HU 22 helyett Carrier 15.5.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Anno volt vmi tweak, amivel el lehetett tüntetni a beállítások ikonja sarkában a jelzést a frissítéssel kapcs. Tudja valaki annak a nevét esetleg?
i6 plus 9.0.2
-
Barcode_Rec
tag
válasz bendikeee11 #123253 üzenetére
Pontosan. Itt megtalálod az instrukciókat.
-
bendikeee11
tag
válasz Ragnar95 #123252 üzenetére
Restore completed. Örök hálám! Köszönöm a gyors segítséget! Tökéletesen megy Semirestore után, cydia rajta, minden nullán.
Viszont csodálkozok hogy nem omlott össze a rendszer rajta az összes adat törlés, gyári beállítások visszaállítására kattintva...pedig még a csík is végig ment, meg elkezdett valamit tölteni utána, de ott megállt az egész folyamat.
Még egyszer köszönöm!
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
Ármester
Gyári bőrtokot szeretnék venni iPhone 6-hoz. Találtam aprón egyet de nem tudta megmondani a srác, hogy eredeti. Miből lehetne megállapítani?
-
Nescafé
őstag
Üdv
szerintetek lesznek ilyenek pl hogy 9.1.1 ?
Vagy majd csak a a következő a 9.2 lesz.. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
mr.tamasbiro
őstag
Az automata fényerő ha csak a tv megy elég sötét,nem lehet valahogy kalibrálni,hogy a jelenleginél azért világosabb legyen?
-
pinnacle
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #123256 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy minden rendben. Ezek szerint webshopban is lehet vásárolni, persze az Apple rugalmas garancia kezelése is szükséges ehhez.
Korábban szó volt a fotó minőségről, a tesztben is írták, hogy "the warmer white balance gives photos a noticeable yellow tint but the good thing is saturation has been toned down to more realistic levels." Szerintem szép képet készít az 5S, a valóság kicsit hidegebb árnyalatú volt, de lehet, hogy ez a szemnek kellemesebb. Canonnál is kérdeztem, miként lehet az, hogy az ezeréves A700 kompaktom jobb képet készít (világosabb, élesebb, szinte lehet látni a szikrázó napsütést, úgy ahogy az 5S-nél), mint az 1200D, ami fakó hozzá képest, mondták a kompaktok mindig "belenyúlnak" a képbe, hogy jobban nézzen ki, DSLR-el meg szerkeszteni kell a fotókat.
[ Szerkesztve ]
-
KohuthUr
csendes tag
Most realizáltam hogy az eddigi iphoneokban nem is volt FHd felbontás
szerencsére 6s plusban már van -
Tomekk.
aktív tag
Hihetetlen amúgy, kezembe került most a család egy tagjának 5C-je még a 8.4.1-es rendszerrel, mert nem engedtem arra frissíteni. Nagyon király ahogy hozza a vajsima IPhone feelinget, utána kezembe veszem az i6-omat az meg összevissza röcög, laggol, nagyon remélem, hogy ez nem szándékos az Apple részéről. Durva lenne 1 év után kinyírni, mondjuk a sebességgel nincs baj szerencsére, de ezek az akadások, mint valami alsókategóriás android.
[ Szerkesztve ]
-
Tomekk.
aktív tag
válasz Gsx-rr #123269 üzenetére
Húzd fel teljesen a vezérlőközpontot, nálam ott például szétlaggolja magát. (i6 9.1) De mondjuk a főképernyő is simán beakad. (Még amikor kijött a a 9-es iOS próbáltam teljes restore-al is, azzal is ilyen volt, aztán visszaraktam 8.4.1-re azzal teljesen smooth volt, csak arra már nem mentek vissza a mentéseim sajnos.)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Tomekk. #123267 üzenetére
Igen,engem is a rezzenés mentes,letisztult,biztonságos működés fogott meg az iPhone-ál.
Ezek az ios 9-es rendszerek legalább egy 6s-re valók,minél újabb egy frissítés,annál jobban kényszerítik a felhasználókat hogy vegyék meg a legújabb termékeket.Marketing fogás az egész,ÜZLET!
i6 alat senki se frissítsen!
Aki nem add nekem igazat,az számolja a lagokat.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Urak!
Volna egy elég jó árban lévő iPhone 6 Plus ismerőstől. Viszont! Garanciába cserélték a telenornál pár hete és se számla, se semmi papír nincs. Na már most, ha újra gariztatni kell akkor papírok nélkül mennyire megoldható ez?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
legenda
-
bjergerking
tag
válasz Gsx-rr #123279 üzenetére
Nálam sem mindig laggol, csak ha hosszabb ideig nem használom mondjuk, fentről lehúzható keresősáv is tiszta lagg, alkalmazásváltóban a beállításoknak mindig eltűnik a képe és fehérség van helyette, fb messenger hajlamos lefagyni, 8.4.1 sokkal jobb volt, bár ez a 9.1 kicsit javított rajta, még mindig borzasztó és szerintem már nem is lesz jobb. Már megbántam, hogy frissítettem..i5s
-
takessz
senior tag
Érdmes 8.4 röl 9.1 re áttérni ?? Iphone 6-ot,?
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
FuRiONight
őstag
Hali
Most szeretnék visszatérni egy pár éves droid-os kiruccanás után.
Nem tudom ki látta már ezt a videót iPhone 6s Plus Performance Issues: Dropping Frames, de érdekelne, hogy ez framerate dropp tényleg jelen van e, ha igen ezt a későbbi frissitésekkel javitható-e? Kicsit zavaró, nem tudom, h ezt ki tapasztalta már valaki?
Előre is köszönöm!
UI.: Több helyen olvastam, h i6s-re (kisebb felbontás preferálják a fejlesztők, a plus-nál felnagyitják a képet) jobban vannak az appok optamalizálva, mint a i6s plus-ra?
6/s Plus tulajok mi a vélemények, tapasztalatotok a fent leirtakkal kapcsolatban??
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
válasz FuRiONight #123284 üzenetére
Helló!
Igen, sajnos jelen van, viszont a 9.2 bétában már sokat javult a helyzet, szóval egyértelmű, hogy update útján ki lehet ezt pofozni -
BeastMode
őstag
válasz FuRiONight #123286 üzenetére
Appok terén teljesen meg vagyok elégedve, teljesen fluid mindegyik és a felbontás is frankó!
Szerk.: Nagyon szívesen!
Nem fogod megbánni, én is Droidról jöttem, volt bennem egy kis félsz, na meg nekem elég nagyok az elvárásaim egy ilyen értékű telefonnál.
Viszont azt kell mondanom, hogy ezeken az apró FPS drop-okon kívül minden hibátlan és szerintem (legalábbis nagyon remélem) ezt is meg fogják oldani hamarosan[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Érdekes én többször is megnéztem és semmi ilyet nem tapasztalok, teljesen jól megy minden. De majd jön a sok nagyokos és megmondja majd, hogy biztos nálam is van, csak én nem veszem észre.....
-
legenda
szia,
nekem a 6s plus-on nem annyira látható a dolog, mint az általad linkelt videón, pedig az enyémen is 9.1 van.
a 9.2 beta videón már okésabb a dolog, így ha valakit nagyon zavar, akkor nem kell izgulni, van remény!
más kérdés, hogy még akkor is a jobb akkumulátoros üzemidejű, ois képes kamerájú...stb. 6s plus kellene, nem pedig a 6s, ha a linkelt videón látható 9.1 szintet tapasztalnám, de ezt persze egyéne válogatja, hogy mi a fontosabb számára.nitro16; én pont ezért néztem meg 6s tulajokkal is, nekik inkább érdekük lett volna azt mondani, hogy látják a nagy különbséget, de nagyon erőltetni kellett, hogy minimális eltérés megmutatkozzon a 6s és 6s plus között.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
takessz
senior tag
válasz Storm90 #123283 üzenetére
Feldobtam eddig 0 lagg van
8.4 re még vissza lehet backelni??? vagy már nem sajna
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz Tibee86 #123291 üzenetére
Mindegy marad akkor 6-os iphonon nem hiszem hogy gond lenne vele
-
dani0904
tag
Sziasztok,
Sima i5rol szeretnek i6s-re icloud backuppal atpakolni mindent a regi telefonomrol. Ilyenkor a zeneim is atkerulnek ha annak egy resze ituneson keresztul, egy masik resze meg apple musicon keresztul kerult hozzadasra? Amiota van apple music nem szinkronizaltam a telefonomat az itunessal.
Koszi
-
FuRiONight
őstag
Sikeresen megrendeltem a telefont, ha minden igaz pénteken itt is lesz!
Köszönöm a segitséget mindenkinek de volna néhány kérdésem:
-kellene a telefonhoz tok és kijelzővédő fólia is - mit ajánlotok? lehetőleg minnél vékonyabb, de azért massziv legyen ér max 15k - fólianál: rendes fólia vagy üveget érdemes venni? ha igen mit ajánlotok?
-12w adaptert érdemes venni a gyorsabb töltés érdekében? nem teszek árt h igy töltöm?
Mára ennyi és köszönöm!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz FuRiONight #123295 üzenetére
Akár 100W-os tápra is dughatod a telefont, csak annyi áramot fog felvenni amennyi kell neki a töltéshez.
12W-ostól kicsit gyorsabban fog tölteni, igen. De a gyári sem rossz.⭐ Stella
-
anytime
őstag
Sziasztok!
A kovetkezoben kernem a segitsegeteket.
Adott egy oreg iPad (1), amelyben van egy 3GB-s SIM-kartya, ami 3G-s netezest tesz lehetove. Sajnos ez mar egy 4 eves keszulek, a gephaz alatt egy megfaradt hardware duruzsol es komoly munkat jelent mar szamara a netezes is.
A csapatban van egy ifju titan, egy iPad mini2 (2) szemelyeben, azonban neki nincs mobilnet elerhetosege, csak wi-fi kornyezetben tud a jatszoteren netezni.
Mivel (1) SIM-et nem szertnem eldobni az elkepzelesem a kovetkezo. Kivennem a SIM-et (1) - bol es beletennem egy cel eszkozbe (ha letezik ilyen), hogy hot spot-ot letesitsek (2)-nek, amire racsatlakotva eszegethetne a 3 GB-s elofizetest.
Letezik ilyen cel eszkoz? Azt tudom, hogy a celeszkoz lehetne (1)-ke, na de nem szeretnem 2 darab tabletet hordani ez miatt.
Van otlet?
Elore is koszi, udv:
A -
Gsx-rr
veterán
Ha szeretnel kicsit gyorsabb toltest,akkor inkabb Ipad toltot vegyel!
-
nitro16
senior tag
Tok: Spigen Air skin
Fólia: OTAO X-lamboDe van aki inkább vesz ebay-ről , én inkább rendeltem hazai áruházból mivel így nem kell várni heteket, illetve olyan minőségű is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest