Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #123196 üzenetére
Köszi! Azt honnan lehet tudni, hogy refurb telefont kapok? Ügyfélszolgálaton állították, hogy még a csomagolása is lehet gyári doboz, mert az Applenek ebbe nincs beleszólása. Úgy emlékszem nálunk más a refurb csomagolása. Azt mondták mivel még nem aktiválták ez új lehet. Alaplap cserélt telefont nem kell újraaktiválni? Mondjuk ez tényleg furcsa, hogy , még ők sem látják, hogy új vagy refurb telefont "vettem".
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Laca1212 #123202 üzenetére
Igen, erre írtam, mintha ezzel foglalkozna. Egyébként mi ez a Apple Recycle Program? Leadom a telefont, kapok érte valami kedvezményt, ők meg felújítva megint eladják? Milyen gond lehet az ilyen Refurb készülékkel. Most a 32GB, 64GB ugyan annyiba kerül, ha nincs nagy gond inkább az utóbbit venném.
B-L-A-C-K erre írtam, hogy az Applnél azt mondták, hogy gyári doboz is lehet, mert nincs beleszólásuk ebbe. Applenél azt mondták, hogy független a telefon. Lehet, hogy Sprint-es volt, majd felújítás után lett független, ha nincs különösebb gond a refurbised telefonokkal, akkor megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
-
buci30
addikt
Ha én valakit felveszek családmegosztásba ,hogy letudjon szedni 2 app-ot amit én megvettem onnan neki ingyenes ez okés.
De utána törlöm a családból akkor az app marad neki?
S tudja frissíteni is majd vagy azt már majd nem?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Van az app store-nak olyan PC-s felülete ahol lehet böngészni, keresni az alkalmazások között? Egy-egy adott alkalmazást megtalálok pl ezt ha rákeresek a google-ban, de erről a felületről már nem tudok újabb alkalmazást keresni.
-
gabormgp
senior tag
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Eladni készülök az iPhone 4S-emet, jelenleg 7.0.4-es iOS van rajta, kérdésem az lenne hogy vissza lehet e állítani a telefont ugyanerre az iOS rendszerre, a shift+visszaállításos módszerrel ha letöltöm a firmware-t?
Tehát 7.0.4-re.Üdv.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123229 üzenetére
Ha frissíted a rendszert,soha az életbe nem kapod vissza a IOS 7-et.....
Beállitás/Általános/lent Visszaállítás....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123231 üzenetére
Készüléken sokkal egyszerűbb,ahogyan leírtam.....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123233 üzenetére
Igen teljesen új lesz a telefonod a jó öreg IOS 7-el.
-
bigdady
nagyúr
válasz bendikeee11 #123233 üzenetére
Trukkos telefont csak itunes visszaallitassal lehet ujra rakni vagyos mindenkeppen frissul ios 9-re.
Telefonon ne nyomj ra mert letérdel...[ Szerkesztve ]
-
bendikeee11
tag
válasz bigdady #123236 üzenetére
Na most akkor tényleg nem tudom hogy hogyan is csináljam...megpróbálom a shift restore-os történetet, aztán kiderül mi lesz. Azon hogy letérdel a telefon mire gondolsz? Egyébként jailbreakelve van...elsőnek azt hittem tilos írni ilyeneket itt a topicban, de úgy látom szokott róla szó lenni...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123237 üzenetére
Nem értem ezen mi az érthetetlen....
Visszaállítás,minden törlés és kész,telefon letisztulva maradva a jelenlegi rendszer,ezen mi annyira felfoghatatlan?
-
bendikeee11
tag
Szépen kaptam itunestól egy 3194-es hibát restorekor, úgy néz ki hogy bukó lesz az itunes-os megoldás...a jailbreak miatt akkor telefonon se tudom visszaállítani az egészet nullára?
nem akarom frissíteniYesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
atees
őstag
válasz bendikeee11 #123241 üzenetére
Ha jailbrake van, akkor csak itunes-al tudod gyalulni és kapod rá a legutolsó os-t
Telorol ilyenkor tilos gyári beállítást csinálni!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123244 üzenetére
Boccs nem figyeltem,hogy jailbrake-t,ahhoz nem értek,az én hibám!
-
bendikeee11
tag
válasz TechN7ne #123245 üzenetére
Semmi gond, amúgy se úsztam volna meg frissítés nélkül szerintem...most bestuckolt a töltésnél úgyhogy gondolom mehet DFU aztán ápdét..
Szerk.:
wtf, bekapcsoltam és minden rajta van, most akkor ez hogy? Mindegy, megy az update rá.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz TechN7ne #123217 üzenetére
anno, amikor nekem még 5s (telekom) volt, a páromnak pedig 5c (független), bárhogy hasonlítgattam, az 5s minden tekintetben jobb volt valamennyivel.
több tényező függvénye ez, még azonos típuson belül is vannak eltérések, nem beszélve arról, ha az ios verzió sem azonos.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123246 üzenetére
4s-en nem lesz kényelmes az ios 9
-
TechN7ne
nagyúr
válasz bendikeee11 #123249 üzenetére
Muszáj újra húznod,mi a bajod a teloval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest