Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
frissítés után törlődik esetleg a frissíts mac-ről? vagy hol található meg ha nem?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Caaabi
senior tag
válasz rayoliviero #122478 üzenetére
Épp h megvagyok a 9.0.2 vel jb + belakás erre kijön a 9.1 😤😂
-
bundli
tag
9.1-en is pont ugyanolyan borzasztó laggos a Spotlight lehúzása főképernyőn, mint egy Android 2.3-as 1 magos 250 MB RAM-os telefonon. Good Job.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Frozzy #122549 üzenetére
Naaa neeee!
Azert ez igy, ebben a formaban nem igaz.
Tobb ios verziorol megallapitottak mar, hogy rosszul sikerult.
Jelen esetben a 8.4 egy igen jol mukodo verzio, nulla hibaval, mig a 9.x bol meg hibatlanrol senki sem szamolt be.
Jelen allas szerint en semmi esetre sem valtanek 8-as rendszerrol 9.1-re!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tanbá-apó
tag
6S Plus-on a főképernyő elforgatasa elég hektikusan működik. Lehet ujra kene raknom a rendszert, hisz jó őr éve ugyanazt a mentést használom... Ötlet? ja, telekom 6s Plus, ő is Samsung chipes.
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122565 üzenetére
Szedd le ezt [Lirum] és ott ha N66AP vagy N71AP a kód, akkor Samu, ha N66MAP vagy N71MAP akkor tömösöcö.
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122571 üzenetére
Mondod te ott van alul hogy model a home képernyőn és mellette a chip kódja
-
nitro16
senior tag
válasz ForRedGlory #122571 üzenetére
-
20ár
tag
A 9.0.2-es JB-vel fel lehet tenni a 8.4.1et?
-
aprokaroka87
nagyúr
I4S-re az IOS 9.1-et érdemes lesz feltenni?
Most 9.0.2 van a készüléken -
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #122434 üzenetére
Ok, segítséget kértél és kaptal, ismertették veled a problémákat. Köszönd meg és raktározd el magadban, hogy ez NEKED nem lenne megfelelő. Hangoztatni nem kell, mert az itt flame.
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122576 üzenetére
Ha már feltetted a 9-est, akkor rosszabb nem lehet.
Sic Parvis Magna
-
Edi77
őstag
válasz aprokaroka87 #122576 üzenetére
Érdemes, jobb lett a teló tőle (nekem)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz aprokaroka87 #122581 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de 174MB
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122581 üzenetére
Nem, nem placebo. Valakinek jobban megy, valakinek nem. Nekem az 5C-n csak a feloldással volt baj igazság szerint, maga a rendszer gyorsnak volt mondható. Aztán visszaraktam a 8.4-et és nem értettem miért nem vettem észre eddig, hogy mennyivel gördülékenyebb ez a rendszer. Bár unokanővéremnek is 4S van, Ő azt mondta, hogy nem észlelt semmi változást, nem akad. Hogy hány mb, azt a frissítésnél kiírja, veszteni nem vesztesz semmit, ha felteszed. Én is azon gondolkodom, hogy lehet, hogy megbánom, de teszek egy próbát. Csak ugye már nem tudom visszarakni a 8-ast, ha ez nem válna be.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Edi77 #122582 üzenetére
köszi!
neked is 30z.samuviszont az Itunes-t nem lehet valahogy "átverni" hogy Win xp alatt ne követelje a frissitést,mert most az a vicces helyzet állt elő hogy nem ismeri fel a telefont,míg IOS 8.4 volt rajta,semmi ilyen gond nem volt
a 12.2.22-es Itunes meg WIN7-et követel[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
válasz rayoliviero #122585 üzenetére
Köszi.. Akkor inkább tolom fel a 9.1-et 😁
-
Ufff
senior tag
válasz aprokaroka87 #122580 üzenetére
Hányszor fagyott le nekem az android a telefon funkció alatt, édes istenem! Aztán egyszer egy segélyhíváskor is, na aznap ment a fiókba, aztán vissza a Nokia! Aztán jött az iPhone...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
30z.Samu
félisten
-
vasi89
addikt
-
madgie
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122594 üzenetére
1-2mp oké, de volt, hogy majd fél percet vártam.
Más: Valami nem oké a Mail alkalmazással. Megint azt csinálta, hogy kérte a Gmail jelszót, holott ezt már beállítottam neki. Mi lehet a gond? Fontos lenne, ha nem szórakozna, mert van, hogy gyorsabb lenne, ha telefonról küldök el 1-1 mailt.Sic Parvis Magna
-
madgie
titán
válasz 30z.Samu #122596 üzenetére
Én a gmail push hiánya miatt be sem állítottam a gyári Mail appot, letöltöttem pár variánst kipróbálni, jelenleg az Outlook maradt. Testreszabhatóak a balra/jobbra húzások, a záróképernyőn értesítésnél is élnek ezek, jó a keresője, eléri a dropbox/onedrive/box fájljaimat, szóval egész jó.
Érdekes, hogy az iOS Gmail app mennyire buta, míg droidon tök jó.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 30z.Samu #122596 üzenetére
ilyen gond leginkább akkor tapasztalataim szerint,ha túl kevés a szabad ram,esetemben pl 512 mb ram van,ha 34-45mb körül van akkor bizony sokszor brutálisan bedadog a rendszer.
Na olyankor van az hogy pl késhet a hívás screen is,mert nem tud időben ramot felszabaditani,ha kell -
30z.Samu
félisten
válasz madgie #122597 üzenetére
De ez nekem fura, mert ugyanúgy 8.4 van az iPad-en is, ott nincs ez a probléma.
Szerk.: Megvan a bibi szerintem. Az iPad-en anno állítottam be alkalmazásfüggő jelszót. Ezek szerint a 8.4-nél még mindig kell.Szer 2.: Megpróbáltam, de az iPhone már a rendes jelszót kéri, akkor ezek szerint csak szimplán elfelejti a jelszót.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #122580 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem pont droidon okoznak nehézséget az alapvető dolgok. Hívtak, vissza akarom hívni, nem jól érzékel, várni kell, stb. iPhone-on ilyen nics. Ez csak egy példa a sok közül. Átlag userként használom a telefont nem geek módjára így az ios "hiányosságainak" nagy része nem érint. Aki ilyen, (mint pl te is) annak nem való apple cucc az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest